I za tę nowe sceny chcą od fanów kasy ??? to jakieś żarty jak będzie jakieś głosowanie na najgłupsze sceny w historii kina, to spokojnie Hobbit by walczył o pierwsze miejsce. Jako fanka fantasy poczułam się jak bym została uderzona w twarz przez twórców.
dokładnie... I ja na pewno nie kupię bo to są kpiny no bo po licho płacić ponad 100 złotych na tak debilne rozszerzenie.
mi powinien zwrócić pieniądze za maraton straciłem 4 dyszki a jakbym wiedział że tak zje#^# ostatnią część kupiłbym sobie jakąś ciekawą książkę fantasy.
No ładnie się dałeś z kasy wydoić na takie coś, ale jak większość ładny zwiastun a sam film nie warty nawet grosza.
niestety ... Ale wtedy jeszcze myślałem że film będzie spoko tak zapowiadał trailer 2 a film okazał się do du##
Nie. Na blu ray kosztuje około 127 zł. Jak za jakość full hd, film i 9h dodatków to żadna cena. I daruj sobie te zdrobnienia, bo nie wiem, co chcesz tym udowodnić.
Nie, dlaczego? Wydaje mi się, że sytuacja się odwróciła i to niektórzy na tym forum mają problem z moją opinią. To prawie jak kreowanie na Boga :D
O_o a to nie czasem Ty mnie usunąłeś już jakis czas temu? Bo ja sobie nie przypominam, bym miał cię w znajomych. Kiedyś tak, potem znów nie, potem znów i znów nie. Wyślij zaproszenie jeszcze raz jak chcesz. A jak nie chcesz - nie wysyłaj :) Ew. ja to mogę zrobic.
Ty jak zawsze usuwasz ludzi :) mi tam nie zależy :) ...nie pamiętasz Kamilku że kilka razy mnie już zapraszałeś :) ???
Nie pamiętasz, ile to razy mnie usuwałes? Albo usuwasz i nie przyjmujesz/zapraszasz, albo przyjmujesz. Mi tym bardziej nie zależy.
Gdy wchodzisz na profil osoby która cie zaprasza to widzisz obok nicku że osoba cie zaprasza to znajomych....
LOL... luz mnie też usunął a życzenia jeszcze pisze na każde święta itd. ja odp, bo nie powiem kultura wymaga...choć nie rozumiem tego zagrania :P
Nie mów że w końcu go przyjąłeś do znajomych po tych jego skomleniach o znajomych.
Jak to po co. Żeby udawać, że ma tu kolegów i jest ogólnie lubiany. Takie wypaczanie rzeczywistości.
Też zmieniłam a jak powiedziałam mu o tym, to udawał, że co go to obchodzi.... no chyba jednak obchodzi.
"Dobrą" powinno być w cudzysłowie, bo wątpię by bycie pośmiewiskiem całego forum to była dobra reklama. Choć on ma się za boga jak tam wyżej napisał. Mówiłam, że on żyje we własnej rzeczywistości.
Ha ha :) prawie gwiazdą jest. "Wielki" pisarz. Tylko nie rozumiem czemu tak uparcie szkaluje każdego kto wymieni jego nazwisko. Takie tematy i posty znikają w trybie natychmiastowym. :]