PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 250146
5,7 66 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

http://www.examiner.com/article/hobbit-3-spoilers-reveal-thorin-oakenshield-will -remain-alive-for-
the-film

wort801

http://www.examiner.com/article/hobbit-3-spoilers-reveal-thorin-oakenshield-will -remain-alive-for-the-film

wort801

Dzięki Wort :)

niesmiertelny203

Jeśli Thorin nie umrze, to Jackson sam sobie wbił gwóźdź do trumny. Nie wyobrażam sobie żeby aż taką bzdurę ludzie mogliby tolerować.

gimli_gloin

Nie wiadomo czy to prawda czy plotka

niesmiertelny203

Aha i jeszcze Smaug ma stanąć na czele armii. Świetnie, jeśli to prawda to nawet fanboje Piotrusia złożą broń.

ocenił(a) film na 4
gimli_gloin

Widzę, że odpowiadanie sobie samemu z multikont weszło ci już w praktykę straightlines.

Belief

Nie masz dowodu na to daj spokój

ocenił(a) film na 4
wort801

Nie dam za długo walczyłam o spokój na tym forum a on wciąż tu wyzywa ludzi i zakłada obrażające tematy. I mam dowody, które zbieram bardzo cierpliwie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
wort801

To on. \ja mam dowody.

kamilxxx09

Dowody to są, ale na Twoje nieustające kłótnie.

kamilxxx09

No to przedstaw te dowody

Belief

Sam sobie odpowiadam? Brawo. Gdzie ja tu niby kogokolwiek obrażam? Zajmij się w końcu sobą dziewczynko albo patrz na tego przez kogo był tu zawsze największy burdel. Ostatnio co wchodzę to połowa forum mu jedzie. Get a life.

ocenił(a) film na 4
gimli_gloin

Skorzystaj ze swojej rady i zajmij się w końcu sobą. Jeśli jeszcze raz zobaczę, że ubliżasz tu kamilowi, albo jakiemukolwiek innemu użytkownikowi, składam kolejną skargę na ciebie. I nie myśl sobie, że będziesz to robił z innych multikont. Ja wiem, które multikonta są twoje. Mam też zgromadzone twoje obraźliwe wypowiedzi i tematy więc poblokowanie ich przez moderatora też ci nic nie da. Kolejnego burdelu tu nie zrobisz. Nie obchodzi mnie jakimi kłamstwami karmisz swoje paranoje. Forum wreszcie odetchnęło po tym szambie, które tu dzień w dzień robiłeś. Prawie wszyscy mieli cię dosyć. Resztę można policzyć na palcach jednej ręki.

P.S. Ja nie jestem dziewczynką. Niektórzy dorastają straightlines.

Belief

Widać ta paranoja Ci się udzieliła. Sami tu nie róbcie burdelu, bo to nie jest miejsce tylko dla fanatyków.

ocenił(a) film na 4
gimli_gloin

Ja cie ostrzegłam zresztą jak zawsze. Wiesz co się stało po ostatnim. Masz czas na refleksje. Nie będziesz tu bezkarnie w nieskończoność obrażał ludzi.

Belief

Sama sobie daj czas na refleksję. Jeśli nie widzisz kto tu bezustannie obraża innych to nic na to nie poradzę. Ale skoro masz "dowód" i piszesz ze niesmiertelny to ja to gratuluję. Może kiedyś dojrzejesz dziewzynko i zobaczysz co w zyciu jest wazne. Nie pisz juz do mnie bo widze ze sie zatracasz.

Belief

Dlaczego prowokujesz kłótnię Belief? Nie ma żadnych dowodów, że niesmiertelny203 to konto Straightlinesa. A nawet gdyby były, to w tym temacie nie napisał nic niewłaściwego.

Lonelier

Głos rozsądku.

ocenił(a) film na 4
Lonelier

Kłótnie to wywołują ci co wiecznie wyzywają innych (tak jak Ty swego czasu bez obrazy). Gdzieś się kiedyś odezwać trzeba, skąd taki ma wiedzieć że nie jest bezkarny? Rozumiem że Tobie wyzywanie, zakładanie tematów w których jedzie się już personalnie po innych nie przeszkadza a wręcz to lubisz więc bronisz tego osobnika. Ale on tu bezkarny nie jest o czym wiesz.

