https : / / pbs . twimg . com/media/B0YnwhgCYAAI1qt.jpg:large
Miło będzie jak w tym temacie, ktoś znajdzie i wrzuci tu zawartość tego wydania. Będzie tego z pewnością sporo.
Dodatkowo informacja o Dos EE. Kategoria od 15 lat. Jakie sceny spowodowały podwyższenie kategorii wiekowej?> Niedługo się dowiemy.
Hmm... z tą kategorią to dziwne trochę :) A już chyba wiem, było coś kiedyś, ze Beorn ma sobie ubrudzić orkami łapy w czasie ich przesłuchiwania :) Może to o to chodzi...
Ee chyba nie. Musi być to jakas scena z większa ilością krwi czy brutalnością. Na myśl przychodzi mi tylko scena z Beornem, bo miałą byc, a w wersji kinowej jej nie było.
Nie musi być żadnej krwi czy brutalności. h t t p : / / www . bbfc . co . uk/releases/hobbit-desolation-smaug-extended-edition-business-state-masters-cham bers-video
Już wiem. Wszystko przez Pana Miasta na Jeziorze. Scena gdy je "testicles" czyli po prostu jądra jakiegoś zwierzęcia została wyceniona na 15 lat I wzwyż.
Co? Bez kitu. To żart prawda? Jaja sobie robisz (zbieżność słów przypadkowa :D )
Z Beornem? Miała być scena z przesłuchaniem orków, gdzie Beron "ubrudziłby sobie łapy", czyli po orkach zostałaby mokra plama. Tylko tyle wiem :)
Mogę wiedzieć po co dajecie informacje o "Pustkowiu Smauga" w tematach o ostatniej części? :<