I za tę nowe sceny chcą od fanów kasy ??? to jakieś żarty jak będzie jakieś głosowanie na najgłupsze sceny w historii kina, to spokojnie Hobbit by walczył o pierwsze miejsce. Jako fanka fantasy poczułam się jak bym została uderzona w twarz przez twórców.
za thranduilem i katedrą dołączony jest użytkownik pliseq ten to nie nauczony kultury
"Sława to kapryśna przyjaciółka, trzeba się o nią nieustannie troszczyć zapamiętaj" Gilderoy Lockhart do Pottera hehe :D
Biorąc pod uwagę aktywność forum w pewnym momencie chyba pozostanie mu rozmowa samego ze sobą / bądź trollami.
Uuuuu.... chyba kamilku jest wort zabronione. Jak mogłeś?! Za chwilę powie, że to zniewaga i będzie ci banem groził.
Mnie tak samo ;( Taka piękna historia przedstawiona w książce została tak bestialsko sprofanowana...
Ja jestem zachwycony, gdyż sceny walk są świetne! Tylko dlaczego tych nowych scen jest tak mało i dlaczego tak wiele jeszcze brakuje?
Można odnieść wrażenie, że Jackson, gdy tylko okazało się, że kinowy " Hobbit " nie odniesie takiego sukcesu jak WP, chciał jak najszybciej uporać się z filmem i nie przykładał się już tak, jak do części pierwszej. A szkoda.
Spokojnie film mógłby być jeszcze dłuższy o te 20-30 minut.
Ale i tak parę scen jest fajnych, ale sporo jeszcze brakuje.