PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249734
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Trailer!

ocenił(a) film na 10

Podobno trailer do nowego Hobbita ma być wyświetlany razem z Godzillą :). P-O-D-O-B-N-O.

nosiu

Wątpię. Pewne jest że zwiastun Interstellar będzie.

nosiu

Oczywiście brak linku = głupi temat.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Tak lecz w jednym wątku mówiliśmy że zwiastun Hobbita będzie gdzieś w czerwcu a Godzilla też no ale nie pozostaje nam nic tylko czekac.

GandalfTheWhite

Godżilla jest 16 maja a nie w czerwcu

kamilxxx09

Z facebooka theonering.net.

"Unconfirmed reports that The Hobbit trailer is attached to GODZILLA this week. Spies tell us this was originally the plan, but the title change allowed PJ more time to recut into a war movie.

Which upcoming Warner Bros film do you think it will debit on?"

ocenił(a) film na 9
sarev0k

Oby to była prawda... choć rzecz jasna lepiej zakładać, że nie będzie niż nastawiać się, że będzie :P
Chociaż byłoby cudownie pójść do kina na Godzillę a tam nagle puszczają przed filmem trailer Hobbita...piałbym z zachwytu! :)

khazad7_2

http://inagist.com/all/465884151938564096/

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

No i mam nadzieję, że przeciek jest prawdziwy ;)
Wybieram się w sobotę/niedzielę na Godzillę więc mam nadzieję, że weekend niespodziankę jakąś przyniesie :-) A jeśli nawet nie...cóż, sam Godzilla pozostaje jednak wielką wisienką na torcie w najbliższym czasie i coś czuję, że pod kątem CGI jak i skali postaci, dopracowania etc. przerośnie jednak Smauga :-) Choć wiadomo... do Smauga jako istoty z uniwersum Tolkiena mam nieporównywanie większy sentyment :-)

khazad7_2

Chwila chwila ja bym się tak nie cieszył Jackson może zrobić jakiś prywatny pokaz z Hobbit Pustkowie Smauga prywatny pokaz był w marcu a my trailer dostaliśmy w czerwcu więc mi się wydaje że to będzie pokaz Jacksona prywatny a my trailer ujrzymy w czerwcu. więc ja bym nie chwalił dnia przed zachodem słońca

khazad7_2

Godzilla wyglądem już po zwiastunie mnie zawiodła. Nic nowego. gdzie jej do Smauga?

kamilxxx09

mam te same odczucia. A starałam się nie być uprzedzona.

Phony

:)

kamilxxx09

Nowa Godzilla wygląda bardzo fajnie :) Myślę, że spokojnie dorównuje Smaugowi :)

Lonelier

Nie wiem, nie widziałem.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Jego sam krzyk przy scenie na lotnisku bije Smauga na głowę.

http://t1.ftcdn.net/jpg/00/51/30/28/400_F_51302868_lAtfD9hb8DbIFGyC4Tq8IOOmAWH9M qUy.jpg

użytkownik usunięty

Krzyk krzykiem 0 Smaug ma charakter i głos :)

użytkownik usunięty
kamilxxx09

No Smaug przeważa go jedynie charakterem, bo to istota myśląca.

I wygladem też.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Według mnie nie. Jest na odwrót.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Porównując po zdjęciach.

Według mnie Godzilla to zwykła bestyjka. Na pewno nie ma takiej animacji twarzy (pyska) jak Smaug.

użytkownik usunięty
khazad7_2

Zgadzam się.

kamilxxx09

wątpię pamiętam że trailer Hobbit Pustkowie Smauga zrobił prywatny pokaz w marcu a trailer dostaliśmy w czerwcu tu może być podobnie

sarev0k

No prosze :) Może to prawda :)

sarev0k

A masz link?

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Jeśli to byłaby prawda oznaczałoby to że w piątek zobaczylibyśmy już Trailer! :D było by fajnie... ale czy tak na pewno będzie?

segl55

Tam coś jest napisane, że taki był pierwotny plan, ale co dalej ?

