http://www.theonering.net/torwp/2014/05/02/89224-ign-video-smaug-will-be-a-killi ng-machine/
jako Znawca Kina stwierdzam ,że słabe Kamil to wideo . Ty sie byle czym podniecasz ale jesteś jeszcze dość młody ,wyrośniesz z tego .
To Ty masz problem. Stwierdzam fakt no i jesteś znanym trollem wmawiającym sobie ze hobbit to dobry film a jak wszyscy wiemy to raczej gniot.
Kamil się uwziął na straightlines za to, że próbował mu przemówić do rozsądku. Jak to z paranoją czesto jest - teraz wszędzie straightlines'a widzi.
Sczerze? to wideo to nic konkretnego, myślałem że w końcu dowiemy się coś więcej o trzeciej części... no ale cóż, lepsze to niż nic, dzięki! :)
Dla tych, którzy nie znaja co to tłumacz lub nie znają angielskiego to na pewno jest to nic nowego :)
Już musisz szukać pretekstu do kłótni? angielski umiem dość dobrze dużo z tego filmu zrozumiałem, ale mimo tego nie uważam tego materiału za coś konkretnego.
No może konkretnego nie, ale twórcy ciągle nas naprowadzają na to, ze ta czesc to będzie jednak coś WIELKIEGO. Smaug będzie maszyną do zabijania. A Armitage powiedział, że Bitwa 5 Armii będzie czymś tak wielkim, ze może być wieksza niż to, co widzieliśmy w Lotrze.
Szkoda że na ich gadaniu się to kończy... mogliby chociaż pokazać jakieś nowe zdjęcia, a nie tylko gadać umieją...
Matko, Jackosn powiedział, ze w najbliższych miesiacach będzie dużo informacji. Poczekaj trochę. w tym miesiacu na pewno coś będzie.
Troszeczkę cierpliwości. :)
Mają dość dużo jeszcze czasu...niestety dla nas, a stety dla nich...hmm...
Wogóle długo to się ciągnie...
No, strasznie długo się to ciągnie ale to przez to że na ten film czekamy, na drugą część hobbita nie czekałem aż tak bardzo i mi to minęło bardzo szybko, a na tą część czekam tylko i wyłącznie ze względu na B5A której mam nadzieje że nie spieprzą tak jak Smauga w drugiej części
A ja niezbyt lubię jak się zabijają, więc możliwe że ta część będzie według mnie gorsza. Jednak czekam na smutne pożegnanie Thorina i więcej Barda, elfów, w szczególności na Thranduila, bo według mnie świetnie Lee wypadł w tej roli...i takie tam...ale napewno nie na bitwy...hmm...jakie życie by było piękne bez nich...
No właśnie to są bzdury dla tych co doskonale znają angielski. Co tam niby ciekawego jest w tym filmie? Że smok rozniesie Lake Town? A co to za nowość. Daj prawdziwą wiadomość a nie spamujesz takimi kłamstwami. Nowe wideo? Jakie nowe wideo? Wielki brat czuwa a ty nie zaśmiecaj forum bzdurami.
Na tej zasadzie można by stwierdzić, że 1/3 filmwebu to użytkownicy a pozostałe 2/3 to ich multikonta.