Dokładnie. Zobaczymy co puszczą w październiku. Jak znowu będzie takie byle co to chyba zwątpię.
Sądzę, że w październiku pokażą coś więcej. Ale na razie nie podniecam się filmem.
Haha i jeszczee kłamie. Wiesz, ludzie moga na szczęście zobaczyć jeszcze twoje komentarze do moich ocen. A twojewiadomości jeśli ktoś zechce również moge mu wysłać.
No to teraz sam się wkopałes. Dopiero co pisałes, ze nie wysyłałes mi żadnego zaproszenia. A zeby pisac wiadomosci, musisz wysłac zaproszenie. wysłałes i ja je przyjałem.
Coś co mnie zainteresuje i nakręci hype? Tego w tym teaserze nie ma. Zdaję sobie sprawę, że zwiastuny kręcone na zasadzie "nie pokażemy nic ciekawego, niech się widownia niecierpliwi" też mają swoje zastosowania, ale to nie znaczy, że w odpowiedzi mam pisać "10/10, najlepszy teaser ever".
Thorin pytający czy podążymy za nim ostatni raz to fajny chwyt i to w sumie tyle. Piosenka Pippina nigdy mnie nie zachwycała :(
Ludzie! Zanim znowu napiszecie, że niczego nie pokazywał ogarnijcie, że to TEASER trailer! Teaser nie ma za zadanie opowiedzieć wszystkiego, co będzie w filmie. Teaser ma zaciekawić, zwrócić uwagę widza nie mówiąc mu wszystkiego. Poczekajcie na właściwy trailer. A najlepiej na film.
Mnie nie zaciekawił, ale ogólnie masz racje.
Ostatnio często bywa tak że trailery pokazują zbyt wiele, może to dobrze że na teaserze nie specjalnego nie zobaczyliśmy.
W ogóle według mnie Peter J robi fajne trailery, bo nie pokazuje najważniejszych dla filmu momentów w nich, jak to często bywa. Tak było przynajmniej dotychczas. Dopiero potem w spotach jest pokazane jeszcze nieco więcej, ale i tak nie specjalnie za dużo.
Mi się bardzo podobał najlepsze było w nim o że nawiązali muzycznie do lotra ;) jednak mniej mi się podoba niż np. pustkowia daję 7,5/10
Moim zdaniem bardzo dobry. Przy muzyce i niektórych scenach aż ciary przechodzą. Ze zniecierpliwieniem czekam na dłuższy zwiastun.
Jak dla mnie świetnie się wypadł i w połączeniu z piosenką Pippina tworzą świetny klimat. Po prostu zapowiada się epicko :)
Mnie się podobał aczkolwiek przeszkadzało mi za dużo Tauriel i Legolasa zajeli pół teasera i jeszcze bez sensu jakaś z nimi scena za głazami.
Ale tak ogólnie było spoko, sceptycznie jestem nastawiony do wózków nie wiadomo skąd wzięte tak jak taczki, ale poza tym było ok a Galadriela mega to jest to na co czekałem. Moja ocena teasera to 8/10 czekam teraz na kąkrety w pełnym już trailerze :)
To prawda i jeszcze Dol Guldur, sprawa arcyklejnotu śmierć smauga na ekranach kin będzie mocna zadyma :)