PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249769
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Nowy spot

ocenił(a) film na 3

Widać Galadrielę robiącą niezły dym w Dol Guldur, sporo nowych ujęć, szarżująca armia
krasnoludó...Najlepszy spot jak dotą. Niestety słaba jakość. Nie wiem czy już widzieliście. Nie ma
tego chyba jeszcze na youtube, jheśli jest to niech ktoś tu to wrzuci.

h t t p s : / / www . flickr . com /photos/88001361@N05/15679339669/

JBridges

OOOOOOOOO.. TAAAK!! TO SIĘ DZIEJE NAPRAWDĘ!! GALADRIELA ROBI DYM W DOL GULDUR!! TO MUSI BYĆ EPICKIE I NIE DO PODWAŻENIA!! Wybaczcie caps, ale bardzo czekam na sceny w Dol Guldur, a teraz wiem, że Galadriela na pewno odwiedzi to miejsce w filmie! Dziękuję za ten spot, jakość nie ważna ;)

ocenił(a) film na 9
JBridges

Najlepszy spot jak do tej pory :) i faktycznie Galadriera robiąca rozpierduchę robi wrażenie choć to tylko urywek , oj będą emocje , czekam teraz aby faktycznie był ten maraton Hobbita 19 grudnia jak go zapowiadają :)

ocenił(a) film na 4
JBridges

Widać Daina ;)

ocenił(a) film na 3
Joecrou

Też podejrzewałem, ze to Dain, a nie jest może po prostu Gloin?

ocenił(a) film na 4
JBridges

Jestem pewien że Dain. Gloin ma inny kolor brody, i nie ma irokeza ;)

ocenił(a) film na 3
Joecrou

Nie to prawie na pewno Dain, masz rację:)

użytkownik usunięty
JBridges

Najlepszy spot do tej pory czuć naprawdę ten klimat który, zatracił się w Pustkowiu Smauga naprawdę wciąż mam nadzieję że Pan Jack$$$on wróci do dawnej formy.

ocenił(a) film na 9
JBridges

No, no... Galadriela w akcji. Jest na co czekać :)

ocenił(a) film na 10
JBridges

Zdenerwowali kobietę i co się dziwić. A tak serio to teraz już chyba nie wytrzymam do premiery.

ocenił(a) film na 6
JBridges

Świetnie! Elrond Galardiera masakra.... Czuć klimat WP jest mrocznej poważniej tylko trochę razi sztucznośc cgi ale mam nadzieję że będzie dobrze

JBridges

www. youtube. com/ watch?v = mvgDhjWSqM4
Czemu oni nas tak katują? ;-;

ocenił(a) film na 3
Tuskavvka

Hej, wrzuciłaś to samo co ja w innym temacie :) Dałem nowy tremat, bo czasem ludzie omijają coś jak jest dodane już w samym temacie.

JBridges

Wiem, wiem. Bawiłam się z tym durnym linkiem żeby wysłać i nie zauważyłam, że dodałeś nowy temat z tym samym ^^'

ocenił(a) film na 10
JBridges

WOW! Kurcze! To co będzie się działo w tym filmie to Bomba! Dzięki bardzo

JBridges

REWELKA!!

JBridges

GALADRIELA RZĄDZI!

JBridges

Hej, hej, hej! Ten spot jest rewelacyjny! Mimo słabej jakości aż ciary przechodzą przy niektórych scenach :P Duży plus za armie krasnoludów.