Macie Tauriel. Pozwolicie jednak, że nie będę komentować.
http://cs618528.vk.me/v618528600/1a81c/V5NUK9qCpEw.jpg
Dorzucę zdjęcie Bombura dmącego w róg na alarm, bo chyba nikt go nie zauważył w innym temacie.
http://cs617220.vk.me/v617220154/2003b/cNkxJcIdNUQ.jpg
To będzie życiowa rola Bombura, zaraz po tej gdy je kiełbasę (czy cokolwiek) i podczas spływu beczek kiedy walnął c-c-combo breaker rodem z gry dla dzieci.
Kolejny piękny plakat, choć dla mnie na razie najlepszy ten z Thorinem. Czekam na jutrzejszego Thranduila :)
Faceci. Dać Wam kawałek ładnej buźki obrobionej photoshopem a Wy już się podniecacie :]. Ten plakat nie różni się niczym od pozostałych a na inne psioczyliścier Oczywiście wiadomość skierowana do facetów na tym forum a nie tylko do Ciebie :)
hahahaha Wort nie rozśmieszaj mnie. Przyznaj po prostu, że Ci się laska podoba a nie wymyślasz jakieś bzdury o jakości plakatu. Jakiej dokładnie to się różnicy w jakości doszukałeś? Te plakaty są na jedno kopyto. Wszystkie takie same.
A dziękuję. Ja tez Cię lubię nawet za oskarżanie mnie za stereotypowe myślenie kiedy stwierdzam fakty. :)
Ty się nie liczysz :p. Jesteś naszym nadwornym krytykantem-ironistą :D. Twoja rola na tym forum jest inna :). Zdziwiłabym się gdybyś ją po pochwalił. Poza tym od każdej reguły istnieje wyjątek :).
Śnieg wciskają teraz wszędzie :). Przyznaję, dodaje on charakteru.
Śnieg... Haha
Kiedyś synek chciał iść z tatą do cyrku, a tacie się nie chciało.
Zawiedziony synek mówi: Szkoda, bo będzie jeździła naga kobieta na białym koniu :(
A tata na to: Aaa, to możemy pójść, bo dawno nie widziałem białego konia xD
Dawno nie widział białego konia? A co, czarne widuje codziennie? ;p Czyżby tata oszukiwał swoich najbliższych???
Mam gdzieś ładne buźki i pseudo wojowniczki lvl 100 (pfff) z włączonym god-mode. Ja żądam męskości, hardkorowych walk, krwi i WOJNY!!! (czyli domeny mężczyzn)
No dobra, przejdźmy do sedna... Jesteś zazdrosna? (jakby co nadal mam gdzieś ładne buźki, dupy czy cokolwiek)
Jahwe to nie nasze określenie. Naszym określeniem jest "Bóg". A tak w ogóle to nie widzę nic złego w podniecaniu się na widok dziadków :/
Dobra, a tak na serio to wolę kobiety, ale klasycznych piękności obecnie nie za wiele.
"Jahwe to nie nasze określenie."
Tak nazywa się judeochrześcijański bóg. Jest tak nazywany w Biblii, Katechizmie KK i wielu innych katolickich książkach i czasopismach :) Poza tym powiedział Mojżeszowi, że to jest jego zawołanie po wieczne czasy :) Znowu braki w znajomości własnej religii :)
"A tak w ogóle to nie widzę nic złego w podniecaniu się na widok dziadków :/"
Uważaj co mówisz bo Jahwe to wszystko czyta! Mojżeszowi kazałby cię już ukamienować za takie prohomoseksualne wypowiedzi!
:)
Kolejny koleś gadający jak Impactor... Śmieszne. Jakbyście byli jedną osobą w wielu postaciach...
"Tak nazywa się judeochrześcijański bóg. Jest tak nazywany w Biblii, Katechizmie KK i wielu innych katolickich książkach i czasopismach"
Tak, Jahwe oznacza tego samego boga, jednak w 99% używamy określenia "Bóg". Określenie "Jahwe" przeważnie używają ateistyczni racjonaliści (pfff) starający się na siłę sprowokować/skrytykować ludzi wierzących, czyli np ty, Impactor, Szajba, Fryderyk itd. Polacy mówią "niech Bóg będzie z tobą" czy "z Bogiem", a nie "niech Jahwe będzie z tobą" czy "z Jahwe" (jak to brzmi...). A więc mówimy BÓG i jest to nasze określenie. Żadna twoja paplanina tego nie zmieni.
"Znowu braki w znajomości własnej religii"
Nie będzie mnie pouczał odwrócony (z tego co mówiłeś), co nie wie nic na temat prawdziwej wiary. Przeczytanie Biblii nie zrobi z ciebie świętego :/ Nie rzucaj mi tego podobnymi słowami bo dokładnie wiem co moja religia mówi.
"Uważaj co mówisz bo Jahwe to wszystko czyta! Mojżeszowi kazałby cię już ukamienować za takie prohomoseksualne wypowiedzi!"
Takie debilne i prowokacyjne teksty to co najwyżej możesz sobie w d*** wsadzić. Jaki tego cel? Nie jestem idiotą.
Ciebie to już by dawno obdarli ze skóry. Nie żyjemy w czasach Mojżesza. Tak samo można powiedzieć do murzyna w USA - "200 lat temu byś robił na plantacji".
I na cholerę się tak uśmiechasz?
To, że określenie "Bóg" jest używane częściej, nie znaczy, że określenia "Jahwe" nie można stosować. Poza tym bogów masz miliony, więc mówiąc "Jahwe" przynajmniej wiadomo, o którego chodzi.
"Takie debilne i prowokacyjne teksty to co najwyżej możesz sobie w d*** wsadzić. Jaki tego cel? Nie jestem idiotą."
Oczywiście, że nie jesteś idiotą, tylko jesteś bardzo zindoktrynowany :) A to, że oburzasz się na przytoczenie słów Jahwe, znowu potwierdza jak mało wiesz o swoim ulubionym micie :)
"I na cholerę się tak uśmiechasz?"
Bo jestem szczęśliwy i chcę przekazać innym swoje szczęście :)
:)
Katoliccy Polacy mówiąc o stwórcy używają znacznie częściej określenia "Bóg" niż "Jahwe", to wszystko co chcę przekazać :/
"Oczywiście, że nie jesteś idiotą, tylko jesteś bardzo zindoktrynowany :)"
Dobra, dobra, nikt mnie nie zmuszał do przyjmowania danych wierzeń, chodzenia do kościoła itd. Dla mnie wiara to nie indoktrynacja. Nikt nie stoi nade mną i mnie nie kontroluje.
"Bo jestem szczęśliwy i chcę przekazać innym swoje szczęście :)"
Cóż to za radosny duch!
Ok, teraz nie spamujmy więcej bo Kamil pewnie się oburzy że mu zaśmiecamy jego królestwo ;p