PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249740
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Moim zdaniem zwiastun jest nie dopracowany. W kółko to samo taka sama fabuła. Film na pewno
będzie miał słabą ocenę . Jak można iśc na 3 częsci hobbita jak książka jest tylko jedna ? Jak
można jedną książkę tytułowac trzema nazwami ? W wielu filmach , w zwiastunach są pokazane
jedne z najlepszych scen , ale w hobbit,cie na zwiastunie są pokazane bardzo słabe i nie
efektowne sceny i jeszcze z tą niepasującą muzyką, śpiewem w tle. Mimo to wszystkie efekty co
są w zwiastunie to właściwie prawie cały film. Byłem w kinie na pierwszej i drugiej części ale
trzecia częśc to jest już przesada. Nie wiem czego się twórcy spodziewają po tym filmie ale
,moim' zdaniem czegoś wspaniałego. To prawda jestem troszkę fanem Hobbita ale żeby tak
przeciągac ??? Nie wiem czy to chodzi o to że zamiast dodanie tych 30 minut do Hobbita 2 to by
była masakra popcorn by się skończył czy co. Ja nie mogę. Jeżeli ktoś szuka filma typu Hobbit
trzy bo widział zwiastun to radze miec do tego filmu nastawienie nie pozytywne , To Polecam
Hobbita Jedynkę lub Dwójkę Bo trójka ,moim' zdaniem będzie fatalna jeszcze tak bardzo się nie
zawiodłem na takim flimie który został stworzony przez tak wybitnych i kreatywnych reżyserów ale
moim zdaniem jest to lekko a nawet bardzo mocno na ciągane. I teraz moja opinia co do legolasa:
Legolas jest na prawde fajną postacią tak fajną jak inne jednak moim zdaniem twórcy filmu
musieli by się bardziej postrarac z detalami , strojami legolasa i innych postaci aby ten film dostał
ode mnie pozytywną oceną. Kończąc Ten temat powiem tylko 1. Ten Film to jest przegięcie.
Raczej na niego nie pójdę. Gdyby film ten był w drugiej częsci a nie przedłuzanie Jak SMAUG o
wielki i potężny goni Hobbitów krasnolódow i pana gandalfa to by był ten film Doskonały albo choc
gdyby był on orginalny długi i dodatkowy [ czyli twórcy dodali by naprawde coś epickiego.] Krótko
mówiąc Moim Zdaniem ten film jest: 1. Nie Dopracowany, 2. Nie konfortowy , 3. Nie ma
specjalnych efektów ani wogóle nie ma efektów 4. Za krótki i 5.Naciągany. Dziękuje Bardzo
kończe temat ;)

xFabianQx

......

xFabianQx

Wtf? ;p

xFabianQx

To moja opinia .

ocenił(a) film na 10
xFabianQx

NIE ODPISYWAĆ!!!!!!! MULTIKONTO ZAŁOŻONE DZISIAJ 26 WRZEŚNIA 2014 ROKU. NIE ODPISYWAĆ NA PROWOKACJE BO ZNOWU BĘDZIE SYF!!!!!!
TEMAT ZAKOŃCZONY!!!!!!!!

mie46ole

Osobiście go znam i to jest jego pierwsza styczność z Filmweb, więc proszę o wyrozumienie.

ocenił(a) film na 3
mie46ole

A tobie co sie dzieje? Dobrze sie czujesz? Nawolujesz żeby nie odpisywać, a sam odpisujesz. Weź coś na uspokojenie.

ocenił(a) film na 10
JBridges

No to jak miał inaczej poinformować? Telepatycznie?

mie46ole

Ogarnij się...

xFabianQx

Święta racja! Zwiastun nie powala. Musieli wpakować pieść Pippina do zwiastuna. Ja tyle na niego czekałem, a tu co? Przez połowę zwiastuna krzywy ryj Legolasa. Peter Jack$on umiał pokazać swój talent, ale we Władcy Pierścieni. To prawda, ta banda nieudaczników gania się ze Smaugiem prze pół godziny i nic to nie wnosi to fabuły. No może to, że Legolas może sobie powalczyć z tym sztucznym orkiem, a potem ganiać sobie za nim na sztucznym koniu. Ja już czuję co będzie w trzeciej części. LEGOLAS!. Tak, bo na pewno dzieło Tolkiena opowiadało o elfie zabijaku, a nie o Hobbicie. Brak mi słów.

ocenił(a) film na 3
xakis

Po czym wnosisz, że będzie Legolas? Po trailerze? Doprawdy zawstydziłeś Sherlocka...

JBridges

Teraz Legolas to główna postać (według Jacksona). Szkoda.

xakis

No zgadzam się. Trochę za mało hobbita w Hobbicie ale zobaczymy co nam zaserwują w trzeciej części.

Edin181

I tak na nią pójdę.

xakis

No, ja też ;D

ocenił(a) film na 10
xFabianQx

jaki film ...... narazie widziałeś trailer