PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249748
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

I co najlepsze - sa trolle :) Widac też, że Bitwa nie będzie miała miejsca na prostym polu, ale na
równinach.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-
9/1966765_335522286622536_1870826139119292244_n.jpg?
oh=5f6f49fd01f42c91ab4d9cb3af2f5021&oe=54B21F66&__gda__=1421497767_19884f528b584 1
e896e1fc9931972609

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Weź te linki jakoś inaczej napisz bo mi nie działają. Gdzie się kończy jeden, a zaczyna drugi?

SmaugTheGolden

to jest 1 link

ocenił(a) film na 4
SmaugTheGolden

Nic specjalnego a na pewno nie zasługuje na osobny temat no, ale...Tu masz normalny link.

http://cs624721.vk.me/v624721216/4631/PcgqBTLsb0E.jpg

ocenił(a) film na 6
Belief

Co to na tej górce daleko w tle? To te muflony????

ocenił(a) film na 4
calays

Nie wiem, tu nic nie widać a oni się podniecają jakby im kadr z filmu rzucili.

ocenił(a) film na 6
Belief

OK ;P

ocenił(a) film na 4
Belief

bo jest epicko!!! i jest takie łaaał!!! bo tam w tle kule ognia i trolle!!! i nawet takie sztandary epickie mają!!! film stulecia!

Anthrax91

Bo poza lotrem i Hobbitem nie ma takich filmów.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Jest jeszcze szansa, że powstający Warcraft może widowiskowością dorównać dwóm powyższym seriom.

sawto1

Może :)

użytkownik usunięty
sawto1

Duncan Jones, syn Davida Bowie - scenariusz i reżyseria. Jest nadzieja!

użytkownik usunięty
Belief

Ty często nic nie widzisz ;/

ocenił(a) film na 4

Doprawdy? A niby czego jeszcze tak nie widziałam, że piszesz "często"?

użytkownik usunięty
Belief

Na pierwszym bannerze z Comic-Conu nic nie widziałaś, podczas gdy ja i wiele innych osób widzieliśmy sporo :)

ocenił(a) film na 4

Wybacz, że nie widziałam nic w rozpikselowanych kolorowych plamach tak jak wielu innych. I jeden przypadek chyba nie kwalifikuje się do pisania "często".

użytkownik usunięty
Belief

W tym przypadku to już nie jeden przypadek tylko dwa. A tak w ogóle to często nie widzisz ironii w moich komentarzach które przeważnie wręcz kipią od niej ;p Ale spokojnie, nic złośliwego. Jesteś w porządku i ciesz się życiem, tak jak jeden użytkownik na tym forum który wstawia "wesołe znaki" co drugie słowo.

ocenił(a) film na 4

Dwa też się nie kwalifikują pod "często" :]. I mylisz się twierdząc, że (o ironio znowu) "często" nie zauważam ironii w Twoich komentarzach. Właśnie często je widzę tak samo jak u Anthraxa. Niestety taki pisemny rodzaj komunikacji ma to do siebie, że dostajemy suche zdania bez emocji, gdyż nie widzimy ani mimiki piszącego ani nie słyszymy jego intonacji głosu, które pomagają nam na żywo w odczytywaniu intencji rozmówcy. Dlatego, aby móc przekazać choć namiastkę emocji wymyślono buźki, emotki, emotikonki. A teraz zobacz jaką mi zostawiłeś w swoim zdaniu. ":/" to emotka złości. Gdybyś zostawił ":p, :D, :], :>, :)" można byłoby to zdanie wziąć na luzie. A tak zostawiasz mi informację, że jesteś zły, bo czegoś tam nie widzę.

użytkownik usunięty
Belief

Co do ironii, to nieraz napisałem coś ironicznego a ty nie "zajarzyłaś". Może nie często ale kiedyś tak było.

A co do znaków, dobrze... :D :D :D XD XD XD :P :P :P :) :) :)... lepiej? :] :p Przekazałem tyle radości ile się dało :D XD :)

ocenił(a) film na 4

Oj Grandlord. Piszesz, że ktoś nie "zajarzył" a sam masz problem z jarzeniem Ty królu ironii :)

Pewnie, że lepiej :) Im więcej radości tym zawsze lepiej :)

Belief

:)

użytkownik usunięty
Belief

I na tym polega ukryty trolling, jednak marny w tym przypadku. A tak w ogóle, nie bierz na serio moich wczorajszych wypowiedzi bo były one lekko "dziwne" ;p

ocenił(a) film na 4

ok :)

:)

użytkownik usunięty
Imitation

:D XD :) ;D ;) :> :} :] ;] ;}

kamilxxx09

link nie działa :c

Imitation

Działa, tylko trzeba usunąc spacje.

kamilxxx09

usunąłem i nadal nie działa

Imitation

Jest tutaj:
https://www.facebook.com/pages/Lord-of-the-Bricks/117767048398062?fref=ts

kamilxxx09

ok dzięki, ale nic specjalnego :)

kamilxxx09

Zadziała od razu jeśli z http(s) usuniesz s

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Kurde....co z tymi linkami? Nie da się po prostu wkleić?
Ja używam przegladarki Chrome i jakoś nigdy nie muszę wstawiać spacji etc. Porażka jakaś...

khazad7_2

Wina filmwebu. Filmweb sam robi spacje. Ale masz juz? dałeś rade?

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Nie dałem niestety :P Już kolejny raz próbowałem i się poddałem :D

khazad7_2

Belief wkleiła do góry.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

OOo....udało się :P
No jak widać na fotce niemałe zamieszanie się szykuje :P

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Plakat zajebisty ;)

Marcin30

Oo witamy :) Dawno nie byłeś na forum :)

użytkownik usunięty
Marcin30

ROAR!!! Od dziś nienawidzę Bilba. Zasłonił mi taki piękny widok ;(

użytkownik usunięty

Heh, mam dokładnie takie samo odczucie. Jestem ciekaw co jest w środku.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

W końcu widać że Bitwa będzie duża :D I najlepsze jest to że tereny są górzyste, a więc starcie będzie się dziać na wielu obszarach. Mam nadzieję że to tylko jeden z tych obszarów, bo w tym przypadku kamera nie uchwyci z dokładnością wszystkiego naraz. I co najważniejsze - są trolle ;D

I mają być jeszcze jakieś różne istoty pomagające orkom przy maszynach oblężniczych. Czekam na jakieś ciekawe projekty :D
I całe szczeście, ze Bitwa będzie obejmowała tak zróżnicowany teren. Podobnie jak w Azanulbizar.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Jak widać, tuż obok Bilba stoją krasnoludy w jakichś maskach (dokładnie to na lewo i prawo), może jakieś specjalne jednostki a może zwykli szeregowcy?

Ja masek nie widze.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

W porządku, a co w sprawie tej twierdzy (z tego co wiadomo), będzie ona miała duże znaczenie na losy bitwy?

Krucze Wzgórze. Tak, to będzie jeden z ważniejszych punktów, miejsc w tym filmie,

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Czyli oblężenie a tym czasem starcie na otwartym polu? Nieźle.

A może to Dain przy prawym łokciu Bilba?:)

użytkownik usunięty
obleh

Może... A gdzie Beorn? ;p

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Albo nieuwaga twórców,albo jeden z trolli zakosil Azgowi maczugę ;)