I co najlepsze - sa trolle :) Widac też, że Bitwa nie będzie miała miejsca na prostym polu, ale na
równinach.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-
9/1966765_335522286622536_1870826139119292244_n.jpg?
oh=5f6f49fd01f42c91ab4d9cb3af2f5021&oe=54B21F66&__gda__=1421497767_19884f528b584 1
e896e1fc9931972609
Weź te linki jakoś inaczej napisz bo mi nie działają. Gdzie się kończy jeden, a zaczyna drugi?
Nic specjalnego a na pewno nie zasługuje na osobny temat no, ale...Tu masz normalny link.
http://cs624721.vk.me/v624721216/4631/PcgqBTLsb0E.jpg
bo jest epicko!!! i jest takie łaaał!!! bo tam w tle kule ognia i trolle!!! i nawet takie sztandary epickie mają!!! film stulecia!
Jest jeszcze szansa, że powstający Warcraft może widowiskowością dorównać dwóm powyższym seriom.
Na pierwszym bannerze z Comic-Conu nic nie widziałaś, podczas gdy ja i wiele innych osób widzieliśmy sporo :)
Wybacz, że nie widziałam nic w rozpikselowanych kolorowych plamach tak jak wielu innych. I jeden przypadek chyba nie kwalifikuje się do pisania "często".
W tym przypadku to już nie jeden przypadek tylko dwa. A tak w ogóle to często nie widzisz ironii w moich komentarzach które przeważnie wręcz kipią od niej ;p Ale spokojnie, nic złośliwego. Jesteś w porządku i ciesz się życiem, tak jak jeden użytkownik na tym forum który wstawia "wesołe znaki" co drugie słowo.
Dwa też się nie kwalifikują pod "często" :]. I mylisz się twierdząc, że (o ironio znowu) "często" nie zauważam ironii w Twoich komentarzach. Właśnie często je widzę tak samo jak u Anthraxa. Niestety taki pisemny rodzaj komunikacji ma to do siebie, że dostajemy suche zdania bez emocji, gdyż nie widzimy ani mimiki piszącego ani nie słyszymy jego intonacji głosu, które pomagają nam na żywo w odczytywaniu intencji rozmówcy. Dlatego, aby móc przekazać choć namiastkę emocji wymyślono buźki, emotki, emotikonki. A teraz zobacz jaką mi zostawiłeś w swoim zdaniu. ":/" to emotka złości. Gdybyś zostawił ":p, :D, :], :>, :)" można byłoby to zdanie wziąć na luzie. A tak zostawiasz mi informację, że jesteś zły, bo czegoś tam nie widzę.
Co do ironii, to nieraz napisałem coś ironicznego a ty nie "zajarzyłaś". Może nie często ale kiedyś tak było.
A co do znaków, dobrze... :D :D :D XD XD XD :P :P :P :) :) :)... lepiej? :] :p Przekazałem tyle radości ile się dało :D XD :)
Oj Grandlord. Piszesz, że ktoś nie "zajarzył" a sam masz problem z jarzeniem Ty królu ironii :)
Pewnie, że lepiej :) Im więcej radości tym zawsze lepiej :)
I na tym polega ukryty trolling, jednak marny w tym przypadku. A tak w ogóle, nie bierz na serio moich wczorajszych wypowiedzi bo były one lekko "dziwne" ;p
Kurde....co z tymi linkami? Nie da się po prostu wkleić?
Ja używam przegladarki Chrome i jakoś nigdy nie muszę wstawiać spacji etc. Porażka jakaś...
W końcu widać że Bitwa będzie duża :D I najlepsze jest to że tereny są górzyste, a więc starcie będzie się dziać na wielu obszarach. Mam nadzieję że to tylko jeden z tych obszarów, bo w tym przypadku kamera nie uchwyci z dokładnością wszystkiego naraz. I co najważniejsze - są trolle ;D
I mają być jeszcze jakieś różne istoty pomagające orkom przy maszynach oblężniczych. Czekam na jakieś ciekawe projekty :D
I całe szczeście, ze Bitwa będzie obejmowała tak zróżnicowany teren. Podobnie jak w Azanulbizar.
Jak widać, tuż obok Bilba stoją krasnoludy w jakichś maskach (dokładnie to na lewo i prawo), może jakieś specjalne jednostki a może zwykli szeregowcy?
W porządku, a co w sprawie tej twierdzy (z tego co wiadomo), będzie ona miała duże znaczenie na losy bitwy?