Witam, zakupilem troche w ciemno bilety na hobitt aw technologii 4dx , nie wiem tylko czy dobrze zrobilem, bylem na 1 czesci ale w imax i bylem zadowolony stad zdecydowalem sie ze pojde na 4dx, ktos moze cos na ten temat powiedziec, jak z jakościa...?
Macie,juz ktoś nagrał recenzje najnowszego Hottita.Swoją drogą dla mnie super koleś mówi:)
http://www.youtube.com/watch?v=NvwVMha57K8
swoją drogą jak dla mnie koleś sam sobie robisz reklame, a ja oczekuję rzetelnej odpowiedzi na zadane pytanie i nie interesują mnie twoje wywody...
Jakość powinna być mimo wszystko gorsza niż w Imaxie, czy w 3D HDR ze względu na mniejszy ekran oraz jedynie 24fps. Czekam na relację z 4DX, gdyż sam się zastanawiam czy warto iść.
mam pewne obawy bo nigdzie nie moge znalezc specyfikacji tej technologi, wszedzie pisze ise tylko o "efektach" a nic o jakości obrazu i dzwięku....
Również jestem ciekaw czy warto. Proszę o odpowiedź, czy hobbit jest wart obejrzenia w 4dx?
Podobno jeździec znikąd był świetnie dostosowany do filmu 4dx, czy hobbit też się tym cechuje?
Proszę o krótką recenzje na temat hobbita w 4dx.
Byłam wczoraj z mężem na 4dx w Arkadii i osobiście uważam ,że było warto.Zabawa była przednia,efekty 3D w połączeniu z mknącymi strzałami Legolasa przy uchu bezcenne. Polecam.Orki śmierdzą a przy scenie kiedy Bilbo wspina się nad korony drzew unosi się miły zapach kwiatów:) przy scenach kiedy kamera zmienia ujęcie nad górami jest wrażenie lotu.Nie żałuję i każdemu polecam
Warto-do dzisiaj żyje tym filmem i szybko mi nie przejdzie.Świetna fabuła w połączeniu z takimi efektami na długo zatrze się w pamięci,bynajmniej mojej:) Na końcu filmu jest świetny kawałek I See Fire (połowa sali została żeby go wysłuchać).
bylem w arkadi na 4dx. bez rewelacji, ale tez nie ma co narzekac. myslę że polecam, warto przezyc i ocenic samemu.
btw. film spełnił moje oczekiwania mimo kilku zastrzezeń, ale przymruzam oko, Jacksona nigdy za wiele.
My wybieraliśmy.Polecam napisy jak najbardziej,dubbing jest fajny tylko w bajkach:)