No proszę im dalej w las tym gorzej. Nie wiem w ogóle jak ten elfik mógł wygrać z Thranduilem. To teraz już wiemy czemu mamy go, aż tyle w filmie - "publika" go chce. A jutro dostaniemy facjatę Bilba przybliżoną z plakatu trzeciego. I będzie git (faceplam).
Mi plakaty nie pasują coś czuje że jutro będzie najgorszy z nich .ale tobie się podoba wiec szanuje twoje zdanie .
Spoko. Bo to sa plakaty pojedynczych postaci i widac że od razu postawili na same twarze. Taka seria.
Mi to już wisi. Już na nie nie czekam. Skoro nie traktują ludzi poważnie to niech spadają.
Ponieważ ten z Lekolasem jest dla mnie okropny że jutro będę się bał otworzyć link z nowym plakatem .
No już chyba bardziej nie da się spieprzyć ;P tzn. Legolas jest postacią która najmniej korzystnie / ciekawie może wyglądać na plakacie więc kto teraz zostaje? Bard, jakiekolwiek plakaty miał wyglądał zawsze OK. tak samo Thranduil .... a nie... Bolg i Azog jeszcze zostali ;/
Bo to nadęty bubek z kijem w czterech literach, postać kompletnie oderwana charakterem od tej z Władcy Pierścieni, która na dodatek dostała o 3/4 za dużo czasu w filmie. Gdyby Legolas pojawił się na przysłowiową chwilę taki jaki był w WP, byłabym szczęśliwa, że mamy go w tym filmie. Dodatkowo został wkręcony w jakieś chore relacje z nieistniejącą elfką, której obecność jednak razi. Podsumowując Legolas z Hobbita niszczy dobre wrażenie jednej z najlepszych postaci z WP a przy okazji i film.
A niech to... czekałam na tatuśka a wsadzili synka :( To nienormalne, olali Thranduila który jest przecież jedną z postaci tolkienowskiego Hobbita a dali za to Legolasa którego tam w ogóle nie było. Jeśli już w przypadku posterów idą na komerchę i liczy się głos piszczących za Legolasem nastolatek to zaczynam mieć poważne obawy że ostatni fim skiepszczą i zabraknie tu tego czegoś z LOTR...
"To nienormalne" - hahaha, tak tego chyba jeszcze nikt nie określił :)
I u mnie te obawy zaczynają się pojawiać, ale jeszcze nie daję wygrywać czarnym myślom :).
Nawet jak skiepszczą to i tak pójdę na Hobbita choćby dla samego Thrandula, Galadrieli i Bilba. Niestety maniak ze mnie :)
Ale to nie wina twórców, ludzie ogarnijcie się. Tak ludzie zagłosowali. Skończcie narzekać. Nie podoba się to chociaz nie narzekajcie i nie spamcie.
Jutro pewnie będzie Bard. Już jeden plakat z Bilbem dali co prawda nie był to taki close up jak 3 ostatnie. Ale cóż. Na plakat z Bardem liczę i jeśli go schrzanią to już kompletnie strace wiarę w to "dzieło"
Może być i Bard bo Bilbo dopiero był (i też nic nowego). Ty Barda lubisz, więc się pewnie ucieszysz, mnie to już obojętne. Chociaż nie wiem co będziesz miała po jego twarzy z poważną nic nie zdradzającą miną. Te plakaty są beznadziejne ;/
HAHAHAHAH ;D dobre .....
https://www.facebook.com/TheOneRingnet/photos/a.396801514820.175074.6425769820/1 0152540622119821/?type=1
Otóż to :). To samo jest z wczorajszą Galadrielą i jej plakatem do NP. Bez sensu, po co to w ogóle dawali. Wolałabym zdjęcia z planu zobaczyć.
Oj nie. Ja bym się wcale nie śmiała jak za jakiś czas zobaczymy plakaty lub zdjęcia promocyjne z tymi postaciami i dopatrzymy się tych właśnie twarzy. Takie robienie szumu dwa razy na tym samym zdjęciu.
W ogóle jest jakoś kiepsko z promocją tej ostatniej części Hobbita. Czemu PJ do tej pory nie wypuścił jakichś pamiętników z produkcji, cokolwiek z planu filmowego? Co nam w sumie po posterach i to takich (ten z Bilbem był całkiem fajny jak dla mnie), że ma to niby nas zadowolić i umilić oczekiwanie?
Co tam, można i po premierze to pokazać ;) Z tego co pamiętam to do DOS były już pierwsze materiały w lipcu a tu mamy dwa miesiące do premiery i taką skromną delikatnie mówiąc promocję. Dobra, już nie narzekam... może trailer mnie jakoś zadowoli, powinien już niedługo się ukazać.
:) Oby ten trailer był naprawdę dobry i nam wynagrodził to długie czekanie i marną promocję jak do tej pory :).
W sumie w porównaniu z tym tandetnym Legolasem, trzeba przyznać że Galadriela i Gandalf są świetni. Chociaż czy ocenianie plakatów coś nam da? Wiesz plakat to plakat. On ma tylko promować daną postać, czy jak naprzykład banner scenę. Wydaje mi się że skoro zaczeli już promować Galadrielę, to już niedługo będą z nią jakieś zdjęcia. A wydaje mi się że twórcy chcieli utajnić postacie i pokazali ich charakter.
Gandalf zmartwienie, przerażenie
Galadriela gniew, chęć zemsty więc na podstawie tych scen można sobie wyobrazić.
Że ten plakat Gandalfa może być jeszcze gdy jest uwięziony w klatce.
Gniew Galadrieli, napewno ujrzymy w Dol Guldur
Pokazali tyle ile mogli. Czekamy na trailer
Bard ma w swojej twarzy coś co mnie bardzo pociąga. Lubię ten typ urody u mężczyzn. Więc jeśli zrobią go w taki sposób, że mnie zachwyci to będą mieli duży plus. Ale jeśli odwalą "close up" taki jak z Lego ( piekielnie słaby) to pora pakować manatki i zamawiac bilety na jakiś inny film. Na razie z tych które nam pokazali w ostatnim czasie wrażenie na mnie zrobił tylko Gandalf. Bardzo klimatyczny. Galadriela wyszła jak jakaś demoniczna i zupełnie nie przypominająca postać z baneru. Legolasa już nawet nie będę komentować... Myslałam tylko że jego niebieski oczy porażą wszystkich ale widac postawili na nie wyraźność.
A właśnie. Ja się od dawna zastanawiałam czemu Akademia nie dodała jeszcze kategorii za najlepszy plakat do filmu i najlepszy zwiastun. :D
Nie ma co filmu oceniać po kiepskich plakatach :). Po prostu promocję na razie mają słabą. Gandalf faktycznie wyszedł najlepiej, ale to też żadna rewelacja wg mnie.