http://www.filmweb.pl/user/Gandalf_Szary_2/blog/563520-Nowy+bardzo+bardzo+s%C5%8 2aby+plakat%21
Zanim otworzycie link. To radzę przemyśleć to dwa razy
Jasne ale plakat z Galadrielą to krytykowaliście :p . A ten wcale nie jest epicki. Może ciutkę lepszy od legolasa.
Napewno plakat z Tauriel nie jest lepszy od Galadrieli legolasa tak Galadrieli nie nie i jeszcze raz nie. Przyznajcie się że wam się po prostu podoba.
Taki jak i reszta tej serii plakatów. Dobry na podpałkę do pieca. Słaby na ścianę.
Dać wam kawałek względnie ładnej kobitki to od razu się panowie będą zachwycać...
Plakat jest.... koszmarny.
Ty też jeszcze nie załapałeś że nie doczekasz się od tej cudnej panny odpowiedzi? Chyba ci kiedyś napisała, że nie będzie odpowiadać na twoje posty? Znowu nie dotarło?
A co ty jej adwokat? A może multikonto... Zresztą, ja nie oczekuję od niej żadnej odpowiedzi. Nawet nie zadałem jej pytania.
Hehe... znowu zaczynasz dziwaczeć i wymyślać.
Jak to nie oczekujesz od niej odpowiedzi. Próbowałeś ją właśnie sprowokować, ale dziewczyna jest za mądrą żeby się łapać na Twoje chwyty o rzekomej zazdrości o urodę innych kobiet. Skoro do niej napisałeś to liczyłeś, że ci odpisze.
Aha.... czyli pierwsze co robisz jak spotykasz jakąś dziewczynę to bierzesz skalpel albo tasak i rozcinasz jej klatkę piersiowa żeby zobaczyć jakie ma SERDUCHO... Ale jesteś romantyczny:D
Każdy inny by najpierw obczaił facjatę a ty NIE....
I w tym momencie napisałes największa bzdurę. Przecież to oczywiste, że wygląd ma z początku największe znaczenie. Zarówno ludzie jak i zwierzęta wybierają najokazalsze i najbardziej odpowiadające im osobniki. A więc mając do wysoką ładną dziewczyną, a małą i garbatą nieszczesną niewiastę. Każdy najpierw spojrzy na tą ładniejsza.
Dlaczego paw stroszy pióra na ogonie? Bo chce zwrócić swoją uwagę wyglądem.
Dlaczego kobiety się malują i ubierają stroje podkreślające ich figurę? Bo chcą byc zauważone.
Nie gadaj bzdur, że nigdy nie oceniasz kobiet po wyglądzie. Ponieważ 99% ludzi własnie ocenia, a ten 1 % to po prostu niewidomi.
Najważniejsze jest pierwsze wrażenie a je określamy własnie po wyglądzie. To na jego podstawie określamy czy osobnik jest dla nas atrakcyjny czy nie. Dopiero później oceniamy charakter.
Spokojnie :) To, że nie oceniam kobiety po wyglądzie, nie znaczy, że nie zwracam uwagi na jej wygląd :)
Ja jestem bardzo spokojna. Po prostu staram ci się wytłumaczyć, że wygląd pomimo tego iż każdy się wypiera jakoby brał go pod uwagę. Ma naprawdę duże znaczenie. Jakoś nie wyobrażam sobie aby ktokolwiek mógł żyć, funkcjonować resztę życia z osobą która nie pociąga jej fizycznie i nie wydaje jej się atrakcyjna.
No zgadzam się z tym! Wiesz co znaczy nie oceniać po wyglądzie? :) Wiadomo, że np. nie mógłbym być z brzydką dziewczyną :)
Oczywiście, że wiem co to znaczy i zapewniam cię że gdybyś zobaczył taką dziewczynę..
http://img.wiocha.pl/images/d/4/d43750dc4c6b66c5f61b6a975966e534.jpg
To ocenił byś po wyglądzia albo ew po GŁUPOCIE.
a TYM CZASEM gdybyś zobaczył taką kobietę.... to wydała by ci się godna zaufania idealny materiał na matkę. Taka elegancka..
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKmT2Dk-bmJpAhUB_UuLG9FUlf KXAqhgLoPbGEX3yLaqRJA6XHmQ
A NA PRZYKŁAD....
http://bi.gazeta.pl/im/7/5688/z5688537Q,Nietrzezwy-mezczyzna-lezacy-na-dworcu.jp g
Gdy go zobaczysz to pomyślisz że pijak. Nie przyjdzie ci do głowy że może to cukrzyk który potrzebuje natychmiastowej pomocy bo inaczej umrze.
Masz rację, zawsze najpierw patrzy się na wygląd, ale jednocześnie zwraca uwagę czy ma dobry charakter. Czasem można to ocenić od razu, a czasem po dłuższym poznaniu.
Atrakcyjność fizyczna ma znaczenie tylko przy pierwszym kontakcie, potem schodzi na dalszy plan (mówię o normalnych zdrowych relacjach).
Jeśli chodzi o świat zwierząt to męskie osobniki są tymi najpiękniejszymi, u ptaków np. to samce są najpiękniej ubarwione podczas gdy samice są "szare". Nie wiem czemu w świecie ludzi to kobiety muszą być bardziej "ubarwione" (jeśli wiesz co mam na myśli). To jakaś patologia.
Wiem o co chodzi. :D Ale wiesz panowie też ostatnimi czasy zaczęli się pindrzyć i nie wychodzi to im na dobre...w sensie... nooo im piękniejszy tym mniej męski się robi BO BOI SIĘ O SWOJĄ NIESAMOWITĄ GRZYWKĘ!!!
Wiem, same cioty, bo to pindrzenie się, "stroszenie piórek" poszło nie w tą stronę. :/
hahahahahahaha :D dokładnie :D Swoją drogą jak on może się którejkolwiek podobać?!!
Ja nie zapomnę tego jak większość komentowała, że osobnik ten śpiewa jak dziewczyna. Myślę sobie, no dobra ... złośliwości itd. ale bez przesady już. Po paru dniach przekonałam się, że to prawda, kiedy słysząc jego piosenkę zadałam sobie pytanie : ale ma laska dziwny głos, kto to jest? ...... noo ;p
Patrz paznokciami. One prawdę Ci wskażą i drogę życiową. Potężną moc paznokcie mają, nie lekceważ ich. Obcinaj gdy za długie. Czyść gdy brudne.
One prawdę Ci wskażą.
1. To nie miało być śmieszne. Nie lekceważ prawd życiowych.
2. Nie ładnie jest kopiować innych.