Moim zdaniem film zasługuje na bardzo dobra ocene, lepszą niż ma obecnie.
Nie wiem skad Twoje zdanie . Mało sie rozpisałeś ! tak jakbyś wszedł tylko zhejtowac film i wyjść .
Oglądałem wiele filmów z 2012-2013 roku. I moim zdaniem ZADEN nie dorównuje Hobbitowi.
Jeśli jakiś jednak jest proszę podaj tytuł. Chętnie obejrzę.
Wenus w futrze, Śnieżka, Imagine, Polowanie, Hitchcock, Les Mis, Django, Miłość, Obława, 7 psychopatów.
Dalej?
Sniezke ogladalem , polowanie , hitchock, django, 7 psychopatow - ogladałem
Moim zdaniem nie dorównuja Hobbitowi. Ale kazdy ma inne zdanie
Dokładnie Hobbit jest lepszy. Niby Śnieżka jest lepsza :DDD, to tylko ludzka psychika. Oczekiwania do filmu były bardzo wielkie i każdy spodziewał się arcydzieła, którym nie jest, ale fajny tak.
Kolejny ktory sypie arcydzielami... Co to wogole jest arcydzielo? Skonczcie biadolic o arcydzielach, skoro Wladca Pierscieni moze miec miano arcydziela, to Hobbit jak najbardziej tez. No chyba ze wychodzimy z zalozenia ze arcydzielem moze byc tylko stary film.
Tak, serio Śnieżka. To wspaniała nadzieja na to, że jednak jeszcze są ludzie, dla których w kinie liczy się fabuła i klimat, a nie orgia efektów specjalnych.
efekty- zgadzam się zdecydowanie przesadzone, na szczęście w porównaniu do pierwszej części fabułą jest bardziej płynna i nioe ma przestojów, cały czas coś sie dzieje
2012/2013 - Holy Motors, Argo, Flight, Django, Shame, the Girl with the Tatoo, Silver Linings Playbook, Gravity, Prisoners, Wolf of Wallstreet, Zero Dark Thirty... mam dalej wymieniać?
W I części też był smok, na końcu ;D Ale pierwsza część była strasznie nudna i denna, wszystkie sceny były na siłę przedłużane.A druga? Druga zachwyca od początku do końca, niesamowicie wciąga, nie ma żadnej przeciąganej sceny. No i za smoka też wielki plus :D
Też mi się druga bardziej podoba, ale ze smoczkiem przesadzili :CCC jak mogli go w złocie utopić, to jest znęcanie się nad zwierzętami. On ma taki fajny pysio i ząbki.
Jak już poleciał to tak, ale jak myślałam, że zginie to zaczęłam narzekać na sali. Przecież on jest taki fajny, szkoda, że go zabiją. Chciałam bym spotkać takiego smoczka.
Zachwyca tandetnym romansem, przesytem efektów I nawalanką do znużenia...no nieźle:)
Nie o to mi chodziło:) Jak można twierdziź, że jedynka była cała do kitu a dwójka bez skazy? To dla mnie jest nieracjonalne. Obie części mają wady. Obie też mają zalety:)
Od polskiej premiery obserwujesz ocenę drugiej części Hobbita i wzbijasz gorliwe modły ku wyższemu bytowi, aby spadła chociaż o jedną dziesiątą oceny całościowej? Nie traktuj tego obraźliwie, ale to jest naprawdę komiczne, jeżeli sobie to wyobrazimy.
dzień wcześniej wszedłem na forum i zobaczyłem ocenę 7,9 uznałem że jest za wysoka, no ale co zrobić. następnego dnia weszłem znowu i była ocena 7,8 :) tak to było:D
Macie tutaj dogłębną recenzje najnowszego naszego rodaka Hobbita-genialna uwzględniająca każde aspekty
http://www.youtube.com/watch?v=NvwVMha57K8
Ja pierdziele jak smutnym czlowikiem trzeba byc zeby czychac az spadnie ocena jakiemus filmowi.... Nie podoba sie? To daj swoja ocene, swiata nie zmienisz i kazdy oceni film tak jak bedzie uwazal.
A czym się różni ten co się cieszy jak idzie ocena w górę od założyciela tematu?
Wiesz ja spotkałem sporo trolli którzy dają 10 bo np: zanim oglądnę już wiem, że to arcydzieło (np. Kamilek), bo inni zaniżają więc dam 10, bo nie ma innej opcji skoro to Hobbit...i sztandarowe..BO TAK.:)
Hobbit wg. mnie utrzymal klase Wladcy Pierscieni, i chocby dlatego zasluguje na dobra ocene. Nie jestem jakims wielkim fanem tej produkcji, ale troszeczke nie rozumiem ludzi ktorzy hejtuja wszystko co mainstreamowe, i najlepsze sa filmy ktore powstaly 60 lat temu i ktorych nikt nigdy nie widzial.
zgazda się, jest rózne podejście, ale Hobbit dla mnie nie utrzymał poziomu LOtra i mam nadzieję, że mogę to napisać...przy tym szanuję zdanie innych
A skad ja mam to wiedzieć czemu nie utrzymal? hehe To nie jest pytanie do mnie:)
Jak to nie jest pytanie do Ciebie, wedlug Ciebie nie utrzymal, bo wedlug wiekszosci utrzymal wiec czemu nie utrzymal? :]