http://www.youtube.com/watch?v=qWuJ3UscMjk
Sklejone videoblogi, które wychodziły co kilka miesięcy i każdy je regularnie oglądał. Nie zaśmiecaj forum.
Nie mów że zaśmieca forum, ja na przykład tego jeszcze w ogóle nie oglądałem i pewnie są ludzie którzy też jeszcze tego nie widzieli.
Kurde, koleś wrzucił film, powiązany z filmem, o którym jeszcze nikt nie wspomniał, a ty się na niego rzucasz, jak na nie wiadomo kogo. Nie zaśmieca forum, przynajmniej jak na mój gust.
A możesz dać linki do wypowiedzi, wspominających o wyżej wymienionych videoblogach? Wtedy przyznam ci rację.
Wspominał, wspominał :-) Videoblogi są od dawna znane.
Nie mniej jednak reakcja nerwowa na to, że ktoś wrzucił pełen materiał a więc połączone videoblogi jest niepotrzebna. Nie każdy śledzi dokładnie produkcję Hobbita, mając poza śledzeniem także inne zajęcia w życiu :-)
A miło jednak, że link został umieszczony, bo sobie go z YT ściągnąłem i wrócę do materiału w wolnej chwili :-)
Okej, to w takim razie ja nie miałem racji. Ale i tak, kamilxxx09 wyskoczył na autora tematu, jak na - nie oszukujmy się - trolla.
Owszem, ale nie ma co ciągnąć tematu :-) Równie dobrze każdy mógłby tak zareagować i nie stanowi to żadnej różnicy.
Reakcja niepotrzebna, temat również niepotrzebny bo od dawna znany, ale ja akurat nie denerwuje się z jego pojawienia, bo z obecności tematu skorzystałem i video "zassałem" ;)
Nie można przypomnieć w takim razie ? Ja nie jestem nadzwyczajnym fanem Tolkiena i ten materiał również niedawno dopiero zobaczyłem, przy okazji czytania o edycji blu ray. Bardzo wartościowy materiał, tylko polecać :)