PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249748
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Total Film

ocenił(a) film na 3

https : / / pbs . twimg . com/media/B0YnwhgCYAAI1qt.jpg:large

Miło będzie jak w tym temacie, ktoś znajdzie i wrzuci tu zawartość tego wydania. Będzie tego z pewnością sporo.

Dodatkowo informacja o Dos EE. Kategoria od 15 lat. Jakie sceny spowodowały podwyższenie kategorii wiekowej?> Niedługo się dowiemy.

ocenił(a) film na 4
JBridges

Wycięte scena z Kilim i Tauriel w celi :P

ocenił(a) film na 3
Joecrou

Heheheh

JBridges

Hmm... z tą kategorią to dziwne trochę :) A już chyba wiem, było coś kiedyś, ze Beorn ma sobie ubrudzić orkami łapy w czasie ich przesłuchiwania :) Może to o to chodzi...

kamilxxx09

Albo o biednego jelenia.

obleh

Ee chyba nie. Musi być to jakas scena z większa ilością krwi czy brutalnością. Na myśl przychodzi mi tylko scena z Beornem, bo miałą byc, a w wersji kinowej jej nie było.

ocenił(a) film na 3
kamilxxx09

Nie musi być żadnej krwi czy brutalności. h t t p : / / www . bbfc . co . uk/releases/hobbit-desolation-smaug-extended-edition-business-state-masters-cham bers-video

JBridges

To jednak trochę brutalne jest :D

ocenił(a) film na 3
obleh

Już wiem. Wszystko przez Pana Miasta na Jeziorze. Scena gdy je "testicles" czyli po prostu jądra jakiegoś zwierzęcia została wyceniona na 15 lat I wzwyż.

JBridges

Hah no to rzeczywiście mocne :)

użytkownik usunięty
JBridges

Smacznego.

ocenił(a) film na 7
JBridges

Haha może być ciekawie!

ocenił(a) film na 4
JBridges

Co? Bez kitu. To żart prawda? Jaja sobie robisz (zbieżność słów przypadkowa :D )

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

A nie wiesz o co dokładnie z nim chodzi?

Thranduil231

Z Beornem? Miała być scena z przesłuchaniem orków, gdzie Beron "ubrudziłby sobie łapy", czyli po orkach zostałaby mokra plama. Tylko tyle wiem :)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Aha dzięki :)

ocenił(a) film na 9
JBridges

To se nie obejże :-(
Najgorsza wiadomość dnia :-/

ocenił(a) film na 10
JBridges

Mogę wiedzieć po co dajecie informacje o "Pustkowiu Smauga" w tematach o ostatniej części? :<

ocenił(a) film na 7
DaroO2222

Tu jest większy ruch.