"Nie czytaj jego postów.Nie warto "Ogarnij się młody człowieku ja pisze to co myślę. Nie wtrącaj się.
Akurat jedynych postów, których nie warto czytać to twoje. Są złośliwe, zaczepne i chamskie. Rzadko kiedy jest w nich coś wartościowego, a o argumentach to można pomarzyć. W dodatku jesteś osobą bez elementarnych zasad dobrego wychowania. Nie szanujesz nikogo ani niczego. Nie wiesz co to jest dyskusja, bo twoje zawsze musi być na wierzchu. A jedyna riposta na jaką cie stać to "pogadaj sobie", "troll", "do widzenia" albo "aha". Śmiesz upominać innych, że zakładają durnowate tematy po czym lecisz założyć jeszcze głupszy od ich. W temacie w którym ludzie sobie obstawiają daty wypuszczenia trailera obrażasz człowieka bo śmiał obstawić inny miesiąc. Ty powinieneś żyć sam a nie wśród ludzi.
Chyba jego odp. na twój komentarz zdradza nam, iż nie był to dla niego komplement.
A czemu to ? Sam stworzyłeś temat gdzie "obstawialiśmy", teraz użytkownik też "obstawia" datę i czy to jest złe? Nie wydaje mi się.
Jakie bzdury? Napisał, że w listopadzie... ma do tego prawo, ja napisałam np. przykładowo, że ogólnie w październiku i co też bzdury wygaduję? Spójrz na to realistycznie, w zeszłym roku w lipcu/sierpniu mieliśmy już TV spoty a w tym roku? - "zwiastun-zwiastuna" a mamy już wrzesień idąc tą drogą "opóźnień" powoli można zastanawiać się nad tym czy faktycznie listopad nie jest bardziej prawdopodobny.
On to napisał specjalnie i jeszcze wmawia mi, ze wie lepiej niż Jackosn. No bez jaj. I jakie spoty były w lipcu? Spoty są od listopada. Te skróty trailerów to nie spoty.
A wiesz, że specjalnie? Parę osób też obstawiało listopad z tego co pamiętam w twoim temacie albo końcówkę października / przełom z listopadem.
Nie pamiętam Ci teraz co to było, czy scenki, czy zwiastuny spotów czy zwiastun zwiastuna - sytuacja jest taka, że w zeszłym roku w tym czasie mieliśmy więcej materiałów promocyjnych niż na chwilę obecną.
Wątpię, żeby było wiecej przy Pustkowiu. Przy Podróży na pewno, bo o filmie już głosno było w 2011 roku.
Ale ja nie porównuje więcej/mniej materiału względem Podróż-Pustkowie, tylko porównuje fakt, że w tym czasie / w tej porze roku jeżeli chodzi o NP i Pustkowie mieliśmy już jakiekolwiek materiały promocyjne - (plakaty, zwiastun, tvspot, videoblog) - Mamy październik i jeżeli chodzi o Bitwę, mamy banner/plakaty/i "zwiastun-zwiastuna" - idąc tą drogą obstawianie, że zwiastun pojawi się na przełomie październik-listopad (bądź początek listopada) wcale nie jest taki głupi!
Zaczęły się pojawiać od 1 października ok fakt jest wrzesień ale październik lada moment. Zobaczymy ale na razie nic się nie rusza a pamiętając słowa PJ o zwiastunie "oficjalnym" to w tym momencie mamy obstawiania w ciemno. Październik jest równie dobry jak listopad. Jeżeli wg. ciebie to była prowokacja to trzeba było się zapytać co autor komentarza ma na myśli a nie zakładać "coś" z góry. Bo jeżeli serio obstawia listopad to ja nic dziwnego w tym nie widzę.
Ja widze w jego obstawianiu prowokacje i mam do tego prawo, skoro ten użytkownik sugeruje, ze jest mądrzejszy od Jacksona i wie lepiej. Mniejsza o to.
Co do materiałów - zauwaz, ze od lipca mamy ich naprawde sporo. Zaczęło się od kilku zdjęć z Bardem i Thranduilem, potem przyszedł czas na plakat z Bardem i ze Smaugiem, potem mieliśmy trailer i oficjalny plakat z Bilbem... Teraz jeszcze wyszło sporo zdjeć z planu i już chyba ze 3 artykuły do gazet, gdzie też co nieco sie dowiedzieliśmy, chociazby potwierdzono pojawienie sie trollów i róznych istot służacych orkom. Zobaczyliśmy tez okładki nowych przewodników.
Lada moment będzie pełny oficjalny trailer, potem może jakiś videoblog. Przed premiera na pewno wyjdzie sporo plakatów dla każdego bohatera z osobna, zacznie pojawiać się kilkanascie spotów, gdzie będziemy mieć mase nowych scen jak zawsze. A potem sam film :D
A przed filmem jeszcze na pewno wyjdzie kilkunasto minutowy materiał specjalny i videoblog poświęcony postprodukcji :D Najlepsze przed nami.
Oj, koleżko powoli sięgasz już dna... Ogarnij się w końcu, bo już czasem z takimi bredniami wyjeżdżasz, że człowiek nie wie czy się śmiać, czy płakać... Mam tylko jedno do przekazania: Nie jesteś królem tego forum, więc przestań się zachowywać jakbyś nim był! Proponuję dwumiesięczny urlop od filmweba. Wyjdzie to na dobre tobie i wszystkim innym użytkownikom. Pozdrawiam serdecznie.
"Proponuję dwumiesięczny urlop od filmweba. Wyjdzie to na dobre tobie i wszystkim innym użytkownikom"
dobre
Nie no spoko każdy obstawia jaką datę chcę. Zobaczymy jak będzie! jeśli faktycznie pojawi się w październiku, to za półtora tygodnia powinno być jakieś info.
Po pierwsze to Jackson zawsze może zmienić decyzje a po drugie w tym temacie ludzie obstawiają dany dzień wypuszczenia zwiastuna więc nie rozumiem czemu krytykujesz czyjeś przypuszczenia?
Ja tez krytykuje, ale to dlatego, ze niemożliwe jest, by oficjalny trailer wypuszczono 6 czy 7 listopada, na miesiac przed premierą.
Oj, różne, ale trailer na miesiac przed premierą nie będzie, chyba ze trzeci. Tym bardziej, ze Jackosn już coś powiedział w tej sprawie.
Zobaczymy jak to wszystko będzie. Wiadome jest na razie tyle, że będzie zwiastun a już kiedy to mało ważne :D