Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 251 tys. ocen
7,2 10 1 251028
5,6 48 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

http://www.filmweb.pl/user/Gandalf_Szary_2/blog/563520-Nowy+bardzo+bardzo+s%C5%8 2aby+plakat%21

Zanim otworzycie link. To radzę przemyśleć to dwa razy

Gandalf_Szary_2

Wszystko dobrze? Plakat jest bardzo ładny :)

Gandalf_Szary_2

Ale ona jest piękna.. Według mnie najlepszy plakat :)

mati08924062137

Jest piekna :) Arwena może jej zazdrościć urody :D

kamilxxx09

Nom i Galadriela też odpada :p

mati08924062137

Stawiam te plakaty na równi. Jutro Thranduil - czekamy :D

użytkownik usunięty
mati08924062137

A jutro Thranduil ojeju aAAAA!!!

Gandalf_Szary_2

Akurat ten plakat jest fajny i ten z Gandalfem a reszta jest kiepska .

ocenił(a) film na 9
wort801

Dla mnie jest nawet lepszy od tego z Gandalfem.

Han12345

Jasne ale plakat z Galadrielą to krytykowaliście :p . A ten wcale nie jest epicki. Może ciutkę lepszy od legolasa.

ocenił(a) film na 9
Gandalf_Szary_2

Teraz jeszcze lepszy jest Thranduil.

Han12345

Napewno plakat z Tauriel nie jest lepszy od Galadrieli legolasa tak Galadrieli nie nie i jeszcze raz nie. Przyznajcie się że wam się po prostu podoba.

wort801

Dla mnie też .

ocenił(a) film na 7
Gandalf_Szary_2

Nie jest zły.

ocenił(a) film na 4
Gandalf_Szary_2

Taki jak i reszta tej serii plakatów. Dobry na podpałkę do pieca. Słaby na ścianę.

ocenił(a) film na 7
Gandalf_Szary_2

Ślicznotka <3

Gandalf_Szary_2

Ładna dziewczyna z niej.

Gandalf_Szary_2

Dać wam kawałek względnie ładnej kobitki to od razu się panowie będą zachwycać...

Plakat jest.... koszmarny.

sentia

Nie ma to jak zazdrość kobiety o urode innej :P

kamilxxx09

Ty też jeszcze nie załapałeś że nie doczekasz się od tej cudnej panny odpowiedzi? Chyba ci kiedyś napisała, że nie będzie odpowiadać na twoje posty? Znowu nie dotarło?

HellDeath

Widać nie załapał.

HellDeath

A co ty jej adwokat? A może multikonto... Zresztą, ja nie oczekuję od niej żadnej odpowiedzi. Nawet nie zadałem jej pytania.

kamilxxx09

Hehe... znowu zaczynasz dziwaczeć i wymyślać.

Jak to nie oczekujesz od niej odpowiedzi. Próbowałeś ją właśnie sprowokować, ale dziewczyna jest za mądrą żeby się łapać na Twoje chwyty o rzekomej zazdrości o urodę innych kobiet. Skoro do niej napisałeś to liczyłeś, że ci odpisze.

HellDeath

Nie. Nie miałem zamiaru jej prowokowac, tylko podobnie jak ona, tak i ja wyraziłem swoje zdanie.

kamilxxx09

Ona o facetach, ja o kobietach. Tyle

ocenił(a) film na 10
sentia

Bo panowie zazwyczaj lubią ładne kobitki :)

Kjcdudbjsdv

Lubią tak bardzo, że zamiast głową myślą czym innym.

sentia

niby czym?

Imitation

Już ty dobrze wiesz czym

sentia

Nieprawda, ja zawsze patrzę na serce, a nie na wygląd :)

Imitation

Jesteś wyjątkiem, a wyjątek potwierdza regułę :)

Imitation

Aha.... czyli pierwsze co robisz jak spotykasz jakąś dziewczynę to bierzesz skalpel albo tasak i rozcinasz jej klatkę piersiowa żeby zobaczyć jakie ma SERDUCHO... Ale jesteś romantyczny:D

Każdy inny by najpierw obczaił facjatę a ty NIE....

sentia

To była metafora, chodziło mi o charakter :* Ja nigdy nie oceniam kobiety po wyglądzie!

Imitation

I w tym momencie napisałes największa bzdurę. Przecież to oczywiste, że wygląd ma z początku największe znaczenie. Zarówno ludzie jak i zwierzęta wybierają najokazalsze i najbardziej odpowiadające im osobniki. A więc mając do wysoką ładną dziewczyną, a małą i garbatą nieszczesną niewiastę. Każdy najpierw spojrzy na tą ładniejsza.

Dlaczego paw stroszy pióra na ogonie? Bo chce zwrócić swoją uwagę wyglądem.
Dlaczego kobiety się malują i ubierają stroje podkreślające ich figurę? Bo chcą byc zauważone.

