PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249734
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Trailer!

ocenił(a) film na 10

Podobno trailer do nowego Hobbita ma być wyświetlany razem z Godzillą :). P-O-D-O-B-N-O.

nosiu

No i ze zwiastuna nici. Czytaj 3 wpis :
http://inagist.com/all/465884151938564096/

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Szczerze? to wiedziałem że tak będzie to by było za piękne jakby Trailer wypuścili tak wcześnie, jeszcze nawet z 2 miesiące sobie poczekamy... wychodzi na to że Maj będzie kolejnym miesiącem bez jakichkolwiek informacji o najnowszej części Hobbita, Jackson by mógł już przynajmniej jakiś videoblog wypuścić, bo ile można czekać? już prawie połowa roku mineła a Hobbicie nic nie wiadomo...

segl55

Jak to nic? Wiadomo, ze niedługo coś będzie, bo sam tak Peter napisał. A zwiastun pewnie będzie w czerwcu. Strzelam że 6 czerwca przed filmem Na skraju jutra.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Może nawet wcześniej... bo nie wiem czy wiesz ale światowa premiera filmu "Na skraju jutra" jest 28 Maja i prędzej wtedy będzie trailer, bo 6 czerwca jest premiera w Polsce, a przecież wypuszczając Trailer sugerują się światową premierą a nie Polską.

segl55

Ale oficjalna w USA jest chyba 6 czerwca.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Ehe, no cóż pozostaje czekać, ja osobiście bardzie czekam na videoblog niż na zwiastun bo wydaje mi się że to pierwsze wyjdzie dużo wcześniej.

segl55

Niemniej jednak ja bardziej czekam na trailer.