Tytuł filmu został oficjalnie zmieniony na Hobbit: Bitwa Pięciu Armii, a data premiery to 17 grudnia
2014.
ktoś prubuje sie wykazać brawo tylko w polsce premiera jest troche później . ;-)
może nie opłaciła ale warto sie uczyć bo kiedyś niże komuś przydać w życiu zresztą sama wiesz :-)
Szczerze. Miałam dzisiaj wyniki matury. Jestem zadowolona. Lamerstwo z mojej klasy które przeceniło możliwości i miało zbyt duże ambicje wyje teraz po kątach nad wynikami z matematyki. Ja właśnie rejestruje się na studia.. heh.. Dostać sie dostane... czy będe mieć prace? Sie okarze. Czy to sie przydaje? Zalezy jak sobie życie ułozysz.
Bartoszyc8 ja rozumiem że jesteś nauczycielem Języka Polskiego , ale naskakiwanie na lixi i sentie zupełnie niepotrzebne spokojnie , wrzesień daleko :) nauczyciele mają urlop spokojnie
dobra Bartoszyc8
Finite Incantatem
jak by powiedziała calays nie róbmy więc bagna w sumie już lepiej robić błędy , niż kto miał ty trollować jest wreszcie upragniony spokój na forum , więc niech tak zostanie
Szczerze mówiąc to bardziej mnie denerwują niedouczone dzieci, które mają się za dorosłych niż słabe trolle.
dobra sentia spokojnie skoro twierdzisz że nie jest tego wart to okej , jakby rzekła calays nie róbmy więc bagna jest na forum wreszcie spokój jak wszyscy chcieli tak więc niech tak zostanie , może bartoszyc8 chce się przydać bo ominął go armagedon na forum i chce być dziś ważny ja kończę bo idę po popcorn leci mi dziś Harry Potter w TVN
a jeśli cię tak ten armagedon interesuje to proszę
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Tam+i+z+powrotem-2014-662242/discussion/Bed a+jeszcze+dokretki...+z+Azogiem,2462731
Oh... ja i tak bardzo ograniczam swoją obecność tu... a HP to ja wole oglądać w internecie albo na dvd bo w tv wkurzają mnie reklamy
Chcę im pomóc w nauce ojczystego języka, a oni mnie jeszcze próbują obrazić. Oj ta dzisiejsza młodzież...
no ok :) ja się nie czepiam ale zdań lixi nie zawsze umiem zrozumieć !
a tak w ogóle tu jest się kogo czepiać
http://www.filmweb.pl/film/Transformers%3A+Wiek+zag%C5%82ady-2014-645955/discuss ion/Dubbing+dla+dzieci+po%C5%82o%C5%BCy%C5%82+ten+film+doszcz%C4%99tnie+-+analiz a,2467852#post_12239394
a zwłaszcza wiedzma