Wystarczą wam tylko niebywale efekciarskie sceny ale Bay i masa paskudnego CGI? Nie wieże?
Zastanawia mnie to co mówi Saruman. To znaczy nie chodzi o tłumaczenie, tylko o to co stanie się miedzy nim, a Sauronem.
Myślę, ze może być coś naprawdę nieoczekiwanego - typu zawiazanie sojuszu. Oj, Saruman już w NP zaczał schodzić ze ścieżki dobra. Tutaj na pewno pokażą, ze wcale taki BIAŁY to on nie jest.
Jeszcze te nietoperze! Trolle z goblinami fajnie wyszły ale na razie troche raziły CGI
Mnie nie :) Spójrz na tego z banneru - wygląda genialnie. I takie też będa. Fajnie natomiast, że będą też gobliny i jakieś gnomy.
Dziwne. Załóżmy, że nie znamy "Władcy" i nie wiemy, że Gandalf przeżyje. Czemu Sauron trzyma Gandalfa żywego? Nie jest w stanie go zabić? W końcu to majar, ale Sauron o tym nie wie...
Gdzieś wyczytałem, że Gandalf faktycznie był więziony przez Saurona. Były to chyba dodatki w Powrocie Króla. Więc moje pytanie nie jest bez sensu :)
Czyli mamy to samo co ze Smaugiem w drugiej części, najlepsze nie jest pokazywane ;)
Rewelacja. Najlepszy zwiastun Hobbita,najlepszy zwiastun roku ;)
PS. Ma już ktoś link do muzyki ze zwiastuna ?
Wcześniej na brzegiem Laketown jest Legolas i Tauriel, ale jeszcze później jest chyba Bard.
A ja po obejrzeniu w gorszej jakości liczyłam na to, że dostała od niego z liścia. Zawiodłam się.
Ujęcie gdy krasnoludy z Bilbem patrzą ze strażnicy na Kruczym Wzgórzu na płonące w oddali Esgaroth jest po prostu fenomenalne.
W zwiastunie jest pełno fenomenalnych ujęć. Pod tym względem Jackson cały czas trzyma poziom, od FOTR do teraz. I o ile można doczepić się do jakości CGI, tak te kadry są mistrzowskie.
http://www.katoninetales.com/wp-content/uploads/2013/08/Double-Facepalm-Star-Tre k.jpg ;)
Mi bardzo spodobał się kadr, kiedy armia leśnych elfów wypuszcza grad szczał, w stronę Ereboru! Ale to ujęcie też miażdży wszytko!
Zwiastun ciekawy zachęca żeby iść do kina, ujęcia pokazane są niesamowite dzięki że dodałeś na forum ...
Świetny, przerósł moje oczekiwania ;) I rewelacyjna muzyka, a wraz z nią Dol Guldur. Zapowiada się epicko :)