Myślę, że jest możliwe kilka rozwiązań fabularnych:
- Tauriel(a) po śmierci ukochanego krasnoluda na polu bitwy odnajdzie go i weźmie na pamiątkę
- elfka otrzyma go po bitwie od konającego Kiliego i obieca, że odda go matce Kiliego
- elfka i krasnolud zginą razem podczas bitwy, a kamień położą na ich wspólnych grobie;)
Trzecia opcja mało prawdopodobna, ale nawet możliwa.
Ale tak się znerwowałem no co za moderacja . Tak się namęczyłem błagałem innych żeby mi odpisali na temat z Harry Potter a ja mam to usunięte
Rozumiem niektórzy nie przejmują się błaganiemvblaganiem zarazbprzekrocze limit pogadajmy wiadomościami
Zgłaszać sobie może każdy. Ale o słuszności zgłoszeń decyduje moderacja. Proszę zapoznać się z regulaminem, a dopiero potem wyciągać tak pochopne wnioski.
Wiek może nie ale poziom intelektualny już owszem. Infantylność i twoja zaczepka nie dają zbyt pozytywnego świadectwa o Tobie... Otrzymałaś odpowiedź na temat systemu moderacji wiec nie bardzo rozumiem co miał wnieść do tej rozmowy tekst "tylko się nie popłacz" cóż... widać Denis ma bardzo silny wpływ na słabsze jednostki... Dobrze będzie trochę śmiechu z wami. Ale radzę używać własnego mózgu, a nie Denisowego bo jego coś szwankuje.
A co do twojego bycia dziewczyną... to może i nią jesteś. Jakoś średnio mnie to obchodzi.
Nie wiedziałam że strak ma na ciebie taki zły wpływ ciekawe po kim masz chamstwo co do regulaminu ty też go łamiesz. Pozdrów chamów .
Wymyśliłabyś coś oryginalnego kochaniutka:D Możesz mi przytoczyć fragment regulaminu i mój tekst? Ohhh wątpię... Daj może Deniskowi korki z polskiego to może nauczy się pisać. Ale widzę że król histeryków znalazł swoją królową...Oj gratuluję... poczekaj a zacznie cię zamęczać prywatnymi wiadomościami a jak mu powiesz ,że "przesadza" to opluje cię jadem i przyjaźń się skończy. Mały bastardo...:D to słodkie tak uroczo się denerwuje... Mam nadzieję że ty również dostarczysz mi równie wielu powodów do śmiechu co on.
Oj nawet niewiesz jak mi cię żal. Twoje teksty są nudne nie gadam z pajacami ty tu niedługo odbędzie się bitwa 5 armii jeśli tak dalej pójdzie
Widzę, że nici z korków... Ty też nie potrafisz sklecić poprawie jednego, krótkiego zdania. Tak sądząc po sensie wypowiedzi i po błędach językowych masz 13-15 lat. Przykre że tacy osobnicy jak ty będą pracować na moją emeryturę:D To takie smutne... :)
"Żal mi cię" jejku pocisk roku...
Nie no nie mogę go tak męczyć. Jeszcze im chłopina padnie i co ja zrobię... już i tak dostała prezent na Dzień Kobiet.
Mam cię dosyć idź pobawić się że swym chłopakiem . = (Przegrałam! Nie wiem co odpisać i brakuje mi argumentów i zaczepek. Utarła mi nosa co ja teraz zrobię, udam, że mam jej dość. Żeby się bardziej nie pogrążyć).
Ciao Bambina:*
"Dowidzenia" nie znam takiego słowa... znam "Do widzenia"Aczkolwiek nie bardzo wiem gdzie go użyłaś.... Chyba nigdzie.
Ehh młoda, na cholerę się stresujesz:) Nic nie poradzisz jeśli ktoś bierze do serca słowa o reulaminie i traktuje je jako atak na jej/jego osobę :)
Wiesz tu chodzi raczej o robienie na złość. Gadają pierdoły o niezgodności z regulaminem a prawda jest taka, że każdy moderator działa jak chce... oczywiście w większości reagują na prośby itd... ale pisanie do nich jest bezsensowne... bo nie odpisują gdy nie jest to konieczne... U uwierz mi tu stresu nie ma żadnego :D Przynajmniej w moim. Ja mam naprawdę niezły ubaw z tych marnych prób obrażenia mnie. Zwłaszcza że tak nieudolnie próbuje tego gimnazjaliści. To słodkie i śmieszne :D
Już ci pisałam, że depresja to choroba. Osoby chore na depresje cierpią na brak apetytu, niezadowolenie z życia, histerię, przygnębienie i mają myśli samobójcze. Jak nie znasz znaczenia słowa to go nie używaj bo wychodzisz ma małego nieuka.
