Jejku potem po tym zajefajnym teaserze będzie odliczanie do premiery filmu kurde jak tu wytrzymać tyle miechów heh trzeba będzie się uzbroić w mega cierpliwość wspułczuję tym co mają ADHD
Ale przecież Ameryka jest duża. Inny czas jest teraz w Nowym Jorku a inny na przykład w Los Angeles.
Tutaj jest czas trailera: Warszawa 21 00
http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Hobbit+3+Teaser+Trailer +Monday&iso=20140728T12&p1=137
Jeśli pisząc Ameryka macie na myśli USA, to USA ma 5 stref czasowych :)
Ktoś wspominał o 17 ET - ET to zapewne EDT, czyli 5 godzin różnicy (u nas 22:00).
Myślę, że będą się bili o to kto założy jako pierwszy temat o trailerze. :D Jak to dobrze, że mnie takie rzeczy nie interesują i na luzie wejdę na forum a tam będzie pełno linków :D. Nie nasteruje się, nie namęczę w szukaniu i na luzie obejrzę trailer na który czekam z coraz mniejszą cierpliwością :)
A potem będą wyliczać kto ma "pierwszeństwo" bo założył pierwszy temat ( nie wiem jak oni to wykażą jeżeli naprawdę będzie taka sytuacja, że w tym samym momencie dodali temat) ;p hahah będzie "ostro" !!!
Czyli można się spodziewać Bitwy Tematów Na Temat Trailera Bitwy Pięciu Armii?
Ja osobiście od początku lipca czekam zniecierpliwiona na zwiastun i się doczekać nie mogę, ale... Cóż, prawdopodobnie gdyby nie filmweb nawet nie wiedziałabym, że dzisiaj się pojawi i żyłabym w nieświadomości, ale za dużo czasu tu spędzam od kwietnia i cóż, dostałam nagłego świra na punkcie Hobbita, co spowodowało tym, że bliskie mi osoby zastanawiają się czy mnie przypadkiem nie podmienili.
Ta "bitwa" jest pewna :D
Nie martw się nie Ty jedna masz świra:). Brak zwiastunu ludziom nie służył :D
2 godziny i zobaczymy zapowiedź najbardziej epickiego widowiska roku! Czujecie tą radość? Już nie mogę wytrzymać...
1 godzina, a ja akurat wychodzę :( Nie będzie mnie o 21... Moje życie straciło sens (do czasu aż zobaczę trailer)
Ahh, już się nie mogę doczekać ! Aż grzmoci u mnie, zgaduję że ktoś nad nami także wyczekuje :]