Nie gadaj bzdur, że nigdy nie oceniasz kobiet po wyglądzie. Ponieważ 99% ludzi własnie ocenia, a ten 1 % to po prostu niewidomi.
Najważniejsze jest pierwsze wrażenie a je określamy własnie po wyglądzie. To na jego podstawie określamy czy osobnik jest dla nas atrakcyjny czy nie. Dopiero później oceniamy charakter.

sentia

Spokojnie :) To, że nie oceniam kobiety po wyglądzie, nie znaczy, że nie zwracam uwagi na jej wygląd :)

Imitation

Ja jestem bardzo spokojna. Po prostu staram ci się wytłumaczyć, że wygląd pomimo tego iż każdy się wypiera jakoby brał go pod uwagę. Ma naprawdę duże znaczenie. Jakoś nie wyobrażam sobie aby ktokolwiek mógł żyć, funkcjonować resztę życia z osobą która nie pociąga jej fizycznie i nie wydaje jej się atrakcyjna.

sentia

No zgadzam się z tym! Wiesz co znaczy nie oceniać po wyglądzie? :) Wiadomo, że np. nie mógłbym być z brzydką dziewczyną :)

Imitation

Oczywiście, że wiem co to znaczy i zapewniam cię że gdybyś zobaczył taką dziewczynę..

http://img.wiocha.pl/images/d/4/d43750dc4c6b66c5f61b6a975966e534.jpg

To ocenił byś po wyglądzia albo ew po GŁUPOCIE.
a TYM CZASEM gdybyś zobaczył taką kobietę.... to wydała by ci się godna zaufania idealny materiał na matkę. Taka elegancka..

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKmT2Dk-bmJpAhUB_UuLG9FUlf KXAqhgLoPbGEX3yLaqRJA6XHmQ

A NA PRZYKŁAD....
http://bi.gazeta.pl/im/7/5688/z5688537Q,Nietrzezwy-mezczyzna-lezacy-na-dworcu.jp g

Gdy go zobaczysz to pomyślisz że pijak. Nie przyjdzie ci do głowy że może to cukrzyk który potrzebuje natychmiastowej pomocy bo inaczej umrze.

sentia

Masz rację, zawsze najpierw patrzy się na wygląd, ale jednocześnie zwraca uwagę czy ma dobry charakter. Czasem można to ocenić od razu, a czasem po dłuższym poznaniu.

ocenił(a) film na 4
sentia

Atrakcyjność fizyczna ma znaczenie tylko przy pierwszym kontakcie, potem schodzi na dalszy plan (mówię o normalnych zdrowych relacjach).

Jeśli chodzi o świat zwierząt to męskie osobniki są tymi najpiękniejszymi, u ptaków np. to samce są najpiękniej ubarwione podczas gdy samice są "szare". Nie wiem czemu w świecie ludzi to kobiety muszą być bardziej "ubarwione" (jeśli wiesz co mam na myśli). To jakaś patologia.

Belief

Wiem o co chodzi. :D Ale wiesz panowie też ostatnimi czasy zaczęli się pindrzyć i nie wychodzi to im na dobre...w sensie... nooo im piękniejszy tym mniej męski się robi BO BOI SIĘ O SWOJĄ NIESAMOWITĄ GRZYWKĘ!!!

ocenił(a) film na 4
sentia

Wiem, same cioty, bo to pindrzenie się, "stroszenie piórek" poszło nie w tą stronę. :/

Belief

http://www.penera.pl/upload/images/9284c5adfecebc2ac73bb1de7f4b8a34_przez_.jpg

ocenił(a) film na 4
sentia

hahahahahahaha :D dokładnie :D Swoją drogą jak on może się którejkolwiek podobać?!!

ocenił(a) film na 6
Belief

Ja nie zapomnę tego jak większość komentowała, że osobnik ten śpiewa jak dziewczyna. Myślę sobie, no dobra ... złośliwości itd. ale bez przesady już. Po paru dniach przekonałam się, że to prawda, kiedy słysząc jego piosenkę zadałam sobie pytanie : ale ma laska dziwny głos, kto to jest? ...... noo ;p

ocenił(a) film na 4
Imitation

Patrz paznokciami. One prawdę Ci wskażą i drogę życiową. Potężną moc paznokcie mają, nie lekceważ ich. Obcinaj gdy za długie. Czyść gdy brudne.
One prawdę Ci wskażą.

Anthrax91

Ahahahahaha...nie...jednak nie śmieszne :D

ocenił(a) film na 4
Imitation

1. To nie miało być śmieszne. Nie lekceważ prawd życiowych.
2. Nie ładnie jest kopiować innych.

Anthrax91

To była kopia zamierzona, by zwrócić uwagę na identyczną reakcję na Twój post :D

ocenił(a) film na 4
sentia

To było dobre.