PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249769
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Witajcie. Ja przybywam z roku 2015 i chętnie podzielić się z Wami informacje na temat film "Hobbit:
Bitwa Pięć Armii". Wy zadać mi pytanie, ja chętnie odpowiadać.

ocenił(a) film na 5

Stary! Podaj mi jakieś sprawdzone typy u bukmachera na 17.11.2014 bo będę się wybierał. Pozdro dla całego CIA :D

użytkownik usunięty
Pallado

[TRANSLATING TO POLISH LANGUAGE]
Potwierdzi się wygrana PiSu.

użytkownik usunięty
Mmesek

Będę mógł spoilerować dwa miesiące przed premierą, bo mam dostęp do dwóch miesięcy naprzód. Czyli w marcu.
Napisałem to też na stronie Star Wars, którego premiera jest w grudniu. Będę mógł spoilerować w październiku.

Czyli jesteś z Teraźniejszości? Najpierw piszesz że z Przyszłości, z 2015 i cofnąłeś się z czasie
Teraz piszesz że możesz spoglądać tylko 2 miesiące naprzód mimo iż jesteś z przyszłości

użytkownik usunięty
Mmesek

Trudno to określić. Dobrze wytłumaczone jest to w Interstellar.
Mogę przemieszczać się w hipersześcianach pomiędzy początkiem świata - chyba, nigdy tam nie byłem, bo to kawał drogi - a styczniem 2015. Za miesiąc będę mógł dolecieć do lutego 2015 itd.
Mogę ingerować w grawitację 16 listopada 2014, jutro będzie to 17 listopada 2014 itd.

No to leć, na Początek świata i jeszcze dalej! A potem wróć i zdaj raport

użytkownik usunięty
Mmesek

Spoko.

Skoro odpisałeś to znaczy że nadal jesteś, więc skoro idziesz/skaczesz/wegetujesz czy co tam robisz by iśc w tył to nie powinieneś móc się z nami kontaktować

użytkownik usunięty
Mmesek

Komunikuję się poprzez mojego robota TARSa.

Z tego co wiem w Próżni(?) Cz czymś tam co jest w kosmosie fale(słońce np.) idą 7 min, wiec wiadomość od ciebie powinna dojść po 14min, wiec zakładając że jesteś w odległości podobnej do Słońce -> Ziemia. A skoro zamkneli cię w Tesseracie powinieneś być jeszcze dalej bo jak wcześniej wspomniałeś jest on gdzies w okkolicy Czarnej dziury
Więc wiadomości powinny docierać do Ziemii po jeszcze dłuższym okresie czasu, a szczególnie do Internetu (+1min bo trzeba doliczyć koszt operatora)

użytkownik usunięty
Mmesek

Normalnie, cofam się kwadrans w czasie i piszę wiadomość, potem wracam i czekam na Waszą odpowiedź, którą zapewne już piszecie.

w t4*1m r4z13 t3g0 n13 m4sz prawa zr0zum13ć
(Tam na dole nie odszyfrowujesz)
A swoja drogą, ile ci zostało pkt hp w tym tesseracie?

użytkownik usunięty
Mmesek

Czy mógłbyś wytłumaczyć co znaczy "w t4*1m r4z13 t3g0 n13 m4sz prawa zr0zum13ć"? Nie ma pasującego wyrazu w słowniku.
Tam na dole występuje ten sam problem. Jeśli chcecie obejść zabezpieczenia anty-wulgaryzmowe, stawiajcie spację lub kropkę w środku wyrazu.
Mam 80 HP, trochę mnie poturbowało przy wciąganiu mnie do czarnej dziury.

Il3 ci z4bi3ra HP na godzin3?
Tu, ani wyżej nie ma żadnych wulgaryzmów ;D Masz wadliwy system widocznie, większość programów/Maszyn potrafi odszyfrować niektóre znaczenia :D

użytkownik usunięty
Mmesek

Czy mógłbyś wytłumaczyć co znaczy "Il3 ci z4bi3ra HP na godzin3?"? Nie ma pasującego wyrazu w słowniku.
Widocznie tak.

ocenił(a) film na 10

bzzyt.. bzzyt ... witam , także być z przyszłość i wiedzieć pewien ciekawy koncept a konkretnie rola saurona być o wiele większa niż w pustkowiu smauga oraz walczyć widowiskowo z kimś z rady ale nie zdradzić kto to być , wy musieć teraz domyślać tego a ja już znikać bzzyt.. bzzyt ...

ocenił(a) film na 6

Takie g*wno, a tyle postów... Masakra.

użytkownik usunięty
N3ro

Czy mógłbyś wytłumaczyć co znaczy "g*wno"? Nie ma pasującego wyrazu w słowniku.

Czy scena z grupowym sex Gandalf Galadriela i Nazgulle jest w edycji kinowej czy w rozszerzonej

użytkownik usunięty
Gandalf_Szary_2

Ani w tej, ani w tej.

szkoda :/ czyli film będzie klasową klapą