Kili. Legolas był zbyt efekciarski i chyba już na zawsze będę pamiętał jego deskorolkę.
Ale tak naprawdę postacią numer jeden w całym filmowym Śródziemiu dla mnie jest Thorin. To w jaki sposób została wykreowana ta postać przerosła moje oczekiwania. Genialnie zagrana, znakomicie ucharakteryzowana, ogólnie świetnie "wymyślona" przez Jacksona. Niesamowicie magnetyczna postać. Jak dla mnie przebija Aragorna.
Nie wiem sama. Legolas podobal mi sie, gdy bylam mlodsza. Byl moja ul. postacia w wp od samego poczatku. Nie wiem na prawde, ktorego z nich wybrac. Chyba lubie lubie ich tak samo. Poza tym samej podoba mi sie strasznie Thorin :)
Kapitan ameryka . A tak na serio Legolas najprzystojniejszy facet w całym śródziemiu a szczególnie słodki jest w władcy .
Legolas. Ale ten z LOTR. Urzekł mnie swoją walecznością, oddaniem i lojalnością.
Legolas z Hobbita był tylko bladym tłem dla reszty. Zarozumiały i nic nie wnoszący... Mam wrazenie, że wprowadzony tylko dlatego, żeby przyciagnąc tych, którzy polubili do w WP.
Ty sie nim serio jeszcze przejmujesz... ?
NIGDY NIE SPOTKAŁAM SIE Z TYM ŻEBYŚ KOMUŚ ZABRANIAŁ SIE CIESZYĆ FILMEM.
Hmm lubie jak Kamilek po raz kolejny wychodzi na trolla ktorym ewidentnie jest:)
p.s. Tacy ludzie jak on mnie jednak denerwuja bo jak widzisz mamy ludzi o totalitarnych/ faszystowskich cechach w rzadzie i to nie jest dobre dla kraju