Do niedzieli piękne 1 941 578 widzów w Polsce. Także 2 mln pewne i pokonanie "Bogów" to tylko kwestia czasu.
No ciekawe ciekawe ile film zarobi w Chinach. Czyżby 100 mln $ było pestką?
Ktoś tu padnie truuuuupeeeem :D
Hehehe ciekawe czy będa hejty hehehe :)
Raz piszesz, ze box office sie nie liczy i nie świadczy o jakości i randze filmu, a teraz piszesz, że będą hejty, że hobbit nie zasłużył na miliard. Jak to w końcu jest? Chyba tracisz świadomość tego co piszesz, o ile już nie straciłeś
Oczywiscie, ze sie nie liczy. To że prowadze box office w jednym z tematów, nie oznacza, ze jest to dla mnie ważne. Bez przesady. Ja i tak z tego nic nie mam. Po prostu lubie takie analizy.
Przepisanie danych z innego portalu nie ma nic wspólnego z analizą. Ty poprostu spamujesz czym co rzekomo jest dla ciebie bez znaczenia.
Ej, Dealric, daj już spokój.
Tak, tak Kamilku, jesteś wielkim analitykiem i znawcą-krytykiem filmowym, tak, tak. Masz tu batonika i idź się pobaw.
Znęcanie się nad chorym dzieckiem nazywasz "zabawą"? Jestem zszokowany. Kamil może jest nieco inny niż pozostałe dzieci, ale także posiada swoją godność!
Nad głupim dzieckiem. Jednak wychodzę z założenia, że nie mówimy tu o żadnej chorobie czy upośledzeniu, bo wtedy tak, nie mógłbym tego nazwać zabawą.
A z tą godnością bym nie przesadzał. Można odnieść wrażenie, że sam spuścił ją dawno temu.
No już, już. Strasznie wszyscy na forum podchodzą na poważnie do wszelkich dyskusji. Umówmy się, że Kamil jest osobą specyficzną. Coś w rodzaju zestawu w KFC, gdy w jednym z udek widać, że kawałek odbytu został. Budzi reakcje różne, od zniesmaczenia po gromki śmiech, co nie znaczy, że koniec końców będzie smakował inaczej, niż inne udka.
Hmm... Nie, nie będę precyzował tej metafory, sam się zgubiłem. Może umówmy się, że to sytuacja, jak zakończenie Incepcji, Christophera Nolana. Niech każdy wyciągnie sobie z tego taki morał jaki mu pasuje.
No nie jest pusta jak widać bo jej wypowiedziach że ma głowie na karku . Wiec nie wiem po czym oceniasz że jest pusta.
Przecież masz już temat o związany z BoxOfficem. Po co zakładasz drugi? Bo ktoś założył niepochlebny temat o Hobbicie i Ty jak małe dziecko w przedszkolu tupiesz nóżką i chcesz zrobić jej na złość by się odegrać? Jak nie sentia to przynajmniej Ty mógłbyś się zachować poważnie, ale nie, Twoje musi być na wierzchu.
Przepraszam bardzo, ale to ona pierwsza sprowokowała. A ja prowadze w osobnym temacie box office USA i świat, a nie polski. Co to, już informacją o wyniku nie można sie podzielić publicznie? Wydaje mi się, ze sa na forum osoby, które się tym interesują, wiec temat dla nich.
Pozdrawiam :)
Mało, że się zwie to jeszcze się to leczy. Moim zdaniem prawo powinno takie osoby chronić i administracja portalu powinna reagować tak samo jak w przypadku stalkingu czy rozpuszczaniu oszczerstw szkodzących danej osobie prywatnie i zawodowo. I tak jak się niektórych na siłę odprowadza na leczenie tak tutaj powinno się takich odcinać by nie pogłębiać ich obsesji. Ale jak to w Polsce. Wszyscy mają w dupie wszystko dopóki nie wydarzy się tragedia.
czyli jednak przyznajesz, że prowokujesz użytkowników tego forum :) troll!!!!!!!!!!
Sam z siebie nigdy. Tylko odwdzięczam się za czyjeś prowokacje względem mnie. A to znaczaca różnica.