Widać Galadrielę robiącą niezły dym w Dol Guldur, sporo nowych ujęć, szarżująca armia
krasnoludó...Najlepszy spot jak dotą. Niestety słaba jakość. Nie wiem czy już widzieliście. Nie ma
tego chyba jeszcze na youtube, jheśli jest to niech ktoś tu to wrzuci.
h t t p s : / / www . flickr . com /photos/88001361@N05/15679339669/
OOOOOOOOO.. TAAAK!! TO SIĘ DZIEJE NAPRAWDĘ!! GALADRIELA ROBI DYM W DOL GULDUR!! TO MUSI BYĆ EPICKIE I NIE DO PODWAŻENIA!! Wybaczcie caps, ale bardzo czekam na sceny w Dol Guldur, a teraz wiem, że Galadriela na pewno odwiedzi to miejsce w filmie! Dziękuję za ten spot, jakość nie ważna ;)
Najlepszy spot jak do tej pory :) i faktycznie Galadriera robiąca rozpierduchę robi wrażenie choć to tylko urywek , oj będą emocje , czekam teraz aby faktycznie był ten maraton Hobbita 19 grudnia jak go zapowiadają :)
Najlepszy spot do tej pory czuć naprawdę ten klimat który, zatracił się w Pustkowiu Smauga naprawdę wciąż mam nadzieję że Pan Jack$$$on wróci do dawnej formy.
Zdenerwowali kobietę i co się dziwić. A tak serio to teraz już chyba nie wytrzymam do premiery.
Świetnie! Elrond Galardiera masakra.... Czuć klimat WP jest mrocznej poważniej tylko trochę razi sztucznośc cgi ale mam nadzieję że będzie dobrze
Hej, wrzuciłaś to samo co ja w innym temacie :) Dałem nowy tremat, bo czasem ludzie omijają coś jak jest dodane już w samym temacie.
Wiem, wiem. Bawiłam się z tym durnym linkiem żeby wysłać i nie zauważyłam, że dodałeś nowy temat z tym samym ^^'