czy w ostatniej części Hobbita pojawi się nasz uklubiony najbardziej sztuczny koń w historii filmu??
Już prędzej bedę prosić pracodawce o podwyżke. Takie problemy jak błaganie nauczycieli o cokolwiek to mam już dawno za sobą. Wróć... nigdy tego nie robiłem, bo nie miałem problemów w szkole z nauką.
PS. Post zgłoszony za obrażanie.
Hahahahaha.... nie dość że dzieciak to jeszcze skarżypyta i donosiciel.... Takkk twój pracodawca... jasne... Przestań się ośmieszać dzieciaku. Mam dobrą pamięć i pamiętam cie na stopklatce... "Kamilxxx09 lat 15 " tak....więc.. sorry masz max 17 lat.. Wiesz pracodawcy nie lubią fanatyków, donosicieli. A koledzy z pracy nie lubią skarżypyt...
Skarżepyta? Donosiciel? A co to ma wspólnego z moim postem?
Nie miałem nigdy konta na stopklatce. Czasem sprawdzam tam newsy, ale wkurzające jest to, że nie ma tam nawet normalnego forum.
Osoba która zgłasza wszystkie posty które mu się nie podobają... i leci do mamusi na skargę bo nie umiem sobie sam poradzić z życiem. I po co kolejny raz kłamiesz? Miałeś tam konto i również bezczelnie się wykłócałeś i nie mogłeś przyjac do wiadomości że komuś może cię nie podobać.
Tam się o ile wiem nie da nawet wykłócac, bo tam nie ma normalnego forum. Dlatego jestem tu. A tam nie miałem konta.
Jest normalne forum tylko że tam już się wszyscy znamy. I nie ma takich małych wrednych zatruwaczy jak ty.... I owszem miałeś... tam konto
hahahaha owszem i moge nawet to udowodnić... Bo nazwę konta możne zmienić ale już cytatów i odpowiedzi na nie pokazują jaką nazwę nosił użytkownik...
Już nie raz się ktoś pode mnie podszywał na filmwebie, więc i na innych stronach mógł to zrobic. i było to dokładnie półtora roku temu. I sa ludzie, którzy moga to podszywanie potwierdzić, bo dotyczyło to nie tylko mnie, ale też innych użytkowników.
Tak jasne.... ja też miałam kopie na tym portalu ale od razu zostało usunięte...ja t Ale na stopklatce tak nie można bo moderacja ciała bardzo sprawnie... Poza tym nikt nie potrafi pisać tak beznadziejnych tekstów jak ty więc podrobienie ci nie ma sensu..
No niestety, ale półtora roku temu (pamiętam że wtedy malowałem pokoje w domu) był na tym forum ktoś, kto się pod innych podszywał, w tym pode mnie.
Do tego klamca... :) zrobic ci kolo dupy i wstawic linki twoich wypowiedzi ze stopklatki? Albo moze wolisz swoja wypowiedz z innego tematu na filmwebie gdzie sam podales swoj wiek innemu fanatykowi jak ty? :)
Nie... to bylby gwozdz do twojej trumny a ja chce zebys jeszcze sie pomeczyl... lubie patrzec jak sie probujesz bronic i toniesz coraz gebiej :)
Pracodawce?? Kogo?? Sam się kiedyś przyznałeś że w żadnej pracy nie jesteś, co za wredny kłamca...szkoda słów na taka osobę jak ty.
Kłamiesz! Napisałeś, że pracujesz ale w innym sensie niż w takim jak każdy normalny porządny obywatel pracuje.
Ty nie dosc ze nie masz serca to i mozgu nie masz. Tutaj stali bywalcy, kazdy z nich jest fanem Lotr, Hobbita Tolkiena, i wiekszosc z nas krew zalewa ze po arcydziele jakim jest LOTR PJ zrobil takiego gniota jak Hobbit
Więkoszość? Czyli mówisz o sobie, senti,i 12-letnim lolmikim? No chyba tak, bo fani wystawili głównie 9 i 10.
I filmów i ksiażek Tolkiena. Nie obrażaj ludzi, którzy sa tu od dawna i czekają z niecierpliwością na kolejne filmy.
Hahaha i co z tego że ty jesteś od dawna jak nie wymagasz praktycznie niczego od filmu. Wystarczy ze ma napisane Hobbit to już się zachwycasz.... Jesteś jak Bladaczka z Ferdydurke
A co zazdrościsz? Ja wymagam od filmu duzo, z każda częścią coraz więcej. Co poradze, ze Jackson to mistrz fantasy.
Fellowship of the ring 91%, Two Towers 96%, Return of the King 94%
King Kong 84%
Hobbit AUJ 65% DOS 75%
Dane z rottentoamtoes. Dowodzi to coraz nizszych lotow Jacksona. Hobbit jest sromotna porażką. Te liczby przedstawiaja fakty. Fanatyku obudz się w koncu.
Czym zaślepiony trollu? Czym ja niby jestem zaślepiony, brednie piszesz, gdy widzisz czarno na białym wszystkie argumenty. Hobbit to przy Lotrze miałkość pierwszego stopnia.
Anyway, jestes bezkrytyczny wobec Hobbita wiec sila rzeczy nie wymagasz wiele od tego filmu. Zatem skoro wiele nie wymagasz to i dlatego jestes zachwycony. Fani natomiast oczekiwali czegos na miare Lotra i w zwiazku z tym oczekiwali o wiele wiecej.
A zglaszaj sobie moja wypowiedz :) naprawde zwisa mi to :) Napisalem prawde a jak ty to odbierasz to juz twoja sprawa.
Patrzac na twoje poczynania od 2 lat upewniam sie tylko ze nie masz jaj ani honoru. Widzac jak bardzo jestes jechany na forum, jak wielu masz przciwnikow i wrogow na twoim miejscu sam zglosilbym siebie do bana. I tak nie masz tu przyszlosci wiec dobrze ci radze... skoncz sie blaznic na forum Hobbita albo popros o nalozenie bana na swoje konto. Wroc jak dojrzejesz emocjonalnie i bedziesz umial funkcjonowac na tego typu portalu.
Nikt nie broni ci ubostwiac Hobbita czy PJa. Ale nikt nie pozwoli na to abys pisal publicznie jakies chore bzdury, atakowal ludzi tylko dlatego ze sa odmienngeo zdania niz ty, a tym bardziej nikt z nas nie bedzie tolerowal twoich klamstw, pomowien, hamstwa i obrzucania kloacznymi tekstami a tymi niestety sie poslugujesz. Nie zarzucaj nam zatem ze uzywamy "obrazliwych" zwrotow co do ciebie, nie strasz nas i zamknij raz na zawsze swoja jadaczke.
Specjalnie stworzylem liste twych wykroczen na forum w postaci linkow do stron z kilku for, w ktorych prowokujesz ludzi, obrazasz ich oraz hejtujesz inne filmy. Dodam tylko, ze owe linki nie dotycza twojej wojenki ze "straightlines'em".
Mam calkiem pokazna kolekcje twoich wykroczen wiec skoncz straszyc porzadnych obywateli bo jak wysle adminom na poczte owe linki skonczysz marnie.