Belief

Napisalem prawde o fanatykach ktorych to boli. Jakie to tematy niby zakladalem? Cierpisz na schizofrenie i urojenia? Odmawianie komus prawa do glosu to postawa czysto faszystowska wiec tak ja nazywam.

p.s. Tak placzesz ze ja tu niby klotnie rozpetuje a sama prowokujesz. Hipokryzja pelna geba. Zegnam i nie pisz juz do mnie ani o mnie. Howgh

ocenił(a) film na 4
gimli_gloin

Ciebie wszyscy wiecznie prowokują. Piszą do ciebie prowokują, mają inne zdanie prowokują... Nie wiem co cie takiego w życiu spotkało, że wszystkich cały czas obrażasz. Widzisz dałam ci szanse a ty znów na mnie naplułeś. To ty płaczesz na od 7 miesięcy, że nie możesz się wypowiedzieć na forum. A teraz mam nadzieję nie będziesz mógł naprawdę. Twój wybór...Wszystkie twoje multinkonta będą zgłoszone i każde kolejne. Żegnam każdą twoją postać. Więcej ani prosić ani ostrzegać nie będę.

gimli_gloin

Dobrze się czujesz? Bo chyba nie. Sam jesteś jedną wielką głupotą. Udowodnij, że coś złego napisałem na forum strażników, x menów czy mosa jak jesteś taki mądry.

kamilxxx09

Co mam Ci linki wklejać?
pamietasz jak mrbagginsa wkurzyłeś? Kiedy ty z tym skończysz Kamil?

gimli_gloin

Wklejaj.

kamilxxx09

To ty przedstaw dowody (które ponoć posiadasz jak powiedziałeś na początku tego tematu), że niesmiertelny203 to multikonto Straightlinesa.

Lonelier

Ja tego nie powiedziałem. Mógłbys chociaż nie kłamac.

kamilxxx09

Na początku tego tematu Belief oskarżyła Straightlinesa, że niesmiertelny203 to jego multikonto. Wort jej napisał, że nie ma na to żadnych dowodów, a ty napisałeś: "To on. \ja mam dowody."

Lonelier

A czy ty jesteś slepy? Mój post odnosi się do posta belief, gdzie mówi, że gimli_gloin to straightlines. O nieśmiertlenym nic nie mówiłem.

Belief

Jak Straightlines coś złego napisze to możesz go upomnieć, ale w tym temacie był spokój, Straightlines nic złego nie napisał, a Ty go bezpodstawnie oskarżyłaś i sprowokowałaś kłótnię. Tak samo jak mówiłaś, że Hrotghar to Straightlines, a teraz wiadomo, że to WielkiBob.

Sama mi zwracałaś uwagę, że jak mi się nie podoba jakaś wypowiedź kamilka, to nie powinienem mu zwracać uwagi, tylko go zgłaszać. Jest w tym trochę hipokryzji. Ok ja już Ci nie będę zwracał uwagi, możesz sobie pisać do Straightlinesa co chcesz, ale ja w takim razie nie będę pobłażliwy dla Kamilka.

ocenił(a) film na 4
Lonelier

Skończ już. Miesiąc go ignorowałam więc twoje jakieś tutaj wynurzenia są bezpodstawne. Napisał źle w innych tematach wielokrotnie. Wszystko poblokowane to gdzie mam pisać w powietrze? Zresztą nieważne już jest zgłoszony.

Z Hrotgara tego samego dnia się wycofałam tylko temacik mu zablokowali więc jak nie wiesz to nie rozpowiadaj kłamstw. Jedynymi hipokrytami to jesteście wy. Żegnam.

Belief

"Skończ już."

Widzę prawda boli :) Szkoda, że zamiast się przyznać do błędu, to chcąc się wytłumaczyć, swoimi odpowiedziami zniżasz się mniej więcej do poziomu wypowiedzi Kamilka :)

"Miesiąc go ignorowałam więc twoje jakieś tutaj wynurzenia są bezpodstawne"

Hahaha cały czas go zaczepiasz :)

"Napisał źle w innych tematach wielokrotnie. Wszystko poblokowane to gdzie mam pisać w powietrze?"

Przecież sama mówiłaś, że nie powinno się nic pisać, tylko zgłaszać administratorom :)

"Z Hrotgara tego samego dnia się wycofałam tylko temacik mu zablokowali więc jak nie wiesz to nie rozpowiadaj kłamstw. "

W niczym nie skłamałem. Mówiłaś, że jesteś przekonana, że Hrotghar to Straightlines i niesłusznie go oskarżałaś. To samo może być z innymi jego rzekomymi multikontami. A to, że na drugi dzień zmieniłaś zdanie nie ma żadnego znaczenia. Poza tym nie napisałem, że utrzymywałaś takie stanowisko przez długi czas, więc nie wiem gdzie Ty tu widzisz jakiekolwiek kłamstwo.

