Tutaj możemy wrzucać to, co pojawi się do premiery wersji rozszerzonej Bitwy Pięciu Armii.
Na dobranoc 2 nowe zdjęcia z planu - tortury Beorna.
https://pbs.twimg.com/media/CK8YAG4WwAAnMoA.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CK8YAPqWoAEHiZi.jpg
dokładnie :) magia kina powróci w grudniu :) ostatni raz pamiętam to jedyny film jaki wyczekiwałem z taką niecierpliwością wyczekiwałem ostatniego Harry'ego Pottera... Wiem jestem dziwny ale Harry Potter to cząstka mojego dzieciństwa. Ale Star Wars uważam za jedną z najlepszych magii kina na miarę Lotra to akurat mój nałóg.
dokładnie... To chyba tylko taki drogi dotatekdo taniej i słabej gry komputerowej. Sam się zastanawiam czy w ogóle jest sens bym kupował EE.
I tak oto z tematu o newsach dotyczących wersji rozszerzonej filmu zrobiło się forum tematyczne Star Wars....
Wielu go wyśmiewa, ale jeżeli kiedyś do Polski wróci normalność ludzie będą się o nim uczyć na lekcjach historii.
Chyba największą furorę na forum robią Twoje nogi, spychając temat "Star Wars 7" i EE do "Hobbita" na drugi plan :)
To miłe. Ale wiecie nie tylko szata zdobi człowieka. Ludzie są trochę jak filmy. Niektórzy jak "Avatar" Ładni z zewnątrz puści w środku. Inni z kolei są jak "Labirynt Fauna" piękni na swój sposób, ale czymś nas do siebie przyciągają. Itd...
Już dawno przestało być to forum "Hobbita", jest tu tyle spamu, że szkoda słów. Tym samym temat Twoich nóg jest jednym z najciekawszych :)
Każda sekunda materiałów promujących nowe Star Wars zwiastuje film, który Hobbita zmiażdży klimatem i stroną techniczną na cienki placek. Jak Abrams to spieprzy powinien zostać ukarany publiczną chłostą. I niech tych swoich flar nie wciska, bo to kompletnie nie pasuje do klimatu Gwiezdnych Wojen.
Słynne startrekowe rozbłyski
http://www.shawcomputing.net/racerx/trek_stuff/lens_flare.jpg
Też się martwię tymi flarami, mam jednak nadzieję, że nie wciśnie ich do filmu bo jak napisałeś: "to kompletnie nie pasuje do klimatu Gwiezdnych Wojen".
Dlatego informuję oficjalnie, że od dzisiaj do każdego newsa na tym forum (obojetnie czy to jest jedno zdjecie, jeden filmik, czy jedna informacja) będą zakładane osobne tematy, czy się to komuś podoba czy nie. Forum zadecydowało.
Pozdrawiam
Najlepiej by było gdyby na tym portalu każdy założyciel tematu był zarazem jego moderatorem i mógł po prostu ukrywać niepotrzebne wpisy... nie usuwać, tylko ukrywać co by portal sobie nadal statystykę upiększał a dyskusja byłaby prowadzona w sposób uporządkowany...
No ale pomarzyć sobie można. To już wolę przyjąć marzenie o wersji reżyserskiej trwającej 3,5h i jest ono bardziej realne niż to, że porządek tu zapanuje :)
Sam widzisz. Wiec tylko informuję. Kto zechce to sobie poczyta, kto nie, to nie. Ja nie mam zamiaru szukać potem informacji w tematach, gdzie 80 % wpisów dotyczą zupełnie czegoś innego.
Jak dla mnie może tak być. W sumie łatwiej wyszukam taki nowy temat z newsem niż właśnie przekopie się tu przez masę treści... miałem do niedawna pomysł by założyć temat o kronikach, ale wiedząc, że zaraz będzie to zaśmiecone przez niepotrzebne tresci, darowałem sobie. A szkoda, bo treść kronik jest imponująca, jest wiele tematów do rozmów etc. Tylko co z tego... póki założyciel tematu nie będzie jego moderatorem, dopóty nie mam zamiaru się bawić w udostępnianie treści do rozmów...bo po co :)
Ewentualnie mogę na własnym profilu jedynie fotki na bloga wrzucić zachęcające do dyskusji w komentarzach, bo te mogę usuwać do woli... więc jakaś tam kontrola mimo wszystko jest.
Ja już całe miesiace tematu mówiłem o osobnych tematach (jeszcze przed premierą Bitwy), ale oczywiście "szacowne grono pedagogiczne" wiedziało lepiej.
To fajnie, fajnie. Zawsze to trochę więcej tematów w których będzie można pospamować o Star Wars.
To może inaczej.
Zawsze to trochę więcej tematów w których będzie można podyskutować o Star Wars.
Mmm interesująco. Moze wybiorę się w małą niezwykłą podróż na pewne forum :) I zabiorę swoją paczkę :)