Wielka szkoda, po genialnym WP wypada taki mocny średniak... o ile trailer był dobry w tym przypadku film jest średni. Już się boję co będzie z drugą częścią, która po trailerze zapowiada się KATASTROFALNIE!
Sorry ale Władca Pierścieni też moim zdaniem jest nieudany tak samo jak i Hobbit jak nie bardziej, szkoda że Jackson który miał taki niesamowity potencjał został wchłonięty przez komercyjną tandetę... hajsu zarobił ale stracił szacunek wielu ludzi
WP gorsze od Hobbita? Poważnie?
Rozumiem, że może WP Ci się nie podobało, ale zdecydowanie widać, która z tych ekranizacji jest bardziej udana.
Zdecydowanie to obie trylogie są siebie warte, za dzieciaka czytałem książki nawet mi się podobały, nakręciłby inny reżyser to to może miałbym mniejszy problem ale przykro mi że P. Jackson tak się zmarnował zapewne w roku 90 nikt się nie spodziewał że obierze taki kierunek
Jakbyś znał temat to byś nie pytał, aż tak w robocie mi się nie nudzi by takie rzeczy tłumaczyć...
To nie było pytanie.
Bzdury piszesz wyżej to byłem ciekawy czy napisesz cos jeszcze głupszego
OK widzę że jesteś trollem który udaje kogoś tępego jak Butthead, tak więc to mój ostatni post. Zadałeś pytanie, czy tego chcesz czy nie znak zapytania o tym świadczy. Tak więc j*bać idiotów
WP też nie jest najlepsza. Pierwsza część jest na poziomie tego Hobbita. Dopiero w drugiej jest trochę bitwy. Trzecia wypada najlepiej poziomem może więc i trzecia część hobbita będzie na poziomie Powrotu Króla.