PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 424799
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

5/10

ocenił(a) film na 5

za brak aragorna, legolasa gimliego i boromira

ocenił(a) film na 5
calays

Ok więc cytując klasy: "100 lat później - Hobbit to najlepszy film wszechczasów":D

ocenił(a) film na 9
straightlines

No z tym szpitalem psychiatrycznym bym nie przesadzał, bo jak zdążyłem zaobserwować to ten "kamilxxx09" to tylko zwykły psychofan, który próbuje wpłynąć na innych zmianą oceny, przekonać wszystkich do swej racji itd. Na Filmwebie takich ludzi jest bardzo dużo, kilku na każdy film/serial/aktora/aktorkę/grę :D

ocenił(a) film na 5
KUNOvonLICHTENSTEIN

Ja bym go szybko wyleczył z tego.

ocenił(a) film na 7
jan111to

Maciuś, ile razy Ci mówiłem że del piero pisze się przez jedno R!!!! i nie rób se jaj z ludzi bo większość wzięła na poważnie tą Twoją jajcarnie!

ocenił(a) film na 5
TheRock_

<uronił łzę> ależ mi przykro

ocenił(a) film na 5
jan111to

To Maciuś nie Janek? :D

ocenił(a) film na 5
jan111to

Jak zawsze cepie poprawiasz mi humor:) 1/10 za brak zidana van bastena i romario:)

ocenił(a) film na 10
jan111to

Ogólnie to jest świetny film i Ja dziekuje twórcom ze az zrobili z niego 3 części mimo iż nie zrobili tego z dobrej woli a dla kasy to jednak film jest kapitalny po 6 obejrzeniu można śmiało powiedzieć że przebije trylogie o frodo i innych...Tylko że tam tez ,,Druzyna pierscienia" była dla mnie najlepszą cześcią....czyli pierwsza cześć.Dwie wieze były troche nudne ze względu na ciagnacą sie bitwe w hełmowym jarze i te nudne wstawki z entami.A powrót króla jest jaki jest lepszy niż dwie wieze ale gorszy od pierwszej czesci.