A, rzeczywiście nie zwróciłam uwagi, że w temacie jest jest ,,obejrzenie''. Pisałam to mając na myśli, że trzeba : ,,obejrzeć władcę'', zawinił pośpiech. Ten epitet na końcu z twojej strony nie był potrzebny. Następnym razem ty się zastanów, co piszesz. Liczy się też treść, nie tylko forma. Przejęzyczenia się zdarzają.
Tak, ale zanim kogoś poprawisz, sprawdź czy sama napisałaś dobrze, bo najżałośniejsze jest to, gdy ktoś kogoś poprawia samemu popełniając błąd ;)
Po prostu chciałam wyjaśnić, że powinna być liczba pojedyncza, nie mnoga. I nie miałam zamiaru nikogo obrazić swoim komentarzem, a też mogłabym napisać, o kimś, że idiota, bo nie zna poprawnego tytułu. Ale nie napisałam, bo tak nie myślę. Każdemu zdarza się popełnić błąd, sądzę, że nawet tobie i nie chciałabyś być wtedy wyzwana od idioty.
Ok, skoro już tak się zagłębiamy w ten temat : epitet w znaczeniu wyzwisko, obrażliwe określenie. Epitet to nie tylko nazwa środka poetyckiego. Radzę troche wzbogacić słownictwo.
I nie chciałam tutaj nikogo obrazić. W sumie to nie wiem dlaczego napisałam ,, idioci ". Może po prostu napisałam swój komentarz, który powiedziałam w myślach? Nie wiem. Też nie lubię być obrażana w takich sytuacjach, więc przepraszam, bo jak ja zostaję tak przezwana, to też nie jest mi miło, a naprawdę nienawidzę się kłócić z kimś przez internet. A więc sorry ;)
Też nie lubię się kłócić, nie tylko przez internet. Chyba po prostu trochę nas poniosło i rozmowa nie skończyła się na czas. Ja też następnym razem ugryzę się..ee, ..w palce, hihi.
No, nie było tak ostro, jak to czasem na tym forum bywa. I potrafiłyśmy szybko się zgodzić.