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Właśnie nie wiadomo co dalej. ja osobiście poczekam do tego piątku do tego dnia się powinno wszystko wyjaśnić :)

segl55

Jesli to prawda, oficjale info powinno wyjść już jutro.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

A gdzie to info miałoby wyjść? na FB Jacksona czy gdzieś indziej?

segl55

Pewnie na onering

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Aha, tylko oby nie była to kolejna głupia plotka, bo narobią wszystkim nadziei a tu DUPA...

segl55

No tak powiedzieli szpiedzy, a oni zawsze mówili prawdę.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

A nie wydaję ci się to trochę za wcześnie? żeby już 16 maja dawać Trailer, rok temu dali dopiero w połowie czerwca.

segl55

No niby tak, ale przy Podróży był rok wczesniej. A teraz mają dobra okazję, bo Godzilla pewnie będzie hitem, i wiele osób na nią pójdzie, więc chcą zaprezentować co nieco. Ewentualnie wyjdzie w okolicach 6 czerwca przy filmie na skraju jutra.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Może jeszcze do piątku coś Jackson napisze na FB odnośnie tego Trailera, zobaczymy.

segl55

Oby :)

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

No właśnie danie trailera przed Godzilla ta będzie bardzo dobre posunięcie marketingowe. Wydaje mi się, że B5A zarobi najwięcej z całej trylogii: marketingowy tytuł, kontynuacja uciętego wątku i jakby jeszcze pokazali trailer przed filmem, na który pójdzie zapewne masa ludzi...

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

Wątpię. Jakby miał wyjść przed premierą Godzilli, to raczej Jackson by poinformował o tym. No i nie mamy jeszcze plakatu żadnego nawet :)

Joecrou

Możliwe ze wyjdzie ale nie u nas nie wiem czy pamiętasz ze z Hobbit Pustkowie Smauga Jackson zrobił pokaz Trailera prywatny pokaz w marcu więc to może być pokaz Jacksona a my trailer ujrzymy nie wcześniej niż czerwiec lipiec ale cóż czekamy może jednak

ocenił(a) film na 4
LobeliaSakvil

Trailer wyjdzie w czerwcu, zostanie kilka dni wcześniej zapowiedziany, no i dostaniemy oficjalny plakat.

Joecrou

właśnie o tym mówię teraz może być pokaz Jacksona prywatny a u nas w czerwcu zwaistun a plakat koniec maja początek czerwca

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Nie nastawiałbym sie bardzo - bo przed Godzilla jest oficjalnie potwierdzone ze bedzie zwiastun filmu Nolana - Interstellar

Cóż to będzie tylko prywatny pokaz Jacksona z Hobbit Pustkowie Smauga zrobił prywatny pokaz trailera w tamtym roku w marcu a my trailer dostaliśmy w czerwcu . Uważam że może być podobnie teraz pewnie jakiś pokaz my dostaniemy tylko pisemną informacje co się znajdzie , ile będzie trwał zaraz po tym dostaniemy plakat a następnie zwiastun . Tak to będzie wyglądać chyba że to ostatni Hobbit i zwiastun chcą wcześniej pokazać ale pokazać zwiastun przed videoblogiem no cóż przekonamy się niedługo . Wcale bym nie narzekał na wcześniejsze pojawienie się zwiastuna . Tylko że zwiastun Hobbit wcześniej przed Igrzyskami śmierci a może teraz dostaniemy zwiastun Igrzysk śmierci zdaje się powinien już być . z igrzyskami milczą tak jak z Hobbitem mam złe przeczucia

użytkownik usunięty
LobeliaSakvil

Ja obstawiam ze zwiastun Igrzysk dostaniemy przed Transformersami

Bardzo możliwe.

użytkownik usunięty
nosiu

Raczej nie. Przed Godzilla bedzie wyświetlany zwiastun Interstellara :$

nosiu

Gdyby miał pojawić się przed Godzillą byłby już dawno zapowiedziany.