Zakładam ten temat dla każdego kto będzie oglądał premierę z Londynu. Aby cały bałagan, który najprawdopodobniej powstanie (mając w pamięci poprzednie premiery i reakcje na forum) zamknąć w jednym miejscu :)
>>Zapraszam do oglądania!<<
Podziękowania dla użytkownika obleh za link, którym zostanie wykorzystany w tym temacie :)
======================================================================
http://hobbitworldpremierelive.uk/
Ah ten akcent Martina i jego poczucie humoru :D jest świetny, polecam odcinek z Graham Norton Show wraz z z nim, kto nie oglądał:D
Bloom wygląda jak kloszard w smokingu :]
A Peter zawzięcie podpisuje na wszystkim, nawet na maskotkach :D
Peter jest kochany! on wie, że fani są ważni i ich nie zbywa brzydko. za to go lubię ;) moze robić sobie krasnoludy komputerowo ale jako człowiek jest cudowny dla fanów :)
<3 zazdroszczę mu ma kostium / akcesoria Gandalfa ! eh .. Ian oddaj kapelusz czarodzieja !!!
A ja sie w tym czasie naczytałem spoilerów na onering :D
I znów wygląda na to, ze Jackson doda fajny materiał dopiero w EE. Czuję, że będzie duzo wycięć w filmie i nie będzie on tak pełny jak być powinien. Jackosn przesadza z tą wersją EE. Po co ja się pytam ? Po co?
Ja :) Ale postanowiłem, że recenzję napisze dopiero 26 lub 27 grudnia, bo ide na maraton 2D, wiec swoją przygodę zakończe recenzją o filmie w 3D :D
Kurde czuję się jak looser, bo się dowiedziałam od kolegi o tym maratonie 19 grudnia, a najbliższy enemef to Poznań chyba a pracuję w piątek ;( buuu. Ale i tak bym nie wytrzymała do 3 części, na bank bym zasnęła ;D
mnie sie samej nie chce isc,. wiec dopeiro pojde z towarzyszem w styczniu albo po premierze jeszcze w grudniu. Jak dodali maraton w 3D to myslalam by nie isc ale termin nie bardzo. Nad Wladca mysle caly czas.