Witajcie. Ja przybywam z roku 2015 i chętnie podzielić się z Wami informacje na temat film "Hobbit:
Bitwa Pięć Armii". Wy zadać mi pytanie, ja chętnie odpowiadać.
To wszytko? Wysłałeś mi zdjęcie ze star trek'a...ponarzekałeś i to wszytko? (jak tak to się cieszę)
Myślisz że jestem upośledzony ? Wiem że to troll. Chcę go tylko przekonać by zaprzestał tym żartom i dzielił się tymi informacjami w normalny sposób.
Nie wiedziałeś o tym dopóki ja i Belief ci tego nie powiedzieliśmy przyznaj się ;P
Na początku myślałem że to troll. Później że to eksperyment społeczny który sprawdza komunikację ludzi z innych narodowości. Później że to idiota. A teraz że to po prostu żarcik.
myślałem tak dla tego że nikt go nie krytykował że i wszyscy pisali z nim jak gdyby nigdy nic więc myślałem że to może na serio ktoś za granicy....ale w podróż w czasie nie uwierzyłem hahah
[TRANSLATING TO POLISH LANGUAGE]
W takim razie masz zagwozdkę na najbliższe dni :)
Jako iż jestem Gandalfem i mam ok. 10 000 lat powinieneś mnie znac, jeśli robi ci problem rozmowa po polsku możemy przełączyc się na Angielski bo zapewne elfickiego, staro krasloudzkiego, krasnoludzkiego nie znasz. Jako mędrzec powinienem wiedziec o tobie w historii CIA a jakoś ciebie nie kojarzę panie vespermango.Czy moge otrzymac legitymacje okazującą CIA? Twoja tajna misja nie jest tajna a za zadanie ma nabrac nie kumatych ludzi. Dlaczego 2015 ? Bo będziesz żartował póki nie minie premiera hobbita czyli ok. 2015. Twój plan jest rozgryziony. I naprawdę jak wolisz gadac po Angielsku proszę, jako patriota nie mogę znieśc ranienia naszego pięknego języku ;)
No i na koniec FACEPALM x1000000000
Edytor posiada możliwość szybkiej nauki na podstawie analizy treści postów współrozmówców.
Ta formułka jest widoczna przez program tłumaczeniowy.
Korzystam z konta zaprzyjaźnionego Polaka. Postanowił dać mi dostęp do tego konta, abym spoilerował jego rodakom. Tamte wypowiedzi są jego autorstwa.
Wiesz, fajny żart ale nie spal go i już przestań. Już każdy wie że to troll więc po prostu zachowuj się normalnie i tyle. Napisz to był troll i uśmieszek i będzie śmiesznie. Bo powoli to robi się nudne.
Czekaj już sprawdzam....zginie...wraz z kilim....zginą wspólnie w walce przeciw orkom.
Jeśli naprawdę dostałeś się do hipersześcianu, nieźle musiało Ci łeb poturbować przy wchodzeniu do czarnej dziury.
Zgadza się :)
ps. Pisałem już kiedyś z tobą i od strony takiego żartownisia Cię nie znałem. Dogre że jesteś tutaj z nami.
W Twojej opinii może tak, nie mniej został bardzo pozytywnie oceniony przez widownię.
Nie zamknęli mnie tylko sam pozwoliłem się wciągnąć grawitacji. A nie mogę wyjść ze względu na nieskończenie wielką grawitację osobliwości.
Przestrzeń wewnątrz osobliwości jest złożona z połączonych ze sobą takich tesseraktów:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tesseract#mediaviewer/File:Schlegel_wireframe_8-cel l.png
Ja siedzę w tym mniejszym sześcianie. Ma struny zamiast ścian, szaro-brązowo-ciemne, przez nie mogę patrzeć na wszystkie miejsca w czasie i przestrzeni do stycznia 2015, ale nie mogę ingerować w wydarzenia. Ten większy sześcian to świat.
Pięknie zostało to odwzorowane w filmie Interstellar.
Ile ci zapłacili goście od Interstellera za promocje w Przeszłości?
EDIT:
CHWILA! Napisałeś że możesz patrzeć na wszystkie wydarzenia do STYCZNIA 2015 a Avengers Age of Ultron ma premierę dopiero w Maju! (Tam też pisałeś że możesz pospoilerować)
Nie będę ukrywał, Kip Thorne jest moim współpracownikiem. Żeby przystąpić do jego eksperymentu musiałem podpisać lojalkę, że będę promował film Interstellar na tym forum, którego jest producentem oraz, że przekażę możliwie najdokładniejszą relację z wyglądu tunelu czasoprzestrzennego, czarnej dziury i hipersześcianu. W zamian mogę do woli obstawiać zakłady bukmacherskie. Sprawdzenie wyników to tylko kwestia przemieszczenia się pomiędzy hipersześcianami, a przekazanie informacji zaprzyjaźnionym osobom to tylko kwestia ingerencji w grawitację umówionego miejsca.