PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 250056
5,7 66 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

I za tę nowe sceny chcą od fanów kasy ??? to jakieś żarty jak będzie jakieś głosowanie na najgłupsze sceny w historii kina, to spokojnie Hobbit by walczył o pierwsze miejsce. Jako fanka fantasy poczułam się jak bym została uderzona w twarz przez twórców.

użytkownik usunięty
Sailor_Mars1991

dokładnie... I ja na pewno nie kupię bo to są kpiny no bo po licho płacić ponad 100 złotych na tak debilne rozszerzenie.

Pan Jackson nam powinien zapłacić za oglądanie tego pier... filmu, a nie my jemu.

użytkownik usunięty
Sailor_Mars1991

mi powinien zwrócić pieniądze za maraton straciłem 4 dyszki a jakbym wiedział że tak zje#^# ostatnią część kupiłbym sobie jakąś ciekawą książkę fantasy.

No ładnie się dałeś z kasy wydoić na takie coś, ale jak większość ładny zwiastun a sam film nie warty nawet grosza.

użytkownik usunięty
Sailor_Mars1991

niestety ... Ale wtedy jeszcze myślałem że film będzie spoko tak zapowiadał trailer 2 a film okazał się do du##

Sailor_Mars1991

Taki film i 200 zł jest wart na blu ray.

kamilxxx09

No może tyle kosztuje ale czy jest warty tej ceny ... ja tego nie jestem pewny Kamilku :)

wort801

Nie. Na blu ray kosztuje około 127 zł. Jak za jakość full hd, film i 9h dodatków to żadna cena. I daruj sobie te zdrobnienia, bo nie wiem, co chcesz tym udowodnić.

kamilxxx09

Ja nic nie chce udowodnić zawsze szukasz drugiego dnia gdzie go nie ma....

wort801

Dni nie szukam. One po prostu są :)

kamilxxx09

Jeszcze masz poczucie humoru to dobrze :) a już myślałem że ciebie jest tylko szukający awantur :)

wort801

Ależ skąd ;)

kamilxxx09

Ale widzę że nadal z opiniami na temat filmu masz problem ....:)

wort801

Nie, dlaczego? Wydaje mi się, że sytuacja się odwróciła i to niektórzy na tym forum mają problem z moją opinią. To prawie jak kreowanie na Boga :D

kamilxxx09

Wiesz co mam na myśli ... zmieniłem ocenkę i ktoś tu mnie usuną :)

wort801

O_o a to nie czasem Ty mnie usunąłeś już jakis czas temu? Bo ja sobie nie przypominam, bym miał cię w znajomych. Kiedyś tak, potem znów nie, potem znów i znów nie. Wyślij zaproszenie jeszcze raz jak chcesz. A jak nie chcesz - nie wysyłaj :) Ew. ja to mogę zrobic.

kamilxxx09

Ty jak zawsze usuwasz ludzi :) mi tam nie zależy :) ...nie pamiętasz Kamilku że kilka razy mnie już zapraszałeś :) ???

wort801

Nie pamiętasz, ile to razy mnie usuwałes? Albo usuwasz i nie przyjmujesz/zapraszasz, albo przyjmujesz. Mi tym bardziej nie zależy.

kamilxxx09

Kamilku to ty u siebie miałeś napisane że zapraszasz mnie to znajomych :)

wort801

Yy a w tej chwili o czym do mnie piszesz? Bo nie za bardzo rozumiem, o co ci dokładnie chodzi.

kamilxxx09

Gdy wchodzisz na profil osoby która cie zaprasza to widzisz obok nicku że osoba cie zaprasza to znajomych....

wort801

No? I co dalej?

kamilxxx09

Ale ty kumaty dobra nie mam czasu gadać z tobą dłużej ...

wort801

Ok. Offtop się robi. Jak coś chcesz, to na pw.

ocenił(a) film na 6
wort801

LOL... luz mnie też usunął a życzenia jeszcze pisze na każde święta itd. ja odp, bo nie powiem kultura wymaga...choć nie rozumiem tego zagrania :P

calays

Widocznie za mało pisałaś haha ;)

ocenił(a) film na 6
wort801

Nie wnikam :P heheh

calays

No może lepiej dla ciebie że nie wnikasz :)

ocenił(a) film na 6
calays

:)

ocenił(a) film na 4
wort801

Nie mów że w końcu go przyjąłeś do znajomych po tych jego skomleniach o znajomych.

Belief

Byłem ciekawy po co mnie zaprasza to znajomych ale bez obawy kolegami nie zostaniemy :)

ocenił(a) film na 4
wort801

Jak to po co. Żeby udawać, że ma tu kolegów i jest ogólnie lubiany. Takie wypaczanie rzeczywistości.

Belief

Wczoraj mnie usuną ale wiem czemu ponieważ zmieniłem ocenę pewnego filmu ;)

użytkownik usunięty
wort801

haha mnie też wiele razy usuwał za zmiane oceny jego kochanego filmu

ocenił(a) film na 6
wort801

Też zmieniłam a jak powiedziałam mu o tym, to udawał, że co go to obchodzi.... no chyba jednak obchodzi.

calays

Tak go nie obchodzi tak jak Sauronowi na władzy :)

Belief

Poza tym Belief każdy wie co o nim myślę

ocenił(a) film na 4
wort801

Nie trudno zgadnąć. 90% tego forum myśli podobnie :].

Belief

Haha :)

Belief

Kamilek wie jak sobie zrobić dobrą reklamę :)

ocenił(a) film na 4
wort801

"Dobrą" powinno być w cudzysłowie, bo wątpię by bycie pośmiewiskiem całego forum to była dobra reklama. Choć on ma się za boga jak tam wyżej napisał. Mówiłam, że on żyje we własnej rzeczywistości.

Belief

No on jest jak gwiazda nie ważne jak się mówi o nim najważniejsze żeby się mówiło :)

ocenił(a) film na 4
wort801

Ha ha :) prawie gwiazdą jest. "Wielki" pisarz. Tylko nie rozumiem czemu tak uparcie szkaluje każdego kto wymieni jego nazwisko. Takie tematy i posty znikają w trybie natychmiastowym. :]

Belief

Zapewne Jest skromny :)

ocenił(a) film na 4
wort801

Zapewne :D

Belief

NA Ekranie pl widziałem że jest też znany :)

ocenił(a) film na 4
Belief

Na portalu na ekranie pl też miał swoje konto :)

ocenił(a) film na 4
wort801

Aaa, Ty o tym. :)