Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 329 tys. ocen
7,6 10 1 328954
6,4 51 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

4DX - warto?

ocenił(a) film na 7

Witam, zakupilem troche w ciemno bilety na hobitt aw technologii 4dx , nie wiem tylko czy dobrze zrobilem, bylem na 1 czesci ale w imax i bylem zadowolony stad zdecydowalem sie ze pojde na 4dx, ktos moze cos na ten temat powiedziec, jak z jakościa...?

ocenił(a) film na 8
andrew_20

Macie,juz ktoś nagrał recenzje najnowszego Hottita.Swoją drogą dla mnie super koleś mówi:)
http://www.youtube.com/watch?v=NvwVMha57K8

ocenił(a) film na 7
olejoo

swoją drogą jak dla mnie koleś sam sobie robisz reklame, a ja oczekuję rzetelnej odpowiedzi na zadane pytanie i nie interesują mnie twoje wywody...

ocenił(a) film na 5
andrew_20

http://cinema-city.pl/4dx-info

Tutaj masz wyjaśnione co to takiego 4DX :)

ocenił(a) film na 7
Melethril

Chodziło jednak o ekran i muzę, a nie o efekty.

olejoo

Precz trollu !

ocenił(a) film na 7
kazkas

Spokojnie:)

ocenił(a) film na 10
olejoo

Zgiń, przepadnij!

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 7
andrew_20

Jakość powinna być mimo wszystko gorsza niż w Imaxie, czy w 3D HDR ze względu na mniejszy ekran oraz jedynie 24fps. Czekam na relację z 4DX, gdyż sam się zastanawiam czy warto iść.

ocenił(a) film na 7
andrew_20

mam pewne obawy bo nigdzie nie moge znalezc specyfikacji tej technologi, wszedzie pisze ise tylko o "efektach" a nic o jakości obrazu i dzwięku....

andrew_20

Myslę, że lepiej nie ryzykowac.

ocenił(a) film na 7
andrew_20

i co, byłjuz ktos?

ocenił(a) film na 7
andrew_20

ja bede jutro to powiem.

andrew_20

No wlasnie, jak wrazenia???

sabciaa

Również jestem ciekaw czy warto. Proszę o odpowiedź, czy hobbit jest wart obejrzenia w 4dx?
Podobno jeździec znikąd był świetnie dostosowany do filmu 4dx, czy hobbit też się tym cechuje?

Proszę o krótką recenzje na temat hobbita w 4dx.

ocenił(a) film na 5
HakerDaniel

lepiej na sześć de poczuć jak flaki z bebecha wupruwa ork

andrew_20

podbijam, no jak tam? był koś?

ocenił(a) film na 7
sabciaa

Będę 31 grudnia, więc zdam relację.

ocenił(a) film na 9
andrew_20

Byłam wczoraj z mężem na 4dx w Arkadii i osobiście uważam ,że było warto.Zabawa była przednia,efekty 3D w połączeniu z mknącymi strzałami Legolasa przy uchu bezcenne. Polecam.Orki śmierdzą a przy scenie kiedy Bilbo wspina się nad korony drzew unosi się miły zapach kwiatów:) przy scenach kiedy kamera zmienia ujęcie nad górami jest wrażenie lotu.Nie żałuję i każdemu polecam

gth

Dzięki wielkie, teraz wiem, że warto wydać pieniądze. Wielki plus dla Ciebie.

ocenił(a) film na 9
HakerDaniel

Warto-do dzisiaj żyje tym filmem i szybko mi nie przejdzie.Świetna fabuła w połączeniu z takimi efektami na długo zatrze się w pamięci,bynajmniej mojej:) Na końcu filmu jest świetny kawałek I See Fire (połowa sali została żeby go wysłuchać).

gth

Dzięki, na pewno też zostanę.

ocenił(a) film na 7
HakerDaniel

bylem w arkadi na 4dx. bez rewelacji, ale tez nie ma co narzekac. myslę że polecam, warto przezyc i ocenic samemu.
btw. film spełnił moje oczekiwania mimo kilku zastrzezeń, ale przymruzam oko, Jacksona nigdy za wiele.

gth

4dx to napisy czy dubbing? Można wybrać?

ocenił(a) film na 9
EskaLove

My wybieraliśmy.Polecam napisy jak najbardziej,dubbing jest fajny tylko w bajkach:)

gth

To swietnie, miałam nadzieje ze bedą napisy, bo w repertuarze nie było napisane.