Zastanawiające jest jednak to, że w tym roku wraz z premierą BR nie pojawił się nawet żaden videoblog.
Liczyłem trochę, że będzie jednak jakiś materiał dotyczący 3 części filmu...ewentualnie jakiś Teaser a tu nic.... no cóż, chyba faktycznie do Czerwca-lipca czekać trzeba będzie.
Lenią się strasznie. W tamtym roku mieli dokretki dwa miesiace teraz praktycznie nad trojka siedza i nic.
Pozytywnie rzecz jasna.
Coś czuję, że może w ten weekend pojawi się jakiś materiał video ;)
Ale rzecz jasna zakładam, że zapewne się mylę :P
Ja bym wolal zebys byl pewien a nie zakladal. Bo akurat jesli ty bys napisal ze jestes pewien to tak by bylo:)
O proszę... w poniedziałek w zasadzie z samego rana jestem łasy na komplementy ;)
Spoko. Jako zdeklarowany "antyfan, nie interesujacy sie kompletnie Hobbitem, nie lyubiacy nikogo kto lubi Hobbita" lubie porozmawiac z normalna osoba. To w cudzyslowiu wiesz od kogo pochhodzi:)
Wiem od kogo.
No ale niestety, póki co nie ma tematu do rozmów. Będzie zapewne forum wrzało od "dyskusji" po ukazaniu się trailera ;)
W tej części zapewne będzie jeszcze więcej efektów specjalnych, to pewnie im to nieco zajmie ;)
Hmm dobre pytanie. Znajda sie takie bez green screena ale na pewno nie bez efektow. Juz 4 miesiac mija powinni miec okolo 40% spokojnie.
Hah ;d Za to na osłode powiem, że przed trailerem może dostaniemy videoblog, bądź jakiś krótki fragmencik filmu ; )
Mnie powiem szczerze zaczyna denerwować to że nic konkretnego o tym filmie nie wiadomo, już nawet nie chodzi mi o trailer albo teaser tylko o to że jest strasznie cicho o tym filmie, po prostu nic zero jakichkolwiek informacji przynajmniej jakby premiera tego filmu miała być za 3 lata, a to zostało tylko 8 miesięcy do premiery...
Ostatnio był wywiad z Armitagem. Spokojnie. Po prostu nie chcą za dużo zdradzac. Na wszystko jest pora.
Spokojnie, muszą w miarę dorobić efekty specjalne i tak dalej, i wtedy wypuszczą pierwszy trailer. Czyli zapewne czerwiec.
Mamy ciszę na planie. :D
Według mnie pierwsze plakaty ukażą się z pierwszym zwiastunem.
PS. Chcemy Hobbita ! Chcemy Hobbita !
PS. do PS. ...., a potem zostanie tylko smaczek i będziemy tęsknić za filmami PJ z cyklu Tolkienowskich dzieł. :(
Jak dla mnie to i dobrze że zwiastunu jeszcze nie ma niech go dopracują porządnie na te 2 minuty , a nie tak jak z zwiastunem Hobbit Pustkowie Smauga pokazali sceny których nie było w wersji kinowej