Filmu nie da się ocenić po okładce, ale obejrzenie zwiastuna już daje do myślenie. Dziwne, że tego nie zauważyłeś skoro podobno jesteś "znawcą arcydzieł".
A co do kategorii "NAJLEPSZY PLAKAT" NA TAKICH Galach jak Złote Globy albo Oscary. Absolutnie nie ma w tym nic złego. Wręcz przeciwnie jest to świetny pomysł na zmotywowanie grafików do tworzenie fajnych i interesujących plakatów, a nie marnych kopii, ciągle powielanych, odnawianych.
A czy ja się przywalam co Twojej ukochanej Lixi... no co ty.... tylko zwracam jej uwagę.
Hahahahahahaha.... taaa uważaj bo już reagują. Co ty sobie myślisz, że jak się poskarżysz to go od razu wywalą? Serio?! Naiwne.... pobędziesz tu tak długo jak ja i zawędrujesz na "inne" to zrozumiesz...
Numer do admina... Boże... Z adminami sie nie rozmawia. Chcesz to się skarż. http://www.filmweb.pl/user/patkot28/blog/531716
możesz się skarżyć do woli... nic nie zrobią bo nie ma takiej konieczności....
Po co się kłócicie? Do mnie możesz mieć zastrzeżenia, z tymże łatwo jest zapomnieć, że ubliżałem tu tylko jednej osobie. Praktycznie każdy kto poznaje Kamila to wtedy zmienia podejście do mnie. Forum jest na to dowodem.
1. Ty naprawdę myślisz że Felluś ci odpisze? Naiwny.
2. Naucz się pisać poprawnie, bo jak się czyta twoje powtórzenia to aż się przykro robi...
3. Słownik ortograficzny by ci się przydał.
4. Jak jesteś taki nerwowy to weź "nerwosol".
5. Po cholerę błagasz i namawiasz? Ludzie wypowiadają się jak chcą i uważają że temat jest godny uwagi jak nie to trudno... A ty na siłę ich namawiasz...Twój problem. Tematy były kasowane, są i będą. Pogódź się z tym. Wszelkie pretensje możesz kierować albo do siebie(temat niezgodny z regulaminem) albo do użytkowników(mega wielki offtop, spam i rzucanie mięsem"
6. Moderacja ma w nosie twoje nerwy i trud jaki się wkłada w niektóre tematy. Mi kiedyś skasowano temat w którym pisałam "relację na żywo " bite 2 godziny.... sorry.... pobędziesz tu tak długo jak ja to zrozumiesz... I jak zapędzisz się w takie części portalu jak ja to już nic cię nie zaskoczy.
A może ciebie też? Bo z tego co widzę to twoje wpisy tez są usuwane bo łamiesz regulamin.Też nie jesteś bez winy :)
Dopiero co pisałeś w innym temacie, że dla prawdziwego fana przeszkoda językowa w kronice nie jest żadną przeszkodą.
A więc wrzuć w google tłumacz (o zgrozo), tekst o omawianym kamieniu runicznym i podziel się z internautami wiedzą tajemną wypływającą z kronik :-)))
Stawiam na to że będzie jakaś klimatyczna muzyka po bitwie. Zobaczymy pewnie Tauriel idącą po zgliszczach, dym, rozpacz itd.
Coś jak sceny po Bitwie na polach Pelennoru.
No cóż, tylko czekać i się domyślać. Tak wgl. Do kamila >>>>> Nakręć kiedyś jakiś film<<<<< (nie jest to żadna obraza).
Zwykły kamy, który w ostatniej części nie odegra żadnej roli. Nie będzie ani jego, ani Bitwy o Dol Guldur ani innych głupot, które wymyślili fani
Akcja w Dol Guldur będzie. Bo Galadriela prawdopodobnie uratuje Gandalfa, a Biała Rada wypędzi Saurona.
Bardzo ciekawe:) Atak Smauga na Laketown, Dol Guldur, sprawa Arcyklejnotu, Bitwa 5 Armii, sprawa Sarumana. Będzie się diząło :D
i to jeszcze jak tyle fajnych scen będzie że już się nie mogę doczekać tej części