PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 424833
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Trylogia

ocenił(a) film na 7

Poczekam aż wyjdzie cała trylogia i wtedy obejrzę. Dzięki takiej opcji można uzyskać lepsze
porównanie i lepiej zagłębić się w historii.

DeGreZet

Możesz nie dożyć... a tak, to przynajmniej zaliczysz pierwszą i jak się uda - drugą część trylogii Hobbita. :)

ocenił(a) film na 7
Mithrill

Dzięki, że mi dobrze życzysz. lol

ocenił(a) film na 5
DeGreZet

I z czego się śmiejesz?

ocenił(a) film na 7
straightlines

Z ciebie trollu.

ocenił(a) film na 5
DeGreZet

Widzę, że roztropnością nie grzeszysz. Kolejny tfardziel internetowy buhahahah

ocenił(a) film na 7
straightlines

No chyba twoja mama.

ocenił(a) film na 5
DeGreZet

Brawo kretynie jeśli używasz tekstow o kogoś rodzicach....

ocenił(a) film na 7
straightlines

Ómyj łokieć noobie.

ocenił(a) film na 5
DeGreZet

Weź zanim odezwiesz się kolejny raz to naucz się swojego języka ojczystego ograniczony człowieczku.

ocenił(a) film na 7
straightlines

Weś wyjdź bo pszegrałeś z mnom na argumenty kmiocie...

ocenił(a) film na 5
DeGreZet

z mnom?? kolejny internetowy twardziel szczeka tylko przed monitorem a tu jeszcze jakis piesek pawlix mu poslusznie ujada

straightlines

Taki cwany jestes? Moge się załozyc, ze gdyby doszło między wami do spotkania, uciekałbys gdzie pieprz rosnie.

straightlines

Stać cie tylko na siłę fizyczną trollu? Na forum już wymiekasz?

ocenił(a) film na 5
DeGreZet

Na początku frajerze netowy trollu ogarnij swój język ojczysty a później dopiero naucz się szczekać.

ocenił(a) film na 7
straightlines

Płacz bo po mojej stronie ktoś się opowiedział, a po twojej nikt nie chce stanąć bo jesteś trollem. :)

ocenił(a) film na 5
DeGreZet

Kamil się opowiedział hahaha. Kamilek to największy troll tego forum. Tutaj raz po raz ktoś mu wypomina trollowanie. Rzeczywiście masz z czego być dumnym:) Nie mam powodu do płaczu, ja umiem swój język. Pozdrawiam trolle dwa.

ocenił(a) film na 7
straightlines

hyba ty

straightlines

Ale jemu chodziło o mnię ty bęcwale... A nawet jakby Kamil był trollem to jest więcej wart nikt.
Przykre, że każdego kto jest przeciwko tobie nazywasz trollem (nawiasem mówiąc nie ma nikogo kto byłby z tobą, więc nie ma również porównania).
Po za tym degre zna nasz język - wystarczy tylko wejść na jego profil i poczytać opisy ocen filmów.
Specjalnie dla ciebie zniża się do twojego poziomu i udaje idiotę pisząc jezykiem internetowym... W internecie pisze się specjalnie z rażącymi błędami ortograficznymi, żeby tacy kretyni jak ty mogli robić z siebie debili poprawiając je.
Nie wiem o co ci biega koleś... Lubisz się kłócić z innymi? Brak znajomych w życiu (sądzę tak po twoim charakterze upierdliwego dzieciaka - takich to nikt nie lubi ;\) powoduje, ze musisz się wyżywać w internecie? Sam zacząłeś debilnym komentarzem a Degre po prostu cie zniszczył zlewając każdą twoją wypowiedź. Robił sobie z ciebie jaja pisząc komentarze bez sensu i pewnie teraz się z ciebie śmieje (podobnie jak każdy, który ogląda ten temat) bo kipi z ciebie złość. heh
Teraz możesz już sobie pójść bo przegrałeś dzisiejsze internety. Jako nagrodę pocieszenia możesz sobie zabrać bul i śmierdź.

ocenił(a) film na 5
Pawlix

Już się naszczekałeś? Jeszcze nie? Tyle Ci zostaje, obrażać ludzi w internecie twardzielu:)

ocenił(a) film na 7
straightlines

Haha, co za typ...
Sam bez przerwy mnie obrażasz, a teraz płaczesz bo ktoś cie słusznie zgnoił dzieciaczku. Nie potrafisz żyć z ludźmi, więc nie polecam ci zakładać kont na portalach społecznościowych i udzielać się na forum.

ocenił(a) film na 5
DeGreZet

Weź się gówniarzu wypłacz, że ktoś Ci słusznie nagadał bo trollem jesteś i zostaniesz. Bez odbioru patałachu.

ocenił(a) film na 7
straightlines

ómyj se mame

straightlines

Hahaha, rozwaliłeś mnie! :D
Brawo DeGreZet, tak powinno się rozmawiać z takimi trollami jak ten gość. Pjjjjjjona! :)

DeGreZet

Dobre. Po straightlinesie możesz jechac. On jest największym idiota tego forum.

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

To wszyscy w takim razie mogą jechać po Tobie bo ty jesteś największym idiotą całęgo filmwebu.

straightlines

Kontratak na poziomie przedszkola: "Ty jestes głupi" - "A nie bo ty".