Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 251 tys. ocen
7,2 10 1 251008
5,6 48 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

http://www.filmweb.pl/user/Gandalf_Szary_2/blog/563468-Nowy+Plakat%21%21%21+z+Bi twy+Pi%C4%99ciu+Armii

Na facebooku na fanpage The Hobbit można zagłosować na kolejny plakat i jest szansa na Galadriela vs Tauriel

ocenił(a) film na 10
Gandalf_Szary_2

Tylko nie Galadriela.

Kjcdudbjsdv

Tylko Nie Tauriel!!!!!!!!!!!

Lepiej plakat z kimś kto jest w uniwersum Tolkiena.

ocenił(a) film na 10
Gandalf_Szary_2

Święta racja. Na przykład Thorin albo Biała Rada.

Gandalf_Szary_2

Lepiej Galadriela, niż postać, która nie istnieje w uniwersum Tolkiena :P

Puchy11

Dokładnie! Jak już zauważyłem, tam głosuje banda antyfanów Tolkiena i Śródziemia, którzy głosują na Tauriel. Jeśli plakat pojawi się z Tauriel przestaje czekać na film. I obejrzę go se dopiero w styczniu.

ocenił(a) film na 7
Gandalf_Szary_2

Niezły...Trailer is coming

Gandalf_Szary_2

Ja na następnym plakacie chciałbym Thorina ^^ Chyba, że już był no to Galadriele ;]

Gandalf_Szary_2

Ten plakat podoba mi się najbardziej :)

ocenił(a) film na 6
Gandalf_Szary_2

Hm...w sumie ten plakat jest dla mnie chyba lepszy od tego z Bilbem, czekam na Galadrielę.

Gandalf_Szary_2

Plakat niezły ale oczekiwałam czegoś lepszego .

Gandalf_Szary_2

Świetny. Chcę Biała Radę :D

Gandalf_Szary_2

Może codziennie będa nas częstowac tymi plakatami :D Aż do trailera :)

Gandalf_Szary_2

Jutro około 19 trzeba wyczekiwać kolejnego plakatu - i myślę, ze bedzie to Galadriela. Na nią już teraz jest zdecydowanie więcej głosów.

kamilxxx09

Widzę więcej Tauriel. Chociaż tam jest tego tyle że trudno to przeliczyć, musiał bym spędzić pół dnia co najmniej by to przeliczyć. Że im się tak chce to liczyć :/

Gandalf_Szary_2

Ja wczoraj widziałem wiecej Galadrieli. Nie wiem jak jest teraz, zobaczymy wieczorem jak wstawią plakat (mam nadzieję).

ocenił(a) film na 4
Gandalf_Szary_2

Dlaczego tam widnieje data 17 grudnia?

Belief

O ile mam dobre info to 17 grudnia jest datą premiery filmu w USA ;] Albo ewentualnie mogło im się coś pomylić ;P

ocenił(a) film na 4
Edin181

Masz rację. Myślałam, że premiera światowa jest 26 grudnia. Okazuje się, że Hobbit 10 grudnia już się pojawi w kinach. Natomiast nasz kraj jest na samym końcu. Nawet Kambodża jest przed nami. Ehh...

Belief

A Japonia i Chiny? też są chyba dalej od Polski.

Belief

Jak 10 grudnia. Światowa Premiera Hobbita jest 17 grudnia 2014 chyba że coś przeoczyłem. Hobbit Niezwykła Podróż premierę światową miał 28 listopada chyba. Hobbit Pustkowie Smauga światową premierę miał 13 grudzień, a BPA 17 grudzień :)

ocenił(a) film na 4
Gandalf_Szary_2

Tak jest na Imdb jeśli można im wierzyć.
http://www.imdb.com/title/tt2310332/releaseinfo?ref_=tt_dt_dt

Belief

Tak imdb wierzę :) dzięki

ocenił(a) film na 5
Gandalf_Szary_2

Czyli jutro Galadriela :)

hevi129

Oby. Bo dużo osób głosuje na Tauriel. Banda antyfanów Tolkiena i Śródziemia, jak pojawi się na plakacie Tauriel, to dopiero Hobbit BPA obejrzę w styczniu.

Gandalf_Szary_2

Jeśli mam być szczera. Najlepszy jaki do tej pory się pojawił.

ocenił(a) film na 7
sentia

Dla mnie też najlepszy

sentia

Dla mnie też. Czekam na Galadrielę :) o ile banda antyfanów Tolkiena i Śródziemia, się opamięta bo głosuje dużo osób by pojawił się plakat z Tauriel. Jeśli ujrzę plakat z Tauriel, to już przestanę czekać na ten film. Zresztą Tauriel już była

ocenił(a) film na 8
Gandalf_Szary_2

Ależ okrutny spisek został zawiązany przeciwko tobie:)