PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 424908
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

http://www.youtube.com/watch?v=qWuJ3UscMjk

GacMaster

Sklejone videoblogi, które wychodziły co kilka miesięcy i każdy je regularnie oglądał. Nie zaśmiecaj forum.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Nie mów że zaśmieca forum, ja na przykład tego jeszcze w ogóle nie oglądałem i pewnie są ludzie którzy też jeszcze tego nie widzieli.

MateuszS2010

Ale to są stare zlepki.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Kurde, koleś wrzucił film, powiązany z filmem, o którym jeszcze nikt nie wspomniał, a ty się na niego rzucasz, jak na nie wiadomo kogo. Nie zaśmieca forum, przynajmniej jak na mój gust.

n00bers

Jak nie wrzucał??? Przecież to są stare videoblogi sprzed dwóch lat nawet.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

A możesz dać linki do wypowiedzi, wspominających o wyżej wymienionych videoblogach? Wtedy przyznam ci rację.

ocenił(a) film na 8
n00bers

Dobra, miałeś rację.

n00bers

No właśnie.

ocenił(a) film na 9
n00bers

Wspominał, wspominał :-) Videoblogi są od dawna znane.
Nie mniej jednak reakcja nerwowa na to, że ktoś wrzucił pełen materiał a więc połączone videoblogi jest niepotrzebna. Nie każdy śledzi dokładnie produkcję Hobbita, mając poza śledzeniem także inne zajęcia w życiu :-)

A miło jednak, że link został umieszczony, bo sobie go z YT ściągnąłem i wrócę do materiału w wolnej chwili :-)

ocenił(a) film na 8
khazad7_2

Okej, to w takim razie ja nie miałem racji. Ale i tak, kamilxxx09 wyskoczył na autora tematu, jak na - nie oszukujmy się - trolla.

ocenił(a) film na 9
n00bers

Owszem, ale nie ma co ciągnąć tematu :-) Równie dobrze każdy mógłby tak zareagować i nie stanowi to żadnej różnicy.
Reakcja niepotrzebna, temat również niepotrzebny bo od dawna znany, ale ja akurat nie denerwuje się z jego pojawienia, bo z obecności tematu skorzystałem i video "zassałem" ;)

khazad7_2

Cały materiał też już kiedyś był wrzucany.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Nie można przypomnieć w takim razie ? Ja nie jestem nadzwyczajnym fanem Tolkiena i ten materiał również niedawno dopiero zobaczyłem, przy okazji czytania o edycji blu ray. Bardzo wartościowy materiał, tylko polecać :)

coach07

W sumie materiał jest swietny:) To fakt