PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249740
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Ostatnio natknęłam się na wypowiedzi o videoblogach, a z kontekstu wywnioskowałam, że dotyczą one właśnie Bitwy Pięciu Armii. Co prawda słabo znam angielski, ale postanowiłam, że je obejrzę, bo mam głoda na Hobbita, przeczytałam cztery razy książkę, obejrzałam po trzy razy poprzednie części, a zwiastun zmaltretowałam do takiego stopnia, że szkoda słów. Doszło do tego, że wszystkie zdjęcia jakie znalazłam z BPA mam na telefonie i zaczęłam się dobierać do fanficków. Co prawda do końca września powinno mi przejść, bo często łapią mnie takie "głodówki" na różne rzeczy, ale teraz pragnienie jest na tyle nieznośne, że muszę coś obejrzeć związanego z Hobbitem. Przeszukałam więc pół internetu, ale żadnego nie mogłam znaleźć, dlatego też moje pytanie:
Gdzie mogę znaleźć videoblogi?

ocenił(a) film na 6
Szalona_Marzycielka

Interesują Cię "nowe" videoblogi dotyczące Bitwy Pięciu Armii? Jeżeli tak, to niestety muszę cię zasmucić - NIE MA ;/

ocenił(a) film na 4
Szalona_Marzycielka

"zaczęłam się dobierać do fanficków"
jak to brzmi :D

"często łapią mnie takie "głodówki" na różne rzeczy"
Znam ten ból. Czasem i mnie dopada. Ale videoblogów do to i ja nie znalazłam żadnych do tej części. Jak masz taki głód to najlepiej poszukaj jakichś stron założonych przez fanów niekoniecznie fanów Hobbita, mogą to być fani danego aktora. Oni na bieżąco wrzucają same nowinki czy to zdjęcia czy filmiki. Często się zdarza, że dotyczące Hobbita. Korzyść z tego taka, że są szybcy więc będziesz na bieżąco a nic Cie nie ominie.

ocenił(a) film na 6
Belief

Tu ktoś złożył ze starych videoblogów. Wybrał sceny, które należą do Bitwy ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Zpc1g0Le1Z4

ocenił(a) film na 4
calays

Widziałam, widziałam, ale dzięki :). Swoją drogą kiedy te videoblogi zawsze się pojawiały?

ocenił(a) film na 6
Belief

W czerwcu/lipcu jakoś tak ... coś czuję, że jeżeli zobaczymy jakieś to po premierze albo wcale ;/

ocenił(a) film na 4
calays

Czyli mają obsuwę. Strasznie trzymają teraz wszystko w tajemnicy. Możliwe, że masz rację z tym, że jeśli już to zobaczymy to dopiero po premierze.

ocenił(a) film na 6
Belief

Ostatni film-czyli trzeba się spiąć, jak mało na comic con pokazali, zwiastun zwiastuna na razie mamy, żadnych zdjęć z planu itd. (a ile w zeszłym roku było) albo coś pojawi się przed premierą aby podsycić apetyt, albo nie będzie videoblogów dla wszystkich tylko potem "dla wybranych" - czyli w wersji rozszerzonej z dodatkami, będziemy mieć materiały z planu.

ocenił(a) film na 10
Belief

Dobra, przyzna, że "zaczęłam się dobierać do fanficków" brzmi trochę... wymownie, ale... ja naprawdę nie mogłam znaleźć innego określenia.
Szukałam takich rzeczy, ale ciężko jest nadążać, bo przez cały sierpień mam urwanie głowy.
Głodówki są potworne!

ocenił(a) film na 4
Szalona_Marzycielka

Wiem, sama je czasem mam :). Poszukaj po stronach fanów Richard Armitage, Aidan Turner, Lee Pace, Luke Evans - czyli pięknisiów. Fanki są zazwyczaj bardziej szurnięte (w pozytywnym znaczeniu tego słowa), więc u nich najwięcej znajdziesz. :)

ocenił(a) film na 6
Szalona_Marzycielka

Zapomniałam dodać ;)
Jak szukasz starych to tutaj proszę, na kanale PJ

https://www.youtube.com/user/pjacksonwingnutfilms

ocenił(a) film na 10
calays

Ja nie potrafię żadnych dotyczących Bitwy znaleźć, więc naprawdę dziękuję za link. Za chwilę go przejrzę.

ocenił(a) film na 6
Szalona_Marzycielka

No to powyżej dałam linka, są z bitwy stare ujęcia ze starych videoblogów sklejone. Co prawda to niewiele ale zawsze coś ;)