https://www.facebook.com/TheHobbitMovie/photos/a.291674244201521.63650.160617097 307237/736719376363670/?type=1
ooo hmm...czyli teraz dostaniemy resztę. Thorina tak nam skąpili, że ten nie jest nawet taki ostatni.
A jednak może ujmę to tak. Nie zakładać mi jutro tematu nowy plakat bo nie wiem czy nie dostanę zawału. Wolę w tym czasie pooglądać Masterszefa.
Oj tam, po prostu ubrudził się w bitwie.
"Plakat" w tym wypadku dość szumnie powiedziane, jakoś nie chciałbym mieć go powieszonego na ścianie...
Nie, nie oglądałem. Od kilku lat gdy słyszę Polska Reprezentacja Piłki Nożnej zbiera mnie na wymioty. Teraz tylko skrót widziałem.
Z tego co wiem to na mecz z nami nie grali ich kluczowi zawodnicy :P Co mogłoby trochę tłumaczyć ten cud. Mimo to cieszę się z takiego wyniku :D
Moim zdaniem można przymrużyć na to oko i cieszyć się z wygranej. Świat wtedy będzie piękniejszy. :D
Bez przesady, wczoraj zagrali dobry mecz ale to nasza obrona z bramkarzem się popisała.
no polscy górnicy ostatnimi czasy tak właśnie wyglądają...umorusani krwią,mięsem...spalenizną...także jak najbardziej trafny plakat do dzisiejszych czasów hahaha...
No już oburzajcie się!
To ja krzykne: "EPICKI". Ale tak na serio to już pisałem - z tych plakatów-twarzy ten jest najlepszy :) A ogólnie z plakatów do BOFA to ten najnowszy z bilbem z bitwą w tle :) No i na 2 miejscu stawiam ten ze Smaugiem i Bardem :)
A ja cały czas mam nadzieję, że Elronda i Sarumana na plakacie zobaczymy....
Cóż... zapewne nic takiego nie nastąpi, no ale od czego są marzenia ;)