Więcej napisów w tym teaserze niż scen z filmu, więc ... :) Ale czekamy, czekamy na trailer.
To ja też czekam :) Ej a tak by the way będzie Pomost :D !!!! :) Zajebioza. I mają małego Aragorna i Arwene być może w reżyserskiej dorzucą. Jak to wyczytałem w Comic con. :)
Ale w Teaserze pokazali jak on na niego idzie a Bilbo przestraszony wyciąga miecz
Może być tak, że Bolg zacznie iść w stronę Biblo Bagosza i nagle wyskoczy Beorn i zabije Bolga :D
No bo ciężko mi uwierzy, że Bilbo zabije Bolga skoro Legolas ledwo go zabił. Chyba, że założy pierścień :D
O wlasnie... nareszcie ktos jeszcze przypomnial sobie o bardzo waznym elemencie fabuly bedacym spoiwem pomiedzy obiema seriami.
Ja sadze ze Pierscien w tej scenie odegra znaczaca role. Jesli Bilbo nie zabije Bolga to skutecznie uda mu sie pierzchnac z pola bitwy bedac niewidzialnym za sprawa Jedynego. A co sie wtedy stanie z Bolgiem i jak zakonczy on swa egzystencje wszyscy sie domyslaja.
Takie rozegranie wydaje mi sie najrozsądniejsze, nie uśmiecha mi sie oglądać Bilba szatkującego Żądłem Bolga, któremu nawet Legolas nie dał rady. Jeden ork z NP na koncie Bilba wystarczy, ewentualnie powinien pociachać pare zwyczajnych orków a nie takiego kolosa.
A Sam w Władcy Pierścieni pokonał ogromnego pająka. Bilbo MUSI zrobić coś wielkiego i bohaterskiego.
Tak... tylko, ze walka Sam vs Szeloba byla opisana w ksiazce i miala wymiar bardzo wymowny, wrecz symboliczny. Bilbo w ksiazce Hobbit natomiast poza oblaskawieniem Golluma i zabiciu kilku pajakow nie wykazal sie wieksza odwaga.
To ze Bilbo "musi zrobic cos wielkiego i bohaterskiego" jest wedlug mnie zbyteczne. Nasz poczciwy Hobbit wykazal sie w filmie juz wiele razy... sadze ze mu wystarczy. Byloby lepiej dla fabuly filmu aby teraz tworcy skupili sie bardziej na psychice tej postaci oraz jej stosunkach na plaszczyznie Thorin - Bilbo - reszta swiata niz na tym aby na sile zrobic z niego superhero.
Teaser, taki sobie szczerze mówiąc. Śpiew Pippina faktycznie bardzo gustownie dobrany. Za wiele nie ukazali, ale to dobrze, że nie odkrywają wielu kart. Mogło być lepiej, ale to tylko teaser więc...:)
Teaser całkiem całkiem, pomijając akrobacje na wózkach i z dupy wzięte kozły cała reszta na plus
Nic ciekawego...naprawdę.
Najbardziej podobały mi się zbroje elfów i piosenka Pippina.
Tak ja też jestem trochę rozczarowana. Nic ciekawego nie pokazali. Początek z Bilbo jest dobry...
Ciesze się cieszę, ale z umiarem :). Chyba miałam lepszy odbiór wczorajszej zapowiedzi :)
Mam nadzieję że będzie tam wiele tysięcy wojowników bo na razie pokazali kilkaset żołnierzy.
Wychodzi na to że Bard na wózku robi konkurencje Legolasowi na efekciarskie tandetne sceny, chociaż szans za dużych nie ma
Nie. Legolas jest absolutnym i niezaprzeczalnym numerem jeden w tandetnych scenach.
No to wygląda na to, że krasnoludy będą jeździły na kozłach :)
Kto to jest na tym wózku? Bo się wydaje, że to Dwalin i Balin
Kili, Fili & company dotrą do Ereboru przed bitwą.
Tylko KIli, FIli, OIn i Bofur nie byli w Ereborze w Pustkowiu, więc obstawiałbym raczej jakąś akcje przed tytułową bitwą
Chyba mój ulubiony z wszystkich trailerów do hobbitów. Genialny Ma klimat i strasznie mi się podoba.