PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249740
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Trailer :)

ocenił(a) film na 10

Jak się podoba Wam?? świetny klimat, bitwy, przygotowania :)

zelinka2493

Nie podoba się, bo i nie pokazali nic ciekawego.

ocenił(a) film na 4
zelinka2493

Trailer już był omawiany wzdłuż i wszerz w dniu jego premiery.
Szału nie ma.

ocenił(a) film na 6
zelinka2493

Taki sobie

ocenił(a) film na 4
pemmil

Dokładnie. Zobaczymy co puszczą w październiku. Jak znowu będzie takie byle co to chyba zwątpię.

ocenił(a) film na 6
Belief

Sądzę, że w październiku pokażą coś więcej. Ale na razie nie podniecam się filmem.

zelinka2493

Jak na teaser 9/10.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

czego mu brakowąło do 10/10??? :)

nosiu

Po prostu jakiejś "bomby". Ale to dopiero teaser :)

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Ok. Byłem ciekawy ;)

zelinka2493

Przeciętny.

użytkownik usunięty
zelinka2493

Nawet nawet. Muzyka najlepsza

zelinka2493

Bardzo słaby.

ocenił(a) film na 7
zelinka2493

najgorsz z wszystkich trailerów hobbita

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 6
zelinka2493

Ten trailer jest taki jakby go nie było, bo nic konkretnego nie pokazuje 4/10

ocenił(a) film na 10
segl55

No to co chciałbyś żeby pokazał. Śmierć Thorina, Azoga, Bolga i Smauga?

Kjcdudbjsdv

Tak jak o gustach, z trollami się nie dyskutuje ;)

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

To nie jest troll. Podchodzicie do tego jak druga strona z fanatykami.

pemmil

Ja wiem swoje.

kamilxxx09

A ja swoje. To ty jesteś trollem!

lolmiki

To po co 10 razy wysyłałes do mnie zaproszenie do znajomych, hę?

kamilxxx09

Nie wysłałem do ciebie żadnego zaproszenia! Nie zmyślaj!

lolmiki

Haha i jeszczee kłamie. Wiesz, ludzie moga na szczęście zobaczyć jeszcze twoje komentarze do moich ocen. A twojewiadomości jeśli ktoś zechce również moge mu wysłać.

kamilxxx09

Haha to proszę bardzo! Ani jedna wiadomość którą cCi wysłałem nie była obrażliwa!

lolmiki

No to teraz sam się wkopałes. Dopiero co pisałes, ze nie wysyłałes mi żadnego zaproszenia. A zeby pisac wiadomosci, musisz wysłac zaproszenie. wysłałes i ja je przyjałem.

kamilxxx09

Zaproszenie Ci wysłałem ale prawie miesiąc temu!

lolmiki

Niewazne kiedy. Znowu skłamałes. Cytuje:
"Nie wysłałem do ciebie żadnego zaproszenia! Nie zmyślaj!"

Kjcdudbjsdv

Coś co mnie zainteresuje i nakręci hype? Tego w tym teaserze nie ma. Zdaję sobie sprawę, że zwiastuny kręcone na zasadzie "nie pokażemy nic ciekawego, niech się widownia niecierpliwi" też mają swoje zastosowania, ale to nie znaczy, że w odpowiedzi mam pisać "10/10, najlepszy teaser ever".

Thorin pytający czy podążymy za nim ostatni raz to fajny chwyt i to w sumie tyle. Piosenka Pippina nigdy mnie nie zachwycała :(

użytkownik usunięty
Xoxoxox

Mnie także :/

ocenił(a) film na 10
segl55

Ludzie! Zanim znowu napiszecie, że niczego nie pokazywał ogarnijcie, że to TEASER trailer! Teaser nie ma za zadanie opowiedzieć wszystkiego, co będzie w filmie. Teaser ma zaciekawić, zwrócić uwagę widza nie mówiąc mu wszystkiego. Poczekajcie na właściwy trailer. A najlepiej na film.

ocenił(a) film na 4
SmaugTheGolden

Mnie nie zaciekawił, ale ogólnie masz racje.
Ostatnio często bywa tak że trailery pokazują zbyt wiele, może to dobrze że na teaserze nie specjalnego nie zobaczyliśmy.

ocenił(a) film na 4
Anthrax91

W ogóle według mnie Peter J robi fajne trailery, bo nie pokazuje najważniejszych dla filmu momentów w nich, jak to często bywa. Tak było przynajmniej dotychczas. Dopiero potem w spotach jest pokazane jeszcze nieco więcej, ale i tak nie specjalnie za dużo.

ocenił(a) film na 10
zelinka2493

Mi się bardzo podobał najlepsze było w nim o że nawiązali muzycznie do lotra ;) jednak mniej mi się podoba niż np. pustkowia daję 7,5/10

zelinka2493

Moim zdaniem bardzo dobry. Przy muzyce i niektórych scenach aż ciary przechodzą. Ze zniecierpliwieniem czekam na dłuższy zwiastun.

ocenił(a) film na 9
zelinka2493

Jak dla mnie świetnie się wypadł i w połączeniu z piosenką Pippina tworzą świetny klimat. Po prostu zapowiada się epicko :)

zelinka2493

Mnie się podobał aczkolwiek przeszkadzało mi za dużo Tauriel i Legolasa zajeli pół teasera i jeszcze bez sensu jakaś z nimi scena za głazami.
Ale tak ogólnie było spoko, sceptycznie jestem nastawiony do wózków nie wiadomo skąd wzięte tak jak taczki, ale poza tym było ok a Galadriela mega to jest to na co czekałem. Moja ocena teasera to 8/10 czekam teraz na kąkrety w pełnym już trailerze :)

zelinka2493

Dupy nie urywał...

zelinka2493

Znakomity. Widać, że scenariuszowo będzie najciekawszy.

obleh

Bitwa na pewno będzie bardzo urozmaicona :)

kamilxxx09

To prawda i jeszcze Dol Guldur, sprawa arcyklejnotu śmierć smauga na ekranach kin będzie mocna zadyma :)

zelinka2493

Nie stworzył mi jakiejś szczególnej podjarki jak choćby pierwszy zwiastun NP gdzie naprawdę nie mogłem się doczekać itd. Jednak był całkiem solidnie wykonany (może ja bym wyrzucił scenę z wózkami. Nie z filmu tylko z teasera). Jakbym miał oceniać to 6+/10 albo 7/10.