PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249869
5,6 60 krytyków

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Do niedzieli piękne 1 941 578 widzów w Polsce. Także 2 mln pewne i pokonanie "Bogów" to tylko kwestia czasu.
No ciekawe ciekawe ile film zarobi w Chinach. Czyżby 100 mln $ było pestką?
Ktoś tu padnie truuuuupeeeem :D
Hehehe ciekawe czy będa hejty hehehe :)

LukeuszLFC

Wiekszość tego forum? Masz na myśli takich trollów jak spycialec, 10 multikont elitex czy pana s, co to niejedno i nie dwa juz miał multikonta? Daj spokój. Nie zasmiecaj mi tematu. Zreszta wiesz dobrze, ze nie byłoby go (lub byłby tylko z informacją o widzach), gdyby nie panna s i jej dzisiejsza prowokacja. Bądź obiektywny. Nie jestem swięty (nikt na tym forum i filmwebie nie jest), ale ten pierwszy ruch zawsze, ale to zawsze wykonuje sam-wiesz-kto.

kamilxxx09

➤➤➤Nie jestem swięty (nikt na tym forum i filmwebie nie jest)

Ja jestem :)

➤➤➤ale ten pierwszy ruch zawsze, ale to zawsze wykonuje sam-wiesz-kto.

Lord Voldemort?

Imitation

heh :) Nie.

kamilxxx09

to o kogo chodzi?

kamilxxx09

Zadałem Ci pytanie :) Wypadałoby odpowiedzieć :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kamilxxx09

Sprowokowała Ciebie do założenia tematu o polskim BoxOfficie tworząc temat o tym, że Hobbit dostał tylko jedną nominację do Oskara? Co w tym prowokującego? A może założyła taki temat, bo są na forum osoby interesujące się Oscarami, więc temat dla nich? Co to, już informacją o wyniku nie można się podzielić publicznie? Po prostu zachowałeś się dziecinnie i nie próbuj się usprawiedliwiać. Jedyny powód założenia tego tematu to to, że Ty i sentia się nie lubicie i chciałeś jej dopiec. Przecież mogłeś go założyć zaraz po tym jak film wszedł do polskich kin i go aktualizować tak jak BoxOffice Usa i świata, a założyłeś go zaraz po temacie sentii i jeszcze ten tytuł.

No cóż mimo wszystko mam nadzieję, że będziesz go aktualizował. Ja na Box Office Mojo śledzę tylko BoxOffice światowy i USA. Więc będę tu wpadał co jakiś czas. :)

Ancalagon

Nie, poczytaj jej posty pod tym tematem, a nie tylko nagłowek. Przeczytaj dokładnie, zanim cos napiszesz.

kamilxxx09

Czytałem. W poście otwierającym nie ma prowokacji. Jakby dyskusja w tamtym temacie wyglądała inaczej (albo nie było jej wcale) to też by nie było prowokacji.

Prawda jest taka, że jakby każda osoba na Filmwebie zakładała temat bo ktoś go sprowokował tym, że jego film nie dostał 11 tylko 10 nominacji do Oscarów, to by już dawno zabrakło Filmwebowi miejsca na serwerach. :)

Ancalagon

A czytałeś pierwsze posty? Przeczytaj.
Zresztą, skoro ktoś mnie prowokuje, to ja moge odpowiedziec na to swoim tematem. Mickiewicz tez odpowiedział na zarzuty Śniadeckiego i nikt go za to nie ukarał :)

kamilxxx09

Przeczytałem cały temat gdy miał 53 posty, nie chce mi się do niego drugi raz wracać, bo nie ma specjalnie do czego. :)

Mickiewicz nie odpowiadał w tak oczywisty sposób jak Ty:
"Ktoś tu padnie truuuuupeeeem :D
Hehehe ciekawe czy będa hejty hehehe :)"
On to robił w bardziej wyrachowany sposób, a u Ciebie i sentii wystarczy spojrzeć na nazwy tematów i wszystko wiadomo. :)

Ancalagon

No widzisz ;) Mickiewicz wielkim poetą był ;) Tak czy siak, ja pierwszego ruchu nie wykonałem i nie pisałem pierwszy postów typu "ktoś padnie trupem" albo nie pisze kłamstw. Nie pisze o czymś, o czymś ktos nie mówił, ale chyba zacznę.

Ancalagon

Ale jakimś dziwnym trafem dobrze wie o kogo chodzi, pomimo tego że nie wspomniano go tamtym temacie ani razu bezpośrednio.
Po prostu nie potrafi zaakceptować tego kim jest, choć dobrze wie kim.

No patrz, to zupełnie jak ty wiesz, o kim napisałem w temacie. Czy to nie dziwne?

kamilxxx09

Trudno się nie domyślić po tak dobitnie dosłownej wyjaśniającej wszystko co i jak treści nagłówka. Na dobitek wspomniałeś jeszcze o truuuupieeee.

Nie gadaj. No to zupełnie jak ów user wobec mnie. Nie trudno sie odmyślić.

kamilxxx09

A zatem jak wpadłeś na skojarzenie tego trupa z sobą?

Na głupie pytania nie odpowiadam.

kamilxxx09

Czyli moja teza się potwierdza.

W obliczu rzetelnej argumentacji kamilek chowa się pod sódnicę mamusi i rzewnie płakusia.

kamilxxx09

Nie jesteś Mickiewiczem błaźnie.

