Teaser, który lada dzień wyjdzie, na 99% będzie jak normalny traiiler. Do Pustkowia też najpierw
wyszedł teaser. Popatrzcie:
http://www.youtube.com/watch?v=fnaojlfdUbs
I czy czymś to się różni od normalnego trailera? Może jest kilka sekund krótszy - to wszystko. Nie
wyciągajcie pochopnych wniosków. Nie piszcie, ze Jackson Was olał i że nie chce Wam się już
czekac na film, bo to bzdury. Po prostu źle zrozumieliśmy pewne rzeczy i nie dopatrzyliśmy się
szczegółów. To będzie jak normalny trailer.
Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników forum.
Szczerze, gdyby nie inf. - teaser to ja wtedy myślałam, że to "normalny" zwiastun ;)
Nie wiem czemu ludzie sieją panikę ... sami się nakręcają. Mnie cieszy fakt, że już wiadomo kiedy spodziewać się zwiastuna a teaser "już niedługo". Dla mnie ważne jest to, że nie ma już milczenia i czekania z dnia na dzień na jakiekolwiek inf.
Chciałabym tylko jakiś videoblog, ale jeżeli miałoby to odbierać pracę i czas PJ to przeżyję byle film koniec końców wyszedł super ;)
:D No własnie. Przy poprzednich częściach też najpierw były teasery, sam Jackosn to napisał. Więc spokojnie. A zwiastun już przekazano do WB więc niedługo powinien być. I myslę, ze nawet nie trzeba czekać do 20 lipca, bo to nie trailer, tylko teaser, a te całe zasady WB nie powinny tego obejmowac.
Dobrze, ze w koncu zakonczyla sie ta cisza ze strony Jacksona i wkrotce dowiemy sie czegos wiecej o filmie. :)
Pełny zwiastun finału "Hobbita" dopiero w październiku
Można teraz zastanawiać się kiedy Warner zdecyduje się na prezentację zwiastuna do "Hobbita 3". Najciekawiej wyglądają okolice premiery filmu "Epicentrum", który jest jednym z większych wydarzeń tego studia podczas filmowego lata.
http://stopklatka.pl/wiadomosci/-/127740624,pelny-zwiastun-finalu-hobbita-dopier o-w-pazdzierniku
to mogło by być dobre ale teraz będzie treaser może faktycznie jednak będzie to pierwszy normalny zwiastun jako treaser no cóż czekamy
skoro warner bros ma już go to będzie właściwie w każdej chwili godzinie na dniach :) mam nadzieję :)
WB przeważnie wypuszcza trailery przed jakimiś większymi premierami. Przy Hobbcie tak własnie było: Do PS wypuszczono przed Man of Steel w czerwcu i przed Grawitacją w październiku. teraz wychodzi na to, że zwiastun zobaczymy 5 sierpnia przed Epicentrum.
:) oby oby :) bo czekam a jak by nie było lipiec już jest dzisiaj pogoda sięgnęła zenitu 30 stopni upał :)
A mnie cieszą wieści że teaser lada dzień. Jak dla mnie to nie ma większej różnicy od trailera a zawsze będzie to jakaś okazja zobaczyć co oni tam klecą z tym Hobbitem 3. Prawda jest taka, że Hobbit jest gorszy od LOTR (chociaż i tak lubię) więc może do tej trzeciej części PJ bardziej się przyłoży i nada jej tak niesamowity klimat jak wcześniej LOTR. Już niech się nawet opóźnią z premierą ale zrobią coś naprawde epickiego.
Polecam przeszukiwać grafikę bo może ukaże się jakieś zdjęcie z filmu .
Pozdrawiam:-)
Co myślicie o takiej scenie w zwiastunie?;). Pojawia się Dain na świniaku bojowym i z jego ust słychać okrzyk: "Dragon!!!". To byłaby klęska dla każdego fana Tolkiena.
Niee. Smaug zginie w Esgaroth. To potwierdzone. Smaug już swoje odegrał w Pustkowiu, dlatego tez wprowadzono z nim dużą akcję, bo by było go za mało. Głównym zagrożeniem ma być nekromanta. I nie dziwie się, bo armia orków jest przecież jego.