Potter jest bajką ale tylko trzy pierwsze części, co nie oznacza że nie mają poważnego klimatu. Zresztą już kończę gadać tu o Potterze bo to nie to forum...
Ekhem... no ja widać Narnia dostała oznaczenie "od lat 12", podczas gdy Potter "od lat 7". No i co - nadal uwazasz, że Pottera ogląda się wieczorem, a Narnia to baja, która ogląda sie w dzień?
spoko :)
http://prasa.tvn.pl/informacje-prasowe/zmiany-w-czerwcowej-i-lipcowej-ramowce-tv n-fabula-z-dnia-12062015,171351.html
szczegóły macie tutaj gdyby ktoś chciał oglądać :)
W sumie to dziwne, bo mam Władcę na DVD i mogę włączyć w dowolnym momencie, a i tak lubię jak leci w TV. :D
Po co oglądać w tv z reklamami i tracić 4.5 godziny skoro można na dvd albo w internecie zobaczyć w 3, bez reklam
Cóż... może to taka maniera oldschoolowa by w TV oglądać :) Może ktoś lubi jak mu Śródziemie przerywają reklamami stoperanu, podpasek czy Banków ;)
reklamy też mnie irytują... W sumie jednak przerwa zawsze dobra ! można sobie herbatke lub kakao zrobić czy z łazieki skorzystać więc mi to pasuje a że film widziałem już 100 razy to nie robi mi różnicy czy oglądam z reklamami czy bez.
ja ta czasu nie tracę bo i kakao kolacje czy iść do łazienki taka reklama jest mi potrzebna, przykładowo to działa w 2 strony ma ktoś hbo i leci ciekawy film ale w połowie filmu, ma potrzebę się napić, więc musi wtedy przerwać film. Poza tym na reklamie na chwilę wzrok odpoczywa !