"Jedynymi hipokrytami to jesteście wy"

uuu mocne oskarżenie :) Może jakoś ustosunkujesz swoją opinię dlaczego niby miałbym być hipokrytą? :D

"Żegnam."

Hehe próbowałem Ci spokojnie i kulturalnie wszystko wytłumaczyć, a Ty od razu się obrażasz bo mam inne zdanie na pewne sprawy ehhh :)

gimli_gloin

Niestety chyba masz rację :\

ocenił(a) film na 4
Lonelier

Bo nie widzę sensu by to kontynuować i dawać wam powody do opowiadania kolejnych bajeczek. A prawdy to są trzy: świento prawda, tys prawda i gówno prawda - wasza to ta ostatnia. Weszłam na pierwszy temat zasugerowany przez straightlinesa "guardians of galaxy" i przejrzałam każdy temat z ostatnich 3 MIESIĘCY! I NIE znalazłam ANI JEDNEGO gdzie Kamil by zrobił burdel. Odzywał się tylko sporadycznie w ostatnim miesiącu, głównie po to by podziękować za wrzuconą informacje. Za to znalazłam kolejne obelgi straightlinesa skierowane do innego użytkownika "duren pierwszej masci" "to byla ironia pajacu...w calej tej klotni wychodzisz na czolowego debila filmwebu :D nara pajacu :D". O taką wy macie prawdę.

I nie martw o multikonciarzy bo po pierwsze posiadanie alterkont jest tu zabronione a po drugie cytując waszą koleżankę sentie "ban jest ostatecznością za byle co go nie dają". Więc jeżeli ktoś ponownie kogoś obraża, spamuje i zakłada durnowate tematy to niech się liczy z ewentualnymi konsekwencjami. Jak takiego zablokują to tylko z pożytkiem dla forum. I proponuje jeżeli już tak bardzo chcesz kontynuować rozmowę żebyśmy przenieśli się na PW. Bo każdy wpis tutaj to kolejna okazja straightlinesa (jak powyżej) do wyżycia się na mnie.

Belief

Masz rację Belief. Ci co tutaj bronią straightlinesa to chyba nie są całkowicie od początku obeznani w sytuacji. I tak jak Tobie na PW pisałem ja go spotkałem już niejednokrotnie na innych forach w tym serwisie i zachowywał się tak samo karygodnie. A i teksty tego gimli_gloin idealnie pasują do niego.

bartoszcyc8

Lonelier, gimli_gloin (czyli straightlines) oraz Hrotghar czyli dawny WielkiBob i GorgePatton który swego czasu też trollował na forum Hobbita, to jedna wielka ekipa pyskaczy, którzy udają wielkich maczo, a tak naprawde to kalesony a nie faceci. A teksty typu " Możemy się spotkaż prywatnie i załatwić to po męsku" wskazują jedynie, jak ich móżdżki są mało rozwinięte i zaprogramowane jedynie na przemoc. Żenada. Żenada.

kamilxxx09

A i jeszcze sentia

kamilxxx09

Tak jestes prawdziwym facetem, krzykaczem i pyskaczem ktory pokazuje jaki jest mocny w..a jakze w Internecie. Twoje kolejne klotnie to tylko dowod na to ze mam racje.

Piszesz o kims ze troll a sam piszesz bzdury jak to co napisales brednie o Ojcu Chrzestnym.

Zrobimy eksperyment. Dam Ci spokoj prezez miesiac. Bedziesz sobie pisal co chcial. A pozniej po miesiacu zbiore wszystkie Twoje klotnie i caly ten burdel i kazdy sie przekona jakim "męskim" jestes pyskujac "odwaznie" w Internecie.

Zaczniemy juz od teraz:

Mam do Ciebie prosty komunikat: Nie odpisuj :)

3...2...1.... start!

ocenił(a) film na 6
gimli_gloin

Zrobimy eksperyment. Dam Ci spokoj prezez miesiac. Bedziesz sobie pisal co chcial. A pozniej po miesiacu zbiore wszystkie Twoje klotnie i caly ten burdel - hmmm, kogoś mi przypominasz , ach już wiem :D no to do moderatora, hej ! ;D

calays

Mocne :) 1:0 dla calays.

kamilxxx09

Ale rzeczywiście mocne! Nie wiem czy Straightlines się po tym pozbiera!

Lonelier

Faktycznie, nie mogę się pozbierać! Pamiętaj dyktator filmwebu nie lubi nieprzychylnych komentarzy o Hobbicie, uważaj bo każesz się jeszcze trollem i zbanują Twoją opinie :)

calays

A idź sobie gdzie chcesz :)