PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 424908
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż
ocenił(a) film na 3
kryszti

Jak dla mnie to nie nakręcił on żadnego dobrego filmu

ocenił(a) film na 3
ma3teo

No cóż nie masz racji, co tu dużo gadać

ocenił(a) film na 4
kryszti

Wielka szkoda, po genialnym WP wypada taki mocny średniak... o ile trailer był dobry w tym przypadku film jest średni. Już się boję co będzie z drugą częścią, która po trailerze zapowiada się KATASTROFALNIE!

ocenił(a) film na 3
ArghesS

Sorry ale Władca Pierścieni też moim zdaniem jest nieudany tak samo jak i Hobbit jak nie bardziej, szkoda że Jackson który miał taki niesamowity potencjał został wchłonięty przez komercyjną tandetę... hajsu zarobił ale stracił szacunek wielu ludzi

ocenił(a) film na 4
kryszti

WP gorsze od Hobbita? Poważnie?
Rozumiem, że może WP Ci się nie podobało, ale zdecydowanie widać, która z tych ekranizacji jest bardziej udana.

ocenił(a) film na 3
ArghesS

Zdecydowanie to obie trylogie są siebie warte, za dzieciaka czytałem książki nawet mi się podobały, nakręciłby inny reżyser to to może miałbym mniejszy problem ale przykro mi że P. Jackson tak się zmarnował zapewne w roku 90 nikt się nie spodziewał że obierze taki kierunek

ocenił(a) film na 5
kryszti

"zmarnował"? A co on takiego wcześniej nakręcił, że mial się marnować?

ocenił(a) film na 3
shamar

A czemu mam uświadamiać laików?

ocenił(a) film na 5
kryszti

Z takimi tekstami to do przedszkola.

ocenił(a) film na 3
shamar

Jakbyś znał temat to byś nie pytał, aż tak w robocie mi się nie nudzi by takie rzeczy tłumaczyć...

ocenił(a) film na 5
kryszti

To nie było pytanie.
Bzdury piszesz wyżej to byłem ciekawy czy napisesz cos jeszcze głupszego

ocenił(a) film na 3
shamar

OK widzę że jesteś trollem który udaje kogoś tępego jak Butthead, tak więc to mój ostatni post. Zadałeś pytanie, czy tego chcesz czy nie znak zapytania o tym świadczy. Tak więc j*bać idiotów

kryszti

zgadzam sie, mógł zrobić to o wiele lepiej, a poleciał na poziomie Battelship

guga_buzka

Najpierw zobacz film, a potem się wypowiadaj.

kamilxxx09

ty zobacz film i nie pier*ol

guga_buzka

Uważaj na słowa, buraku.

kamilxxx09

nie pisz tu gnoju

ocenił(a) film na 7
kryszti

WP też nie jest najlepsza. Pierwsza część jest na poziomie tego Hobbita. Dopiero w drugiej jest trochę bitwy. Trzecia wypada najlepiej poziomem może więc i trzecia część hobbita będzie na poziomie Powrotu Króla.

ocenił(a) film na 3
brzytew

Ja nie mówię że WP jest dobre, każdy ogarnięty wie o jakim genialnym filmie Jacksona mówię po którym zaczęła się jego tendencja spadkowa