JBridges

Nie obrażaj innych użytkowników.

mie46ole

kamilek to jest błazen ;)

Dealric

JBridges to błazen.

mie46ole

Również, ale o dziwo znacznie mniejszy niż kamilek.

Dealric

Kamil nie wyzywa i nie prowokuje a on ciągle to robi.

mie46ole

Ten temat to tylko i wyłącznie marna prowokacja.

Dealric

To odpowiedź na temat sentii. Nie dziwię się mu.

mie46ole

tłumaczysz, bo ma tą samą opinię co ty.
Trochę obiektywności...

mie46ole

jaja sobie robisz? Wyzywa kazdego kto skrytykuje hobbita. Prowokuje do czego się przyznał w tym temacie. Amen

Ancalagon

A no to spoko, będe aktualizował box office :) Podoba mi się to. To taki... obowiązek juz :)

kamilxxx09

Jaaaasne ty poszkodowany biedaku!!! Ty niiiiigdy nie prowokujesz. Zawsze to Ciebie prowokują...Idź beczeć gdzie indziej.

JBridges

Ale z ciebie dzieciuch.

mie46ole

Popatrz na siebie i kogo bronisz. Over and out.

Ancalagon

Wypraszam sobie. Założyłam normalny temat, o ty że Hobbit dostał tylko jedną nominacje od Akademii. Nie moja wina że banda infantylny szczeniaków reaguje alergia na każdy nieprzychylny temat w którym tym razem napisałam tylko same fakty " JEDNA NOMINACJA". Skoro ktoś uważa to za prowokację to ma poważny problem. Jakoś wszyscy normalnie się wypowiadali tylko dwóch jak zawsze robi problem i mnie obraża. Jeden zakłada temat o tym że Polacy nie olali Hobbita... ( Co mnie nie obchodzi w sumie) a drugi wyzywa mnie od "Pustych lal" o od blisko 7 miesięcy łazi za mną po portalu i próbuje sprowokować a dziś jeszcze robił mi wjazd na bloga i tam obrażał.

sentia

Nie przejmuj się nimi, założyłaś bardzo fajny temat :*

Imitation

Dziękuję.

Imitation

Racja.

kamilxxx09

Oczywiście, dałeś się sprowokować jak małe dziecko.... Byś choć raz pokazał klasę i olał sprawę, ale nie... Trzeba znowu się zbłaźnić i odszczeknąć, bez tego dzień stracony...

boojan27

To gówniarz który wszędzie widzi winę tylko nie w sobie.

JBridges

może jak dojdzie do dorosłego życia, zrobi dzieciaka(małe hobbiciątko) i będzie tekst "to nie ja!!! to trolle z filmwebu" lub "to nie moja wina". :P

LukeuszLFC

Hahahahah. I za wszystko tego dzieciaka będzie obwiniał. Młody będzie krzyczał to kamilek będzie zwalał, że to nie jego wina, młody sam się uderzył. Hhahahah Cóż za wredny przykład trolla.

kamilxxx09

Nie wiem o co chodzi z tymi hejtami itp, bo jestem nie na bieżąco, ale to chyba dobrze że nasi rodacy lubią fantasy?

Anthrax91

mu chodzilo o to, że hejterzy sie schowają po norach z podkulonymi nogami bo hobbit zarobi w PL w 2014 roku najwięcej kasy i zarobi miliard na całym świecie. A wiele osób twierdziło, że to się nie uda temu filmowi(i te osoby są hejterami i trollami).

Myślę, że w krótki sposób i zrozumiały dla Ciebie wytłumaczyłem Ci w jaki sposób rozumuje Kamil.

LukeuszLFC

Ale w sumie to wiele osób rzeczywiście tak uważało:)

Ryloth

No tak, ale to nie znaczy, że ta osoba jest hejterem hobbita, jak uważa, że nie zarobi miliarda i to jest właśnie przykre. Sam obstawiałem 1,3-1,4 miliarda - biorąc pod uwagę dynamikę wzorstu ostatniego Władcy. Box Office jest nic niewarty, jeżeli chodzi o jakość filmów. Sam to kamil powtarzał wielokrotnie, a tutaj chce zamknąć usta "hejterom" bo zarobi miliard, jakby to był jakiś wskaźnik/wyznacznik jakości jego ukochanego filmu.

LukeuszLFC

Box Office mówi jedno. Jeżeli film zarobił tyle, to znaczy, że się widzom podobał. Taka prawda. Tak naprawdę buntują się ci, którym się ten film jednak nie podobał i dlatego próbują za wszelką próbę argumentować, że Box Office to gowno.

Oczywiście masz rację, Box Office nie wyznacza jakości filmów, bo np. dramaty nie są popularne i mało zarabiają, ale jeżeli ktoś zrobi słaby produkt, to ludzie nie kupią go w wielkich ilościach, więc liderzy Box Office'a to najbardziej popularne/ulubione blockbustery tego roku.

Ryloth

Ile zarobił Mistrz, 12 years a Slave, hmmm Birdman? Mało a są to filmy genialne. Avengersom do filmu genialnego daleko, rozrywkowy jest, ale do filmu uznanego daleko.

Podobnie z Igrzyskami śmierci. Nie staraj sie bronić kamila!! Pod żadnym pozorem!!! Temat ten był i jest prowokacją z jego strony :)