PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249734
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Mam nadzieje ze smaug pokaze swoja potege przed smiercia. Czesto sie zdarza ze czarne charaktery
gina jak cioty. Jak zginie od tej strzaly to wyjde

ocenił(a) film na 1
flock

Power Rangersy go zabiją, zobaczysz ;)

DerdziuV2

To zostane

ocenił(a) film na 8
flock

Zabije go Tyranozaur z różowym Rangerem :D

użytkownik usunięty
flock

Zabije go całą drużyna Avengers .

ocenił(a) film na 1
flock

Jest nadzieja że Spider man się pojawi, i to on zgładzi Smauga ;)

flock

No co ty powiesz :)

flock

To lepiej w ogóle nie idź bo tego to raczej Jackson nie zmieni, a jak zmieni to będzie...sami wiecie.

flock

Klocuch12 kiedyś gadał, że Golluma wyrzucą z katapulty i on nożem go zadźga... czy jakoś tak.

hr_dooku

Hehe ale jestescie smieszni mam pelne gacie

ocenił(a) film na 3
flock

Wiesz słyszałem że go Legolas zabije wystrzeli czarną strzałę z łuku i zabije smoka.

ocenił(a) film na 1
callofdutyblackops

Legolas, Power rangers, spider man, gollum, bard..jest sporo kandydatów do zabicia smauga ;)

ocenił(a) film na 3
DerdziuV2

Najbardziej to Legolas wystrzeli Golluma Szarego Pawer rangera z innymi rangerami którzy będę trzymać barda gollum będzie trzymał sztylet i czarną strzałę a potem gollum poleci pod Erebor i odbierze Bilbowi Pierścień i wyruszy do Mordoru by się wrzucić w ogień Góry Przeznaczenia :)

callofdutyblackops

A moze zabije go sauron kiedy gardenlia przejmie nad nim kontrole by uratowac gandaelfa

ocenił(a) film na 3
flock

Wszystko jest opcjonalne tak jak pisał powyżej wujcio sauron też się przyłączy jako przydupas :)

flock

Nie zabije go Dolores Umbridge za rozsiewanie kłamstw o powrocie Voldemorta a następnie Aragog przyleci na Rogogonie i po smaugu

ocenił(a) film na 9
LobeliaSakvil

Ja zabiję Smauga w 3 części, to macie pewne. XD

flock

Zabiję go Jeż Sebastian!