Mała iskra nadziei na to że znowu zobaczymy Golluma;)
http://lotr.wikia.com/wiki/File:Hobbit_The_Battle_of_the_Five_Armies_-_Cast_Inte rview_-_Comic_Con_2014
myślę że gdyby tak nie było to Andy Serkis nie byłby podpisany jako Gollum tylko drugi reżyser;)
Myślę że nie ma co tu już wspominać...raczej coś typu podążania Golluma za kompanią w drodze powrotnej, ale to tylko moje domysły;)
http://lotr.wikia.com/wiki/The_Hobbit:_The_Battle_of_the_Five_Armies
a tu mamy go wymienionego w obsadzie, ciekawie wymieniony w obsadzie jest też burmistrz stolicy Shire czyli Michel Delving;) czyli możliwe że poznamy nowe zakątki Shire;)
Może Blibo zostanie nagrodzony przez burmistrza stolicy Shire, albo coś w tym stylu. Na pewno będzie to gdzieś pod koniec filmu.
No wiem, ale może będzie czytał jakąś umowę czy coś albo będzie mówił KTO DA WIĘCEJ? :D
Aaa, no możliwe ;] No i będzie musiał też oficjalnie potwierdzić że "pan Baggins rzeczywiście wciąż żyje" :)
Bzdura. Nie raz już tak było w obsadzie różnych filmów, że wymieniono jakiegoś aktora a wcale się nie pojawił. Golluma nie będzie, a umieszczenie go w obsadzie to zwykły chwyt by złapac widza.
A skąd wiesz, że nie będzie? Wystarczy, że się pojawi na choćby 3 sekundy i już w obsadzie go wymienią. A Gollum może iść za pierścieniem.
Już gdzies było mówione, ze Gollum kończy swoją historię w Hobbicie w Niezywkłej Podróży. Nie wiem czy to powiedziała Phillipa Boynes czy ktoś inny, ale tak było.
Kamil zajrzyj do mojego tematu z nowymi zestawami LEGO :) Spodoba Ci się, bo jest tam poruszony wątek Galadrieli i Witch-Kinga :)
Spoko. Już widziałem te zestawy. Wiadomo, że dojdzie do zetknięcia Galadirlei z Nekromanta, bo sama Cate Blanchett to stwierdziła. Co do Witchkinga - na pewno będzie, tak jak i inne Nazgule, skoro poruszono ten watek już przy 1 i 2 cześci np. przy Grobowcach.
Wiesz mam to do siebie, że nie zawsze wierzę w takie słowa nawet jak to mówi ktoś z ekipy. I to nawet nie chodzi o to, że nas trolluje, ale zwyczajnie zawsze w końcowym etapie może się coś zmienić.
Jasne ze może. Ale ja myślę, ze po prostu nie zechca wszystkiego pokazywac, bo sam Jackson mówił, ze woli, jak pewne rzeczy nie sa w 100 % pokazywane, mimo że o nich wiemy. No zobaczymy. Ja jestem neutralny co do tego pomysłu. Uwazam, ze tyle Golluma co w 1 części wystarczy. On powiedział już wszystko. Czekam na inne postaci: Thranduila, Galadrielę, Sarumana, Azoga, Thorina, Beorna oraz Daina.