Podobno trailer do nowego Hobbita ma być wyświetlany razem z Godzillą :). P-O-D-O-B-N-O.
Tak lecz w jednym wątku mówiliśmy że zwiastun Hobbita będzie gdzieś w czerwcu a Godzilla też no ale nie pozostaje nam nic tylko czekac.
Z facebooka theonering.net.
"Unconfirmed reports that The Hobbit trailer is attached to GODZILLA this week. Spies tell us this was originally the plan, but the title change allowed PJ more time to recut into a war movie.
Which upcoming Warner Bros film do you think it will debit on?"
Oby to była prawda... choć rzecz jasna lepiej zakładać, że nie będzie niż nastawiać się, że będzie :P
Chociaż byłoby cudownie pójść do kina na Godzillę a tam nagle puszczają przed filmem trailer Hobbita...piałbym z zachwytu! :)
No i mam nadzieję, że przeciek jest prawdziwy ;)
Wybieram się w sobotę/niedzielę na Godzillę więc mam nadzieję, że weekend niespodziankę jakąś przyniesie :-) A jeśli nawet nie...cóż, sam Godzilla pozostaje jednak wielką wisienką na torcie w najbliższym czasie i coś czuję, że pod kątem CGI jak i skali postaci, dopracowania etc. przerośnie jednak Smauga :-) Choć wiadomo... do Smauga jako istoty z uniwersum Tolkiena mam nieporównywanie większy sentyment :-)
Chwila chwila ja bym się tak nie cieszył Jackson może zrobić jakiś prywatny pokaz z Hobbit Pustkowie Smauga prywatny pokaz był w marcu a my trailer dostaliśmy w czerwcu więc mi się wydaje że to będzie pokaz Jacksona prywatny a my trailer ujrzymy w czerwcu. więc ja bym nie chwalił dnia przed zachodem słońca
wątpię pamiętam że trailer Hobbit Pustkowie Smauga zrobił prywatny pokaz w marcu a trailer dostaliśmy w czerwcu tu może być podobnie
Jeśli to byłaby prawda oznaczałoby to że w piątek zobaczylibyśmy już Trailer! :D było by fajnie... ale czy tak na pewno będzie?
Właśnie nie wiadomo co dalej. ja osobiście poczekam do tego piątku do tego dnia się powinno wszystko wyjaśnić :)
Aha, tylko oby nie była to kolejna głupia plotka, bo narobią wszystkim nadziei a tu DUPA...
A nie wydaję ci się to trochę za wcześnie? żeby już 16 maja dawać Trailer, rok temu dali dopiero w połowie czerwca.
No niby tak, ale przy Podróży był rok wczesniej. A teraz mają dobra okazję, bo Godzilla pewnie będzie hitem, i wiele osób na nią pójdzie, więc chcą zaprezentować co nieco. Ewentualnie wyjdzie w okolicach 6 czerwca przy filmie na skraju jutra.
Może jeszcze do piątku coś Jackson napisze na FB odnośnie tego Trailera, zobaczymy.
No właśnie danie trailera przed Godzilla ta będzie bardzo dobre posunięcie marketingowe. Wydaje mi się, że B5A zarobi najwięcej z całej trylogii: marketingowy tytuł, kontynuacja uciętego wątku i jakby jeszcze pokazali trailer przed filmem, na który pójdzie zapewne masa ludzi...
Wątpię. Jakby miał wyjść przed premierą Godzilli, to raczej Jackson by poinformował o tym. No i nie mamy jeszcze plakatu żadnego nawet :)
Możliwe ze wyjdzie ale nie u nas nie wiem czy pamiętasz ze z Hobbit Pustkowie Smauga Jackson zrobił pokaz Trailera prywatny pokaz w marcu więc to może być pokaz Jacksona a my trailer ujrzymy nie wcześniej niż czerwiec lipiec ale cóż czekamy może jednak
Trailer wyjdzie w czerwcu, zostanie kilka dni wcześniej zapowiedziany, no i dostaniemy oficjalny plakat.
właśnie o tym mówię teraz może być pokaz Jacksona prywatny a u nas w czerwcu zwaistun a plakat koniec maja początek czerwca
Nie nastawiałbym sie bardzo - bo przed Godzilla jest oficjalnie potwierdzone ze bedzie zwiastun filmu Nolana - Interstellar
Cóż to będzie tylko prywatny pokaz Jacksona z Hobbit Pustkowie Smauga zrobił prywatny pokaz trailera w tamtym roku w marcu a my trailer dostaliśmy w czerwcu . Uważam że może być podobnie teraz pewnie jakiś pokaz my dostaniemy tylko pisemną informacje co się znajdzie , ile będzie trwał zaraz po tym dostaniemy plakat a następnie zwiastun . Tak to będzie wyglądać chyba że to ostatni Hobbit i zwiastun chcą wcześniej pokazać ale pokazać zwiastun przed videoblogiem no cóż przekonamy się niedługo . Wcale bym nie narzekał na wcześniejsze pojawienie się zwiastuna . Tylko że zwiastun Hobbit wcześniej przed Igrzyskami śmierci a może teraz dostaniemy zwiastun Igrzysk śmierci zdaje się powinien już być . z igrzyskami milczą tak jak z Hobbitem mam złe przeczucia