jest taki kanał i dla tych co mają HD i telewizor nowy to ten kanał działa :D u mnie niestety coś jest z anteną jestem wściekły... najlepsza część w TV a ja nie obejrzę, pozostanie mi czekać aż puszczą w TVN lub TVN7 zresztą i tak wybaczam bo 26 czerwca ponownie obejrzę Lotra na wielkim ekranie :)
a masz ten kanał? te seriale zbędne :P ja tam wciąż liczę aż TVN kiedyś zmądrzeje i połączy siły z HBO, wszystko by było w HD bez zbędnych seriali i premiery rok po premierze... za co ja płacę "ty widzisz i nie grzmisz :D"
:) no wiadomo :) to TVN a teraz wakacje to wcale :P wszystko powtarzają... trzeba czekać na wrzesień a HBO już nie mam trudno...
co ty nie powiesz :P a także i na dvd mam w rozszerzonej wersji, i zamierzam kupić też w kinowej jeśli chodzi o Drużynę Pierścienia
tak :) dokładnie poza tym nie kosztuje drogo 24 złote w media marku A TAK poza tym mam edycje rozszerzoną Hobbit Niezwykła Podróż i pięknie się prezentuje to wydanie. Mam pytanie czy w dodatkach jest jakiś wywiad z Cate Blanchett?
I Harry Potter we wakacje znowu poleci :) w TVN od 10 lipca w TVN co piątek w super kinie TVN o 20:00 + popołudniowe niedzielne powtórki
a więc
Lotr w TVN to tradycja
Harry Potter w sumie też
brakuje mi jedynie Star Wars wstyd żeby puszczać kevina a nie puszczać Star Wars :P
W piątek, 10. lipca o 20:00 na Polsacie poleci film "Opowieści z Narnii: Książę Kaspian", powtórka następnego dnia, w sobotę, o 10:30.
narnia mnie nie interesuje, oczywiście Potter wygrywa gorzej jak by było że Lotr leciałby na TVN7 a Harry Potter tvn wtedy bym miał gorzej.
Chętnie obejrzałbym znów "Kamień Filozoficzny" w TVN jednak skoro w TV lecą "Opowieści z Narnii" to wybór jest dla mnie oczywisty - wybieram Narnię :)
a wybieraj, mnie narnia nie obchodzi, tą baję mogę oglądać gdy świeci słońce, Pottera i Lotra nie ogląda się gdy słońce na dworze bo klimat się traci...
On jest ostatnio bardzo rozdarty. Nie zwracaj na niego uwagi :P Nic nie mam do Maniakowego, ale to co czasem pisze jest po prostu żenujące. Nie wiadomo, czy śmiac się czy płakać. I nie pisze tego złośliwie. Po prostu. Niejeden to potwierdzi.
nie nie prowokuje, poza tym filmowy sam zaczął temat o narni... Tak w ogóle to lolmiki
narni nigdy nie znosiłem... Zwykła bajka...
Hobbit też jest zwykłą bajką, a przynajmniej książka. Z filmów zaś zrobiono pastisz oryginału i parodię Władcy Pierścieni.
wiem że nie jestem bez winy przyznaję dużo piszę, ale tak wykorzystuje wolny czas ostatnio bo są upały, tak bym siedział nad wodą. Tak napisałem ale napisałem na temat Hobbita, do dislcamera, no ok niepotrzebny był tam post o tym wysyłaniu zaproszeń.
Jestem wyluzowany
nad tym forum nie da się już zapanować dawno każdy o tym wie.
Poza tym poco filmowy12345 zaczyna temat o narni i dziwne że akurat pisze właśnie na mój post a nie przykładowo Disclamera, więc kto prowokuje?
nie obracam kota ogonem, bo przecież jestem winny i tego nie zmienię.
No nie potrafię ale nie tylko ja
na forum Avengers ostatnio mało piszę... przyznaję spamowałem za dużo te fora i odpuściłem bo kolega na priv mnie prosił miesiąc temu żebym nie pisał, jak nie mam nic ciekawego do dodania i nie piszę.
Ja widzę swoje błędy czasem z trudem mi to przychodzi ale umiem.
Poza tym od jutra znowu mało czasu będę miał na fw
Ty mogłeś poinformować innych o "Harry'm Potterze" na TVN'ie to ja mogę napisać o "Narnii" na Polsacie. To w żadnym wypadku nie miała być prowokacja.
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pięciu+Armii-2014-662242/discussion/J utro+w+końcu+premiera+na+płytach.,2630292?page=2
jeśli chodzi o ten temat, to tu dużo napisałem bo
po pierwsze z Belief pisaliśmy o filmach dvd że mi się nie opłaca kupować głupiego wydania z kartami
po 2 Khazad7_2 czepia się mnie o zmienianie avatarów, a nie zauważa że inni też je zmieniają, przykładem dałem Disclamera, nic więcej, potem wszedł kamil coś mi tam napisał, potem w temacie rozmowa o tatuażu była, w temacie dotyczącym Hobbita na dvd :P i tyle