PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249748
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

W czym Tauriel lepsza od Galadrieli? W czym plakat Tauriel lepszy od plakatu Galadrieli. Ok Przyznam że plakat Tauriel jest
świetny od Legolasa. Ale dla mnie to trochę dziwne stawiać Tauriel nad Władczynią Lorien, którą kiedyś lubiliście? Tak
szczerze pytam! :) Dla mnie plakat Galadrieli jest o niebo lepszy ale każdy ma swój gust :)

ocenił(a) film na 4
Gandalf_Szary_2

Plakat z Galadrielą dużo, dużo lepszy.Nikt nie może się równać z przepiękną władczynią Lorien.

Hobbit1

No właśnie jadnak martwi mnie to że, mówią to najwięksi fani Władcy Pierścieni! I którzy uwarzali Galadrielę za jedną z najlepszych postaci Władcy Pierścieni w książce i filmie. W Hobbit Niezwykła Podróż dużo fanów się ucieszyło że została dodana mimo że nie ma krzty kropli o niej w książce!. A po premierze Hobbit Pustkowie Smauga mam wrażenie że jej popularność spadła nie dużo ale jednak. Chcę żeby Tauriel zgineła

Gandalf_Szary_2

z tego czego się dowiadywałam wcześniej o filmach: Ponoć PJ dodał do filmów sporo z notatek i przypisów Tolkiena - które miały łączyć hobbita z Władcą pierścieni, ale nie zostały wydane bo Tolkien doszedł do wniosku że nie będzie nic zmieniać.

odpowiadając na pytanie z tematu: Galadriela - dobra wiedźma pełną gębą ;)

Gandalf_Szary_2

W niczym. Galadriela lepsza.

ocenił(a) film na 7
Gandalf_Szary_2

Tauriel lepsza

realowiec

I mówi to fan Władcy Pierścieni. Nie obraź się ale to trochę dziwne. Najpierw narzekaliście na Tauriel itp, a teraz ją lubicie hmmm to jest mega dziwne.

ocenił(a) film na 7
Gandalf_Szary_2

chodzi mi o plakat bardziej mi sie podoba Tauriel

realowiec

Tauriel ma swój urok ale jednak Galadriela to Galadriela i nie ma żadnego kozaka ponad nią ;)

a rozwijając myśl - czuje się że Tauriel jest postacią doklejoną, ale w taki sposób że wcale nie przeszkadza jej obecność.

ocenił(a) film na 7
AlicjaWasyluk0911

Tauriel ładniejsza

realowiec

Żadna Tauriel nigdy nie będzie ładniejsza od pani Światła Lady Galadrieli! Tauriel jest bez sensu i wy dobrze o tym wiecie. Ale gdzie tam lepiej powiedzieć że tandetna tauriel która nic nie robi tylko z łuku strzela lepsza od Galadrieli

ocenił(a) film na 7
Gandalf_Szary_2

Tauriel piękniejsza

realowiec

Teraz powiem tak jak wy!

Tauriel piękniejsza od Galadrieli? Nigdy przenigdy w żadnym wypadku. Żaden fan Lotr tak nie mówi!

ocenił(a) film na 7
Gandalf_Szary_2

weź się to moje zdanie

realowiec

Dobra spoko :)

ocenił(a) film na 7
Gandalf_Szary_2

Daj sobie spokój. Zadałeś pytanie kogo wolimy, to Ci odpowiedzieliśmy. Uszanuj to, że każdy ma prawo do własnego zdania. Według mnie Galadriel jest brzydka i denerwująca :)

ocenił(a) film na 7
Imitation

mam takie same zdanie jak ty :) like

ocenił(a) film na 9
realowiec

Ja też.

Gandalf_Szary_2

Lecą na wygląd, nie doceniają aktorstwa.

kamilxxx09

Nieprawda! Wypraszam sobie takie oskarżenia :)

Imitation

Oj tam oj tam :)

Gandalf_Szary_2

Pani Światła Lady Galadriela byłaby dumna mając takiego rycerza, który by tak dzielnie o nią walczył, ale niestety nie będzie miała okazji cię poznać. Jesteś doskonałym obrońcą, mężnie walczysz z trollami o Kamila i Galadrielę.... Nie rób wstydu Kamilowi, kiedy trzeba potrafi się sam bronić bez twojej pomocy. I uszanuj czyjeś zdanie, nawet jeśli jest inne niż twoje. Hej

Tony_Jaa

Daruj sobie. Szukaj prawdziwych trolli a nie czepiaj się normalnych użytkowników!

Gandalf_Szary_2

Nie odwracaj uwagi od siebie. Chyba jako jedyny nie zauważyłeś, że o tych "trollach" napisałem ironicznie. Chodziło mi o Ciebie, żebyś nie robił z siebie idioty. Bronić to można swojego młodszego braciszka, który ma 10 lat, a nie 17-latka, który jakby doszło co do czego, to jeszcze by musiał Ciebie bronić.
Raz mi w czymś podpadłeś, więc się Ciebie czepiam, ale dobra. Chyba ci odpuszczę. Hej!

Gandalf_Szary_2

Tauriel o wiele lepsza :)

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 7
Gandalf_Szary_2

Galadriela.

użytkownik usunięty

A w czym? Tak spytam. Według mnie Tauriel nie może równać się z Galadrielą!. Tauriel tym łukiem umie machać, a Galadriela zniszczyła mury Dol Guldur. Trochę to dziwne bo narzekaliście cie na Tauriel, mówiąć że została niepotrzebnie wpchana do fabuły na siłe. A teraz nie wiedzieć czemu, uważacie że jest lepsza od Galadrieli, którą tak lubiliście. I mówią to najwięksi fani Władcy Pierścieni.

ocenił(a) film na 9
Gandalf_Szary_2

Tauriel za śnieg :-)

ocenił(a) film na 9
Gandalf_Szary_2

Galadriela lepsza :)

Gandalf_Szary_2

Tu nawet tauriel nie masz prawa porównywać do galadreieli, królowa jest tylko jedna, Pani Galadreila.

shady10

Oj. Doda by się za to stwierdzenie pogniewała hah :D

kamilxxx09

Słusznie xd

ocenił(a) film na 7
Gandalf_Szary_2

Tauriel :p

użytkownik usunięty
Gandalf_Szary_2

Galadriela bez dwóch zdań.

Dokładnie! Zgodzę się. Nie rozumiem zachwytów Tauriel. Dobra może i jest piękna, bo mówiąc brzydka oszukał bym sam siebie, ale no błagam mówić że Galadriela jest "denerwująca" użytkownik imination tak powiedział, a tauriel lepsza i piękna. No błagam w czym? Co najdziwniejsze mówią to ci co uważają się za fanów Lotr. Tym bardziej że nie mówili tak do czasu gdy nie pomachała "tyłeczkiem" na ekranie ratując Kiliego. Mam wrażenie że zginie?

A co do Galadrieli, uważasz że jest szansa na motyw Lothorien tak jak w pierwszej części Hobbita był w utworze "The White Concuil" moim zdaniem szansa jest a przynajmniej chciałbym!

Edid Mam nadzieję że Tauriel zginie!

ocenił(a) film na 5
Gandalf_Szary_2

Jeśli chodzi o jakość plakatu-Galadriela,ale Tauriel wg mnie ładniejsza.

ocenił(a) film na 10
Gandalf_Szary_2

Galadriela zdecydowanie lepsza