PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249719
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Tutaj możemy wrzucać to, co pojawi się do premiery wersji rozszerzonej Bitwy Pięciu Armii.
Na dobranoc 2 nowe zdjęcia z planu - tortury Beorna.

https://pbs.twimg.com/media/CK8YAG4WwAAnMoA.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CK8YAPqWoAEHiZi.jpg

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
spycialec

dokładnie :) magia kina powróci w grudniu :) ostatni raz pamiętam to jedyny film jaki wyczekiwałem z taką niecierpliwością wyczekiwałem ostatniego Harry'ego Pottera... Wiem jestem dziwny ale Harry Potter to cząstka mojego dzieciństwa. Ale Star Wars uważam za jedną z najlepszych magii kina na miarę Lotra to akurat mój nałóg.

użytkownik usunięty
matysek150

dokładnie... To chyba tylko taki drogi dotatekdo taniej i słabej gry komputerowej. Sam się zastanawiam czy w ogóle jest sens bym kupował EE.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

I tak oto z tematu o newsach dotyczących wersji rozszerzonej filmu zrobiło się forum tematyczne Star Wars....

spycialec

No właśnie:)

spycialec

no moje :)

spycialec

Zrobię jak każesz Panie i Władco :)

spycialec

Ej nie przesadzaj czasem umiem pokazać pazurki :P

spycialec

Hahaha... powiem ci, że niektóre teksty Naczelny Samiec Alfa ma przednie. Wyborne wręcz :)

ocenił(a) film na 4
spycialec

Wielu go wyśmiewa, ale jeżeli kiedyś do Polski wróci normalność ludzie będą się o nim uczyć na lekcjach historii.

ocenił(a) film na 3
sentia

Chyba największą furorę na forum robią Twoje nogi, spychając temat "Star Wars 7" i EE do "Hobbita" na drugi plan :)

matysek150

No moglibyście się już przyzwyczaić bo mam je w awku od miesiąca :P

ocenił(a) film na 3
sentia

Wiem, ale cały czas nie możemy wyjść z podziwu :)

matysek150

W sumie mile łechczecie moją próżność :)
Ej... dobra to forum " Hobbita" a nie "Nóg Sentii"

spycialec

To miłe. Ale wiecie nie tylko szata zdobi człowieka. Ludzie są trochę jak filmy. Niektórzy jak "Avatar" Ładni z zewnątrz puści w środku. Inni z kolei są jak "Labirynt Fauna" piękni na swój sposób, ale czymś nas do siebie przyciągają. Itd...

ocenił(a) film na 3
sentia

Już dawno przestało być to forum "Hobbita", jest tu tyle spamu, że szkoda słów. Tym samym temat Twoich nóg jest jednym z najciekawszych :)

matysek150

Najciekawszym dla osobników płci męskiej :)

ocenił(a) film na 3
sentia

Fakt :)

użytkownik usunięty
sentia

mi też się podobają poważnie :) wygrana w top model jest twoja :)

użytkownik usunięty
matysek150

mogła by się zgłosić do Top model

ocenił(a) film na 4
spycialec

Każda sekunda materiałów promujących nowe Star Wars zwiastuje film, który Hobbita zmiażdży klimatem i stroną techniczną na cienki placek. Jak Abrams to spieprzy powinien zostać ukarany publiczną chłostą. I niech tych swoich flar nie wciska, bo to kompletnie nie pasuje do klimatu Gwiezdnych Wojen.

ocenił(a) film na 4
spycialec

Słynne startrekowe rozbłyski
http://www.shawcomputing.net/racerx/trek_stuff/lens_flare.jpg

ocenił(a) film na 3
Banner

Też się martwię tymi flarami, mam jednak nadzieję, że nie wciśnie ich do filmu bo jak napisałeś: "to kompletnie nie pasuje do klimatu Gwiezdnych Wojen".

ocenił(a) film na 8
spycialec

Może nie pokurcze, ale wersja EE filmu mnie trochę ciekawi.

użytkownik usunięty
spycialec

mimo wszytko mnie też interesuje :) ale Lotra nie przebije wiadomo :)

khazad7_2

Dlatego informuję oficjalnie, że od dzisiaj do każdego newsa na tym forum (obojetnie czy to jest jedno zdjecie, jeden filmik, czy jedna informacja) będą zakładane osobne tematy, czy się to komuś podoba czy nie. Forum zadecydowało.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Najlepiej by było gdyby na tym portalu każdy założyciel tematu był zarazem jego moderatorem i mógł po prostu ukrywać niepotrzebne wpisy... nie usuwać, tylko ukrywać co by portal sobie nadal statystykę upiększał a dyskusja byłaby prowadzona w sposób uporządkowany...

No ale pomarzyć sobie można. To już wolę przyjąć marzenie o wersji reżyserskiej trwającej 3,5h i jest ono bardziej realne niż to, że porządek tu zapanuje :)

khazad7_2

Sam widzisz. Wiec tylko informuję. Kto zechce to sobie poczyta, kto nie, to nie. Ja nie mam zamiaru szukać potem informacji w tematach, gdzie 80 % wpisów dotyczą zupełnie czegoś innego.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Jak dla mnie może tak być. W sumie łatwiej wyszukam taki nowy temat z newsem niż właśnie przekopie się tu przez masę treści... miałem do niedawna pomysł by założyć temat o kronikach, ale wiedząc, że zaraz będzie to zaśmiecone przez niepotrzebne tresci, darowałem sobie. A szkoda, bo treść kronik jest imponująca, jest wiele tematów do rozmów etc. Tylko co z tego... póki założyciel tematu nie będzie jego moderatorem, dopóty nie mam zamiaru się bawić w udostępnianie treści do rozmów...bo po co :)

Ewentualnie mogę na własnym profilu jedynie fotki na bloga wrzucić zachęcające do dyskusji w komentarzach, bo te mogę usuwać do woli... więc jakaś tam kontrola mimo wszystko jest.

khazad7_2

Ja już całe miesiace tematu mówiłem o osobnych tematach (jeszcze przed premierą Bitwy), ale oczywiście "szacowne grono pedagogiczne" wiedziało lepiej.

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

To fajnie, fajnie. Zawsze to trochę więcej tematów w których będzie można pospamować o Star Wars.

Anthrax91

To spamuj. Za spam też można dostac blokade na 30 dni. Nie jesteś tu bezkarny.

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

To może inaczej.
Zawsze to trochę więcej tematów w których będzie można podyskutować o Star Wars.

Anthrax91

Mmm interesująco. Moze wybiorę się w małą niezwykłą podróż na pewne forum :) I zabiorę swoją paczkę :)

ocenił(a) film na 3
spycialec

On ma w ogóle jakąś paczkę? Bo z tego co wiem to wszyscy go opuścili.

użytkownik usunięty
matysek150

oczywiście że nie ma.

ocenił(a) film na 3

Chyba, że chodziło mu o paczkę cukierków.

użytkownik usunięty
matysek150

hehe albo chipsów :D