PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249728
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
ocenił(a) film na 9
nea_filmweb

Ponoć w czerwcu/lipcu.

nea_filmweb

Czerwiec lipiec

ocenił(a) film na 9
nea_filmweb

Zastanawiające jest jednak to, że w tym roku wraz z premierą BR nie pojawił się nawet żaden videoblog.
Liczyłem trochę, że będzie jednak jakiś materiał dotyczący 3 części filmu...ewentualnie jakiś Teaser a tu nic.... no cóż, chyba faktycznie do Czerwca-lipca czekać trzeba będzie.

khazad7_2

Lenią się strasznie. W tamtym roku mieli dokretki dwa miesiace teraz praktycznie nad trojka siedza i nic.

ocenił(a) film na 9
straightlines

A kto wie...może jednak jeszcze zdążą w kwietniu zaskoczyć? ;)

khazad7_2

Tzn pozytywnie czy negatywnie?

ocenił(a) film na 9
straightlines

Pozytywnie rzecz jasna.
Coś czuję, że może w ten weekend pojawi się jakiś materiał video ;)
Ale rzecz jasna zakładam, że zapewne się mylę :P

khazad7_2

Ja bym wolal zebys byl pewien a nie zakladal. Bo akurat jesli ty bys napisal ze jestes pewien to tak by bylo:)

ocenił(a) film na 9
straightlines

O proszę... w poniedziałek w zasadzie z samego rana jestem łasy na komplementy ;)

khazad7_2

Spoko. Jako zdeklarowany "antyfan, nie interesujacy sie kompletnie Hobbitem, nie lyubiacy nikogo kto lubi Hobbita" lubie porozmawiac z normalna osoba. To w cudzyslowiu wiesz od kogo pochhodzi:)

ocenił(a) film na 9
straightlines

Wiem od kogo.
No ale niestety, póki co nie ma tematu do rozmów. Będzie zapewne forum wrzało od "dyskusji" po ukazaniu się trailera ;)

khazad7_2

Albo chociaz videoblog:)

ocenił(a) film na 4
straightlines

W tej części zapewne będzie jeszcze więcej efektów specjalnych, to pewnie im to nieco zajmie ;)

Joecrou

Wiec moga wykorzystac w teaserze sceny gdzie nie potrzeba efektow tyle:)

ocenił(a) film na 4
straightlines

Są tam w ogóle jakieś sceny bez green screena?

Banner

Hmm dobre pytanie. Znajda sie takie bez green screena ale na pewno nie bez efektow. Juz 4 miesiac mija powinni miec okolo 40% spokojnie.

ocenił(a) film na 4
straightlines

Teasera nie będzie ;) Dopiero trailer, zapewne w czerwcu ; )

Joecrou

Te Panie zlych wiesci, przyszedles tu Pan smucic narod? :D

ocenił(a) film na 4
straightlines

Hah ;d Za to na osłode powiem, że przed trailerem może dostaniemy videoblog, bądź jakiś krótki fragmencik filmu ; )

Joecrou

No odzyskał pan troche twarzy :)

nea_filmweb

Pewnie w czerwcu tak jak przy Pustkowiu. Ale oficjalnie nie wiadomo.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Mnie powiem szczerze zaczyna denerwować to że nic konkretnego o tym filmie nie wiadomo, już nawet nie chodzi mi o trailer albo teaser tylko o to że jest strasznie cicho o tym filmie, po prostu nic zero jakichkolwiek informacji przynajmniej jakby premiera tego filmu miała być za 3 lata, a to zostało tylko 8 miesięcy do premiery...

segl55

Ostatnio był wywiad z Armitagem. Spokojnie. Po prostu nie chcą za dużo zdradzac. Na wszystko jest pora.

ocenił(a) film na 4
segl55

Spokojnie, muszą w miarę dorobić efekty specjalne i tak dalej, i wtedy wypuszczą pierwszy trailer. Czyli zapewne czerwiec.

segl55

Tak. Przynajmniej plakat mogliby wypuścić. Trochę przesadzają z tajnością tego filmu.

obleh

Plakat to pewnie wyjdzie w październiku :D

obleh

Mamy ciszę na planie. :D

Według mnie pierwsze plakaty ukażą się z pierwszym zwiastunem.

PS. Chcemy Hobbita ! Chcemy Hobbita !

PS. do PS. ...., a potem zostanie tylko smaczek i będziemy tęsknić za filmami PJ z cyklu Tolkienowskich dzieł. :(

natalii03012000

Jak dla mnie to i dobrze że zwiastunu jeszcze nie ma niech go dopracują porządnie na te 2 minuty , a nie tak jak z zwiastunem Hobbit Pustkowie Smauga pokazali sceny których nie było w wersji kinowej

LobeliaSakvil

Też prawda. Dopracowane, będzie ogladane. :)