Witajcie. Ja przybywam z roku 2015 i chętnie podzielić się z Wami informacje na temat film "Hobbit:
Bitwa Pięć Armii". Wy zadać mi pytanie, ja chętnie odpowiadać.
[TRANSLATING TO POLISH LANGUAGE]
Nic nie odebrać mi rozum. Ja przenieść się w spacetime za pomocą wybitny naukowiec z Caltech - Kip Thorne.
Słabizna. Ja podróżuję z Doctorem i już dawno ten film widziałam. Ale to i tak żadna nowość na tym forum. Tu już dawno chodzą linki do wersji rozszerzonej. Leć może na forum avengersów i tam ich wspieraj swoją wiedzą. Oni mają wiele pytań.
Wytłumacz mi proszę kto to jest i po co. Niestety nie ogarniam.....kto to i po co. On podróżuje w czasie czy co? Bo już nie rozumiem? O co chodzi ?
Doctor? Doctor to Władca Czasu (taka rasa żyjąca na planecie Gallifrey) podróżujący w czasie i przestrzeni w swoim statku kosmicznym TARDIS, który wygląda jak niebieska budka policyjna, ponieważ kiedyś będąc w latach 50 zaciął mu się kameleon (dostosowywał wygląd zewnętrzy statku do miejsca i czasu). I tak sobie podróżuje. W większości ratuje planety i ich mieszkańców. Pilnuje też aby nikt nie mieszał za bardzo w czasie, bo ma to swoje poważne konsekwencje. Oczywiście ma też pełno z tego tytułu wrogów. Zapraszam na forum Doctora, tam dowiesz się więcej.
Pytam się o użytkownika vespemango....kto to jest i o co chodzi z tym [TRANSLATING TO POLISH LANGUAGE]....kim on jest i po co...Nie rozumiem tego.
Serio? O to pytasz? :] I po co ja sie naprodukowałam o Doctorze :]
A ten wygląda na forumowego trolla, który ma zabawę i tyle w temacie. Ale przynajmniej robi to z żartem.
Pisze że pracuje dla CIA ot miło mi. Bo ja jestem z FBI. Pewnie się z nim dogadam ;)
CIA i FBI chyba się nie lubią, ale ja te instytucje znam tylko z seriali także mogę się mylić :P
FBI to bardziej prawe służby. A CIA są bardziej ostre, stosują czasami tortury itp, łamią ludzi i są bardziej do terrorystów niż drobnych przestępców. CIA zdobyło 76% informacji które pomogły zabić osame bin ladena.
Musieliśmy go zabić, bo tylko on znał prawdę na temat WTC.
[TRANSLATING TO POLISH LANGUAGE] - Tłumaczenie na jęzk polski
Kolega robi sobie z nas jaja i udaje człowieka który został zmechanizowany i niby przemieszcza się w czasie co oczywiście jest głupstwem. Nie wygląda mi jednak trolla ze względu na jego odpowiedzi uważam ten temat za najzwyklejszy żart ;)
o jej, co ty powiesz? A ja głupia myślałam, że on z przyszłości do nas przemawia . ŁaaaaaaaaaaŁ!
Sorrki za to....dzięki że miałaś dobre intencje :) przynajmniej się czegoś o doktorze dowiedziałem :D
Ale on mnie nie zapytał o serial tylko o osobę :)
"Wytłumacz mi proszę kto to jest (...) On podróżuje w czasie czy co?" A "who" to nie jest nazwisko :p
A ja to nawet poznałem Eru i brałem udział w bitwie za to mam wejście wip na te filmy. Ostatnio byłem w 2023 i nie uwierzycie Putin umarł!
Może odwiedził Was inny członek misji LAZARUS 2015.
Dla nas "tamten rok" to 2014. Więc może ty też przeniosłeś się w czasie do 2015? Lepiej sprawdź.
Vespermango to pseudonim zaprzyjaźnionego Polaka.
Moje dane osobowe są ściśle tajne. I tak, jestem z CIA.
Czy Bilbo zginie?
Kto z obsady dostanie Złotą Malinę?
Co przedstawia scena po napisach?
Kto zaśpiewa piosenkę końcową?
Nie.
Nikt.
Nie było sceny po napisach.
Billy Boyd zaśpiewa piosenkę zatytułowaną "The Last Goodbye". Zapiera dech w piersiach.
Nie znam odpowiedzi na to pytanie. Ale radzę na to nie liczyć.
Stanowi to bardzo duży wątek w filmie, więc nie będę wam spoilerować. Będziecie zaskoczeni.
Twoja myśli że ktoś się na to nabiera? Ty jesteś umysłowo upośledzony? Nikt się na to nie nabierze....nie udawaj tylko pisz normalnie....proszę Cię
Myślę, że niektórzy ludzie mają zdolność samodzielnego myślenia i analizowania faktów, więc mi wierzą.
Kip Thorne do swojego eksperymentu kwalifikował jedynie ludzi w pełni zdrowych, nie ma mowy o żadnych upośledzeniach.
Powiedz mi proszę. Kim jesteś i o jaki eksperyment chodzi? O co w ogóle to chodzi ? Nie rozumiem kim jesteś...
Moje dane osobowe są objęte klauzulą poufności i nie mogę ich upubliczniać.
Chodzi o eksperyment LAZARUS 2015 przeprowadzony przez wybitnego naukowca z Caltech Kipa Thorna we współpracy z CIA na grupie starannie wyselekcjonowanych ochotników.
Okazało się, że podróż w czasie jest możliwa, ale można przenosić się tylko w najbliższą przyszłość i z powrotem. Nie da się ingerować w wydarzenia, które już miały miejsce i przenosić się w czasie o dłużej niż dwa miesiące naprzód.
To, co mieliśmy robić w 2015 roku również jest objęte klauzulą poufności.
Powiedz mi w takim razie. Ile zarobi 3 część hobbita?
A ty na prawdę przybywasz z przyszłości? Czy już tam byłeś? Czy właśnie jesteś w przyszłości?
Przez pierwszy miesiąc wyświetlania - do tego momentu jestem w przyszłości - zarobił podobną sumę jak druga część.
Jakby to określić, siedzę w hipersześcianie podobnym do tego z filmu Interstellar - to na naszych relacjach polegał Kip Thorne opracowując jego wygląd w tym filmie - możesz znaleźć tą informację w internecie, oczywiście nie będzie tam wzmianki o misji LAZARUS 2015, która jest ściśle tajna. Ale ja będąc w tesserakcie nie podlegam Ich jurysdykcji więc mogę dzielić się z Wami tymi informacjami.
Aha czyli naukowiec wysłał cie tam byś spoilerował hobbita zamiast ratować świat? HAHAHAHAHAH
Nie udawaj głupka. Przecież napisałem, że prawdziwy cel misji LAZARUS 2015 jest ściśle tajny. Pewnie jesteś z Mossadu i chcesz wyłudzić ode mnie te informacje.
Po co piszesz [TRANSLATING TO POLISH LANGUAGE] ??? Jesteś przecież polakiem więc nie wkręcaj. Sprawdziłem inne twoje wypowiedzi i nie widzę tam tak kolosalnych błędów jak tutaj.