Podobno trailer do nowego Hobbita ma być wyświetlany razem z Godzillą :). P-O-D-O-B-N-O.
Szczerze? to wiedziałem że tak będzie to by było za piękne jakby Trailer wypuścili tak wcześnie, jeszcze nawet z 2 miesiące sobie poczekamy... wychodzi na to że Maj będzie kolejnym miesiącem bez jakichkolwiek informacji o najnowszej części Hobbita, Jackson by mógł już przynajmniej jakiś videoblog wypuścić, bo ile można czekać? już prawie połowa roku mineła a Hobbicie nic nie wiadomo...
Jak to nic? Wiadomo, ze niedługo coś będzie, bo sam tak Peter napisał. A zwiastun pewnie będzie w czerwcu. Strzelam że 6 czerwca przed filmem Na skraju jutra.
Może nawet wcześniej... bo nie wiem czy wiesz ale światowa premiera filmu "Na skraju jutra" jest 28 Maja i prędzej wtedy będzie trailer, bo 6 czerwca jest premiera w Polsce, a przecież wypuszczając Trailer sugerują się światową premierą a nie Polską.
Ehe, no cóż pozostaje czekać, ja osobiście bardzie czekam na videoblog niż na zwiastun bo wydaje mi się że to pierwsze wyjdzie dużo wcześniej.