PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 250118
5,7 66 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

28.06.2015 rok o 21:00 w TVN Fabuła HD

użytkownik usunięty

a 2 lipca 2015 roku o 23:15 powtórka

Nawet nie wiedziałem, że jest taki kanał. :D

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

jest taki kanał i dla tych co mają HD i telewizor nowy to ten kanał działa :D u mnie niestety coś jest z anteną jestem wściekły... najlepsza część w TV a ja nie obejrzę, pozostanie mi czekać aż puszczą w TVN lub TVN7 zresztą i tak wybaczam bo 26 czerwca ponownie obejrzę Lotra na wielkim ekranie :)

Tam przez cały dzień są seriale a od 21 filmy....

użytkownik usunięty
wort801

a masz ten kanał? te seriale zbędne :P ja tam wciąż liczę aż TVN kiedyś zmądrzeje i połączy siły z HBO, wszystko by było w HD bez zbędnych seriali i premiery rok po premierze... za co ja płacę "ty widzisz i nie grzmisz :D"

Mam cały dzień nuda a od 21 coś ciekawego jest prawie zawsze

użytkownik usunięty
wort801

:) no wiadomo :) to TVN a teraz wakacje to wcale :P wszystko powtarzają... trzeba czekać na wrzesień a HBO już nie mam trudno...

na necie masz :P

użytkownik usunięty
kamilxxx09

co ty nie powiesz :P a także i na dvd mam w rozszerzonej wersji, i zamierzam kupić też w kinowej jeśli chodzi o Drużynę Pierścienia

??? a po co w takim razie kinowa? Chyba że będziesz na zmianę oglądał :P

użytkownik usunięty
kamilxxx09

tak :) dokładnie poza tym nie kosztuje drogo 24 złote w media marku A TAK poza tym mam edycje rozszerzoną Hobbit Niezwykła Podróż i pięknie się prezentuje to wydanie. Mam pytanie czy w dodatkach jest jakiś wywiad z Cate Blanchett?

Hmm... nie pamiętam już. Dawno oglądałem. Ale musze sobie przypomnieć te dodatki :)

użytkownik usunięty
kamilxxx09

spoko :)

użytkownik usunięty
kamilxxx09

i tak idę do kina 26 czerwca na Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

I Harry Potter we wakacje znowu poleci :) w TVN od 10 lipca w TVN co piątek w super kinie TVN o 20:00 + popołudniowe niedzielne powtórki

a więc

Lotr w TVN to tradycja
Harry Potter w sumie też
brakuje mi jedynie Star Wars wstyd żeby puszczać kevina a nie puszczać Star Wars :P

Za Star Warsami to ja nie przepadam. :P

użytkownik usunięty

Bo by musieli wykupywać jeszcze raz prawa od Disneya.

użytkownik usunięty

no niestety :(

I Narnii :/

użytkownik usunięty
filmowy12345

nie znoszą narnii

użytkownik usunięty
filmowy12345

znoszę*

A co mnie to.

W piątek, 10. lipca o 20:00 na Polsacie poleci film "Opowieści z Narnii: Książę Kaspian", powtórka następnego dnia, w sobotę, o 10:30.

użytkownik usunięty
filmowy12345

narnia mnie nie interesuje, oczywiście Potter wygrywa gorzej jak by było że Lotr leciałby na TVN7 a Harry Potter tvn wtedy bym miał gorzej.

filmowy12345

Wolę Narnię

Chętnie obejrzałbym znów "Kamień Filozoficzny" w TVN jednak skoro w TV lecą "Opowieści z Narnii" to wybór jest dla mnie oczywisty - wybieram Narnię :)

użytkownik usunięty
filmowy12345

a wybieraj, mnie narnia nie obchodzi, tą baję mogę oglądać gdy świeci słońce, Pottera i Lotra nie ogląda się gdy słońce na dworze bo klimat się traci...

Znowu prowokujesz?

użytkownik usunięty
filmowy12345

sam prowokujesz! żegnam

filmowy12345

On jest ostatnio bardzo rozdarty. Nie zwracaj na niego uwagi :P Nic nie mam do Maniakowego, ale to co czasem pisze jest po prostu żenujące. Nie wiadomo, czy śmiac się czy płakać. I nie pisze tego złośliwie. Po prostu. Niejeden to potwierdzi.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

nie nie prowokuje, poza tym filmowy sam zaczął temat o narni... Tak w ogóle to lolmiki

narni nigdy nie znosiłem... Zwykła bajka...

A niech sobie będzie lolmikim. Guzik mnie to obchodzi.

Ty napisałeś że "Harry Potter" leci na TVN to ja mogłem o "Narnii" na Polsacie.

użytkownik usunięty

Hobbit też jest zwykłą bajką, a przynajmniej książka. Z filmów zaś zrobiono pastisz oryginału i parodię Władcy Pierścieni.

użytkownik usunięty

no tak :P to nie ulega wątpliwości :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
LukeuszLFC

wiem że nie jestem bez winy przyznaję dużo piszę, ale tak wykorzystuje wolny czas ostatnio bo są upały, tak bym siedział nad wodą. Tak napisałem ale napisałem na temat Hobbita, do dislcamera, no ok niepotrzebny był tam post o tym wysyłaniu zaproszeń.

Jestem wyluzowany

nad tym forum nie da się już zapanować dawno każdy o tym wie.

Poza tym poco filmowy12345 zaczyna temat o narni i dziwne że akurat pisze właśnie na mój post a nie przykładowo Disclamera, więc kto prowokuje?

nie obracam kota ogonem, bo przecież jestem winny i tego nie zmienię.

No nie potrafię ale nie tylko ja

na forum Avengers ostatnio mało piszę... przyznaję spamowałem za dużo te fora i odpuściłem bo kolega na priv mnie prosił miesiąc temu żebym nie pisał, jak nie mam nic ciekawego do dodania i nie piszę.

Ja widzę swoje błędy czasem z trudem mi to przychodzi ale umiem.

Poza tym od jutra znowu mało czasu będę miał na fw

Ty mogłeś poinformować innych o "Harry'm Potterze" na TVN'ie to ja mogę napisać o "Narnii" na Polsacie. To w żadnym wypadku nie miała być prowokacja.

bartoszcyc8

Uderz w stół, a nożyce się odezwą...
No i się odezwały.

HellDeath

To samo tyczy się ciebie.

HellDeath

Jak zawsze...

sentia

Spoko sencia. Szkoda że nic nie dociera do niego...
Ps. Hmmmm co ja widzę w awku... mniam :)

HellDeath

Nawet nie zdążyłem przeczytać, ale na pewno nic mądrego tam nie było.

użytkownik usunięty
LukeuszLFC

http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pięciu+Armii-2014-662242/discussion/J utro+w+końcu+premiera+na+płytach.,2630292?page=2

jeśli chodzi o ten temat, to tu dużo napisałem bo

po pierwsze z Belief pisaliśmy o filmach dvd że mi się nie opłaca kupować głupiego wydania z kartami

po 2 Khazad7_2 czepia się mnie o zmienianie avatarów, a nie zauważa że inni też je zmieniają, przykładem dałem Disclamera, nic więcej, potem wszedł kamil coś mi tam napisał, potem w temacie rozmowa o tatuażu była, w temacie dotyczącym Hobbita na dvd :P i tyle