byłem w kinie z mamą i tatą .mnie i mamie bardzo się spodobał bo można się było przestraszyć i było dużo scen śmiechu dobra gra aktorska,wiele scen akcji itd..Tacie się nie spodobał bo jak powiedział,,nie było ludzi" przecież czytał mi książkę jak byłem mały to powinien wiedzieć że ludzie będą w następnej części,oraz nie uważam za stosowne przez 1 mankament mówić,,nie spodobał mi się" ogólnie wracając reżyser dopiął swego mam nadzieję że następne części też będą takie epickie,nie spodobało mi się jednak parę scen jak np.scena z zagadkami więc zaraz obniżę do 9.
niestety moja wypowiedź jest mocno uszczuplona bo długo spędziłem edytując tak by można było opub na filmwebie
sorka nie odpowiadałem bo mi się limit wyczerpał mam to na płytce i trochę mi się myli w kinie jak byłem to ta scena była ciekawa jak było to napięcie że niczego nie wiedziałem poza tym że nikt nie zginie w tej części a na płytce tak się dłużyła.....a gadka w rivendell z tym mieczem to ciekawa była też w kinie a tak to się zrobiła gadka polityczna mogli powiedzieć co najważniejsze szybko.a gadkę w rivendell w 1 lotrze właściwie pominęli