O ile "Władca Pierścieni" mi się podobał, tak "Hobbit" wynudził mnie na śmierć. ;/ W połowie zasnęłam i po przebudzeniu na siłę go dokończyłam. Zero fabuły - cały czas tylko idą przez te góry i skały i walczą ze wszystkimi na miecze... ;/ Tytułowa postać Hobbita - nijaka i mdła. Jestem zawiedziona. 3/10
Lubię książki Tolkiena mimo to również uważam że nuda! Ale tak to jest jak się na siłę robi 3 części, wg tej logiki władca pierścieni powinien być w 9 odcinkach......
Zwykły skok na kasę, przegadane i nudne.
Też się zawiodłem. Nuda, krasnale zamiast krasnoludów, nuda, wędrówka, jakieś słabe walki. No i jeszcze nuda ;) Bez porównania do trylogii.
hahahhhhah a czego wy się spodziewaliście znów wielkich bitew tylko na tym ma polegać dobre kino proszę was nie wiecie co jest w książce hobbit ?? :D to film o przygodzie o tym jak Bilbo wszedł w posiadanie pierścienia jak to wszystko się zaczęło o tym jak bohaterowie z władcy pierścieni zostali przyjaciółmi naprawdę jesteście troszkę ograniczeni bez obrazy dla mnie film trzymał klimat trylogii i był bardzo dobry pozdro :D
Ograniczony to jest Twój komentarz. To, że ktoś ma inne zdanie niż Ty to nie znaczy, że musisz ich nazywać ograniczonymi. Poza tym używaj przecinków, kropek, wielkiej litery na początku zdania. Odpowiadając dalej na Twoje pytanie - tak, wiem co jest w książce. Tu nie chodzi o wielkie bitwy, bo nawet mała potyczka może być interesująca, tylko trzeba dobrze ją poprowadzić, wprowadzić w klimat. Oczywiście film nie jest zły. Ale nie trzyma poziomu z tym co widzieliśmy do tej pory. Pozdrawiam :)
Ogladalem kiedys ten film dwa razy i odpuscilem nigdy nie mogłem wyjsc z domku,dzisiaj z moja koibeta oebjrzalem bo wiedzialem ze pierwsze 40 minut beda siedziec w chacie w sumiep ilismy piwkoi gadalismy .W sumie to cały film nudny nie wiadomo o co tam chodzi,przypadkowa akcja,badziew jak nic nie polecam.
no tak ,'Wladca Pierscieni (wszystkie części) są lepsze niż ''Hobbit'' ... moim zdaniem ,bo nie ma tam aktorów..
ale nie do końca to jest sama 'nuda' .. jest cos w tej opowiesci ,że sie nie nudzi.. no ale jest ona nudniejsza od Władcy.. :)) niestety.