https://m. facebook. com/TheHobbitUK/photos/a. 377113225669213. 81910.175992219114649/
745748922138973/?type=1&source=46&refid=17
Dla mnie EPICKI!
Ku*$a dla was wszystko jest EPICKIE? Nie żebym się czepiał ale...proponuje się zastanowić nad oceną tego plakatu. Dla mnie jest zwyczajnie przeciętny. Nie pokazuje nic nowego, tylko utarty już od 8 dni schemat...
Chyba każdy ma prawo do własnego zdania. Gdyby każdy miał takie samo zdanie jak ty świat był by dziś nudny!. Chociaż co do plakatów. Słowo epicki raczej do żadnego z tymi głowami nie pasuje. Bardziej pasuje, piękny charakterystyczny. Dobrze pokazuje charakter postaci. Takie opisywanie tych plakatów z twarzami pasuje. Zresztą mnie plakat z Galadrielą się bardzo podoba, powiedz mi czy jest coś w tym złego?
Nie rozmawiamy o niczyim zdaniu. Tylko o nadużywaniu słowa"Epicki". Niech do was dotrze, że skoro wszystko jest takie epickie to w takim razie Epickie przestaje być wyznacznikiem czegoś ponadprzeciętnego..
A ja na widok tego plakatu padłam... ze śmiechu. Nie chodzi o to, że jest zły, na piąte miejsce się załapie, ale, jak w pierwszej chwili spojrzałam na Bilba to nie mogłam się nie śmiać. Po prostu ten wyraz jego twarzy... Brak mi słów.
Dla mnie jest to śmieszne, bo zdałam sobie sprawę z tego jak błahe są moje problemy przy tych, które miał Bilbo.
Z tłumu to się rzeczywiście nie wyróżnia, ale z pewnością lepszy od niektórych poprzednich.