http://www.theonering.net/torwp/2014/06/25/90481-spy-says-peter-jackson-has-appr oved-the-next-
hobbit-trailer/
Oby :) Może hobbit będzie drugim filmem po Interstellar, który nie będzie musiał mieć trailera najszybciej początkiem lipca.
Kto wie co nam los przyniesie choć wątpię teraz prawdopodobnie wypuszczą zwiastun igrzysk śmierci i strzelam że zaraz zobaczymy zwiastun Hobbita dla mnie 4-10 lipiec realnie choć kamil może mieć rację że będzie koniec lipca , cóż przekonamy się
acha to żle zrozumiałem chyba chodziło ci o Interstellar a nie wiem grunt że Jackson przestał milczeć
Ja obstawiam 1 lipca, bo:
- poczatek letniego sezonu
- 2 zwiastun do Pustkowia też był 1 tyle ze października (chyba)
- jest to wtorek, a zwiastuny często są we wtorki, przy Hobbicie 2 też tak było
dobra nawet 100 złotych tylko musimy się gdzieś realnie spotkać chyba polecę ci kurierem i będzie git
To było by wprost genialne ale na premierze transformersów ma wyjść zwiastun Igrzysk śmierci czy to prawda nie wiem ale jeśli tak , to zwiastun Hobbita zobaczymy może w sobotę no ile to ocenianie może trwać a jeśli jutro te genialnie by było
Od dłuższego czasu jestem przekonany że będzie w sobotę 28 czerwca (akurat w urodzinki) ;-)
przypomnę tylko że dziś zostało pół roku do Hobbita i jackson zatwierdził trailer nie sądzę aby był to zbieg okoliczności coś w tym jest więc teraz na bank się zbliża
ach no tak faktycznie pół roku było chyba 17 czerwiec no to teraz jest u nas pół roku , tak czy siak idealnie że już koniec milczenia
Zbliża to on się już od dobrego miesiąca. Miejmy nadzieję, że to juz jego ostateczna zapowiedź ;-)
Oby ten szpieg się nie mylił. Nie mogę się doczekać! :)
Chyba zareaguję jak te dziewczyny z Happy Hobbit. 00
;)
Widzieliście pewnie ten filmik -odpowiedź "Happy elves"
http ://www.youtube. com/watch?v=qQ1LCvs8Xcc&feature=kp
Co Ty nie powiesz? :P Nie, przed premierą filmu nie dadzą żadnego zwiastuna.. Co tu było do potwierdzania ? Zwiastun pewnie pojawi się w ciągu najbliższych 3 tygodni.
a gdzie ja napisałem że ma się pojawić przed premierą jakiegoś filmu trailer jest zatwierdzony możliwe że jutro będzie zwiastun Kosogłos część 1 a we wtorek 1 lipiec zwiastun Hobbita :) z pustkowia trailer był we wtorek więc , możliwe że ujrzymy go do 3 tygodni w jakiś wtorek
Nie zrozumiałeś o co mi chodziło, ale ok :P Trailer się pojawi niedlugo i tyle. 3 tygodnie max :)
Nie nie wiem o co chodzi? gdzie tu widzisz prowokację? i jak chodzi ci o rozmowę pod newsem z filmami Marvela to może tam odpowiadaj,a nie tu przenosisz sprawę.I co do moich ocen to nie bój się,u mnie filmy Marvela jak i DC mają podobne oceny:8 albo 9(najwyższe to X-Meni,Avengersi,Iron-Many i Winter Soldier)